reklama

Tour de France na veletrhu For Bikes 2012

I když do startu legendárního závodu zbývají ještě více než tři měsíce, značku Tour de France mohou potkat až do neděle večer návštěvníci letošního veletrhu For Bikes 2012. Tour de France není jen jedna z nejdůležitějších událostí cyklistické sezóny, která každoročně přiková k obrazovkám tři miliardy diváků. Je to i značka kol a doplňků, o které je na veletrhu For Bikes 2012 mimořádný zájem.

Datum: 01.04.2012
Autor: Redakce
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Najde se tu nějaká aktivně sportující parťačka?

Hledám: Najde se tu nějaká aktivně sportující parťačka?
30.03.2023
Od jara do podzimu silniční kolo z Prahy 4 do kopců jižním směrem (možno i MTB, ale silnici preferuji), běhání,…

Hledám: cykloparťačku

24.03.2023
Ahoj, jsem z Prahy 8 a hledám kamarádku na kolo. jezdím na crossovým kole na pohodu, pauzy na svačinky, pivko atd…

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

196 cyklistů (6 přihlášených)

Norsko 2022 – S děravou botou Hardangerviddou

Náhorní plošina Hardangervidda není pouze norská, nýbrž s největší určitostí i evropská nejrozsáhlejší horská…
šíp | 30.03.2023

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022