Nemáte někdo zkušenost s timto vozíkem? nabízí ho firma AZ impex a stojí do 3000kc. Měl by být odpružený a vůbec podle popisu vypadá dobře, ale přjde mi podezřele levný. Děkuji za všechny odpovědi.
http://aukro.cz/kocarek-privesny-detsky-vozik...
Bude to slabota, zpracování mizerne a kvalita dílů taky. Olpran to prodává o trochu dráž a moc rychle bych s tím jet nechtěl. Na dětech bych nešetřil za každou cenu. Raději něco z druhé ruky, ale kvalitní
Tak ono i na obyč. vozíku od Azubu Jerry byla napsána max. rychlost mám pocit 14 km/hodinu, a rozhodně jsme s ním jezdili mnohem rychleji...
Spíš já prostě nikdy nepochopím, proč se vozíky za kolo dělají v takových - promiňte mi ten výraz - debilních barvách. Vyjet s černobílým vozíkem na silnici, potažmo v šedivém či zeleném od renomovaných firem - to musel opravdu někdo přemýšlet hlavou. A lidi to kupují, hlavně že to má odpružení.
K tomuhle se nevyjadřuju, připadá mi to jako reklama na tu aukci.
konkrétní zkušenost tímhle výrobkem nemám, ale koupil jsme si takhle takovej levnej nákladní vozík za kolo (cca 200,-Kč). A s vozíkem na děti bych to neudělal ani náhodou! Hlavně vzhledem ku kvalitě a zpracování toho, co jsem koupil.