reklama

Mňouká mi kolo! 8-(

Taj jsem vyvadel kolo z kolarny a ozvalo se zamnoukani. Pak zas a znova. Po chvili jsem prisel na to, ze mi mnouka ram. Proste cela ta hajtra rezonovala. Po dalsim zkoumani jsem nasel vinika.
Je to zadni naboj XT, konkretne gumova prachovka na strane kotoucu. Zkusil jsem opatrne namaznout a prestalo. No a po 40 km je to tu zase. Co s tim? Kousek odriznout? Vycpat vazelinou? Moc mastne pokusy se mi nechce delat s ohledem na kotouc...

[ Zpět ]
Datum: 18.08.2011
Autor: Murphy
  • Re: Mňouká mi kolo! 8-(

Vyndej ven tu kocku a nech ji doma :-)

[ Zpět ]
    Autor: lucierut
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Mě taky chvílema mňouká, ale mě to dělá tlumič i když už byl 2 x v servisu a nevím už co s tím, ale možná lepši něž kdyby třeba štěkalo ;-)

[ Zpět ]
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

3x

[ Zpět ]
      Autor: ronda
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nebrzdí to, tak co řešíš? Časem se to ošoupe a přestane to. Hlavně kdo by se staral o kolo když je zima za dveřmi?

[ Zpět ]
    Datum: 19.08.2011
    Autor: Hrabosh
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No, jestli to za dveřmi je zima, tak to potom se přidávám k vám, čutňákům a eisvogelům... :-)

[ Zpět ]
      Datum: 19.08.2011
      Autor: ronda
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: cyklisty na výlet autem a na kole.

Hledám: cyklisty na výlet autem a na kole.
15.08.2026
Ahoj cyklisté! V září plánuji výlet do Lotyšska, Estonska, Litvy nebo San Marina (Itálie). Plánuji vyjet na kole…

Hledám: cyklistku na výlet autem a kolem.

Hledám: cyklistku na výlet autem a kolem.
15.08.2026
Ahoj cyklisté! V září plánuji výlet do Lotyšska, Estonska, Litvy nebo San Marina (Itálie). Plánuji vyjet na kole…

Hledám: Ebajker-ka Praha nebo jih - Tábor, Vlašim, Pacov..

Hledám: Ebajker-ka Praha nebo jih - Tábor, Vlašim, Pacov..
10.08.2026
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící, případně okolí Vlašimi, Pacova, Mladé Vožice,…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

426 cyklistů (10 přihlášených)

Dámská Králický Sněžník

Dámská 2026Králický Sněžník a pramen Moravy Druhá desítka Dámské dávno začala, ale teprve letos jsme v plném…
HMS | 21.07.2026

Kolem Lužických jezer

Už celkem tradičně se s kamarádkou Líbou vydáváme na nějaký týdenní „etapový" výlet. Loni to bylo Polsko,…
Aar | 17.07.2026

Polské kolečko 2026

Blog původně vznikl pro rodinu aby věděli kde zrovna jsme. I jsem si kvůli tomu pořídil klávesnici k mobilu,…
petrp | 15.07.2026