reklama

krosové kolo do 11k

Zdravím, chctěl bych si koupit pánské krosové kolo do 11k ,ale v kolech se vůbec nevyznám a tak bych potřeboval jestli by mě někdo nějaké nedoporučil.

[ Zpět ]
Datum: 26.02.2013
Autor: Kv3t4k
  • Re: krosové kolo do 11k

Probíralo se to tady v poslední době několikrát, mrkni třeba na tenhle odkaz a případně dohledej v tématech ještě další.
    http://www.nakole.cz/diskuse/16007-crossove...
    Bylo by to jinak zas jenom opakování. A stejně by bylo napřed potřeba ujasnit, kolik, kudy a jak plánuješ jezdit a podle toho kolo volit. Každopádně 11 tisíc je taková spodní hrana pro solidnější kolo, spíš nějaký výprodej loňského ročníku. Za 13 - 14 už pořídíš solidnější kousky a víceméně nemůžeš šáhnout vedle.

[ Zpět ]
    Autor: ronda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Za 11000,- si nech raději krosové kolo sestavit.Dobrý prodejce Ti pomůže vybrat vybavení. Jestli nenajdeš vhodného dej vědět a pošlu odkaz.
    Milan

[ Zpět ]
    Autor: 2177391
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Tak diky za odpovedi a kdybys byl tak hodny a poslal me ten odkaz.

[ Zpět ]
      Autor: Kv3t4k
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tady máš web, jsou tam telefony a mail a můžes si domluvit kolo.
        http://www.elkol.cz/
        Milan

[ Zpět ]
        Datum: 27.02.2013
        Autor: 2177391
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

157 cyklistů (1 přihlášený)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | 09.06.2023

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023