Když už si ho koupila tak je to asi jedno né?
0
Myslel jsem že jsou tady rozumní lidi ale vidím že je to jedno jestli jsem na jiných diskusích.
-2
Stejne je to kolo uz koupene, tak na tom neni co resit, ne? A taky zalezi na tom, kudy a kolik toho jeho majitelka najede. Pak je jeste mozne, ze to nekdo povazoval za reklamu, protoze se tu obcas objevi nekdo, kdo napise jeden prispevek odkazujici ne nejaky vyrobek, a pak zase zmizi. Na takovyto zpusob reklamy tu jsme alergicti.
0
Koupil jsem si Hondu Transalp, je to dobrá motorka? Blbá otázka, že. Neznáme její fyzickou kondici, jak často, kolik km, a za jakých podmínek s tím bude jezdit. Takže by to byla čirá spekulace.
Může posloužit dobře, není na něm nic, co by bylo jednoznačně špatné. Do nějakých 70kg, po asfaltu, zpevněných a dobrých (bez velkých kamenů a kořenů) cestách tam nevidím žádné omezení i pro tisíce km za rok...
Má náby Shimano, což jsou konusové náby, z výroby většinou příliš dotažené, a na správné dotažení citlivé. Měly by se pravidelně kontrolovat a servisovat, stejně jako odpružená vidlice. Buď si najděte dobrý servis, kde z vás nebudou dělat blbce, nebo ještě lépe naučte se rozumět svému kolu sami:
http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci...
Když napíšeš, odkud je, třeba ti tu někdo dobrý servis poradí...
Pláště Kenda Kwick svádí k hustění na vysoký tlak (pak pěkně frčí po asfaltu), ale ten nevydrží, a hrozí to ošklivou havárkou. Je dobré koupit pumpu s manometrem a nepřekračovat max. tlak uvedený na boku pláště.
Ať jí nové kolo dobře slouží.
0