Kdybys chtěl neco kvalitního a levného, doporučil bych Ti dobře vybrat ojetinu na Aukru. Já na podzim koupil za šest stovek krásně zachovalého Tigera od Schwinna.
Ale ve střední cenové relaci fakt nevím, tak bohatý nejsem:-(
My kupovali vloni kolo pro kluka, 5 let, ale je docela prcek na svůj věk, byli jsme na veletrhu (náhodou, při jiné příležitosti, ale když už jsme tam byli, tak jsme si dětská kolečka vyzkoušeli), obešli jsme bazary, pak obchody... prostě není nad to si kolo vyzkoušet osobně. Každé dítě je jiné. Taky jezdíme s tažným ...
Nemohl jsi napsat dřív?
Právě jsem zabalil 16" po mladém i s tyčí Domado, a pofrčí na severní Moravu. Prodával jsem přes Cyklobazar.cz. Tak se zkus podívat tam.
Pokud nemáš dětí víc, že si kolo podědí, tak se nové nevyplatí kupovat.
Nám se skvěle osvědčil Author Vital 16". Dvojčata na nich jezdí od 4 let. Nyní jim je 5 a kolo jim stále stačí (mají něco málo přes 1 metr a kolem 15-17 kg). Kupovali jsme ho na mimibazaru. Kdyžtak tam koukni :)
Po zkusenostech s detmi mam pocit, ze je vlastne celkem jedno, jake kolo maji. :-) Mam tu po detech 16" kolo Merida Dakar 616, ktereho se chci za petistovku zbavit. Je funkcni, nebyl s nim zadny problem, jen ma esteticke vady, jako ze dite probodalo sroubovakem sedlo.
Beru, zámek vypadá standardně a dětské sedlo mám:-)
Jaky zamek? Ja mam kolo se zamkem a nevim o tom? :-)
Na botách máš ambulantní uzel se zámkem (dokonce se dvěma) a na sedáku karabinu se zámkem. A možná dokonce bydlíš na zámku:-)
http://www.retro-bike.cz/sedla-potahy-sedlovky...