21. 7. - 24. 7. 2012Naši každoroční „dámskou" jsem letos naplánovala na západ, cílem byl nejzápadnější bod naší republiky, kde se nachází patník I/1 s letopočtem 1844. Přijaly jsme pozvání od Lenky druhé maminky (nerada používám termín tchýně) z Karlových Varů, kde jsme mohly přespat. Při pohledu…
Díky za čtení a připomenutí Krušnohorské magistrály a cesty podél Ohře.
Vzpomněla jsem si na jedno pěkné místo, které mohu doporučit na přespání - volné tábořiště ve vřesovišti na Cínovci.
Tedy co ty letos stíháš všechno projet... Jen tiše závidím...
Ty´s letos ještě nic neprojela? Ty, ´stará´ průšvihářka?
8-)
Tak Leogang nepočítám, tam jsme bydleli na místě, ale jestli mi započteš dvě zubní ordinace a jednu zubní chirurgii, tak to jsem pár km najezdila a mám opravdu nezapomenutelné zážitky :o)))
A asi ještě mít budu...
Pěkné počteníčko :-)
Muselo tam být krásně, i přes to zmoknutí a setkání s policajtama u toho zátarasu.
A pokud jde o ujeté kilometry a nastoupanou výšku - už víckrát jsem zaregistroval, že nejste žádný béčka, klobouk dolů :-)
Když to tak čtu, pere se ve mě smutek, že jsem s vámi nemohla, s pocitem úlevy, protože tohle bych asi nezvládla. Zvláště sobotní a pondělní etapa by mě asi zničily. Tak snad příští rok už se mi podaří zúčastnit se, jestli budou denní trasy opravdu trochu kratší. ;-)
No užily jste si to holky, jen co je pravda. Ale že jste nevylezly ani na jednu rozhlednu ... to je trestuhodné!
8-))
tak přesně tady jsme na tebe vzpomínaly, jedeme přes Aš, hulákám na Lenku, vidíš tu rozhlednu, Lenka nojo, Burahda by na nás na ní jistě hnala, tak si ji odškrtneme jen jako průjezdnou :-), možná bychom s tebou nebyly tak dlouho v tom lese, ale musím uznat, že ty výlety budu muset zkrátit a 4 dny v sedle je tak akorát, začínal se mi odlupovat lak na nehtech :-)
Velice škoda,že nepotkali s tebou (aspon zamavani). Ja 21.7.na vodak u most :-(