Nejspíš 17.11. v noci v Brně
0
A kde bylo před krádeží uschováno, nebo bylo k něčemu připoutáno zámkem?
0
Kolo bylo v zamčené sklepní kóji a všechny kóje jsou ještě za zamčenými dveřmi => tedy rozlomená FABka, dále vypáčená petlice a kolo v p.r.d.e.l.i. Bohužel jsem ho tentokrát neměl připoutané ke zdi:-(
0
Kóje a fabka je mlo. Bráchovi takhle čórli kolo doslova nadvakrát. Až teprve když jsem z toho udělal doslova pevnost až ke stropu a s překrytým motýlkovým zámkem, tak dali pokoj.
0
Už přemýšlím nad tím, že celou kóji obezdím. Sice se trochu zmenší prostor, ale třeba to nájezdům takových kre... odolá.
0
Otec to kdysi (cca 1977) vyřešil mřížema z armovací oceli.
Celý si to svařil na díly pronesitelný dveřma a nakonec to z toho měl melouch pro několik dalších sousedů.
Takovej malej alcatraz... prostorově lepší než cihly a i pevnější....
0
Cena oceli se bohužel od té doby značně změnila.
0
Chce to najit nejakou vhodnou cernou skladku, nebo kontejner na zelezo nekde na vesnici. Treba takove stare postele, nebo vratka...
0
Malá technická poznámka:
... ukradli MĚ (4.pád - koho, čeho)... by se dalo vykládat, že ukradli nejen kolo, ale i dotyčného majitele...
8-)))
P.S. Mně to prostě nedalo. ;-)
-1
... jen mimochodem - koho, čeho rovná se 2.pád, 4. pád rovná se koho, co...."ukradli mně (komu, čemu - 3. pád) kolo....
0
Tak si oba připravte žákajdy :o)))
0
Aha, takže to opravím: Ukradli MÉ kolo.
0
Stačí "ukradli mi..."
0
Dobrá tedy, ukradli mi mé kolo.
Je to tak správně? Myslím tedy po stránce češtinové, ne že mě ho šlohli:-)
0
Pokud jich bylo víc, pak snad ano. Ale při dnešním stavu vývoje jazyků... Dřív tady jeden tyhle problémy vysvětloval, ale kde je mu konec.
0
Asi si zřídil někde jinde svůj vlastní jazykový koutek
0
Někdo bude mít pěkné kolo pod stromečkem.
V Rumburku vykradli prodejnu kol a šli pro konkrétní model:
http://vybezek.eu/aktuality/svodka/1828-zlodeji...
0
Pěkný ježíšek, zase je pár lidí spokojených
0