Dříve jsme s manželem oba dva sportovali, ale poslední roky jsme se vozili jen autem a fyzická kondička postupně vymizela. Rozhodli jsme se proto udělat něco pro své zdraví a pro naše kola, která odpočívala v garáži.
Dlouho jsme vybírali trasu a nakonec jsme se rozhodli zůstat u nás na Moravě.…
Tak tohle je jedna z nejnáročnějších tras, příště jeďte třeba ze Žulové krásným údolím Stříbrného potoka na Smrk. je to sice taky do kopce,ale pohodlná cesta nebo začít víc jezdit a pak se žádný kopec nebude zdát nedostižitelný
0
Přijde mi to jako reklama. Kdybych měl vypisovat kde jsem nevyužil jakou nabídku (třeba WiFi McD- protože do něj nechodím), tak bych vlastně nemusel psát nic jiného.
-2
reklama to není ani náhodou.Kdo mě zná,tak ví,že den bez internetu je pro mě "katastrofa",jsem takzvaný "počítačový závislák",a tím,že jsem nevyužila internet,jsem chtěla říct,jak jsem byla příšerně unavená.:-)
-2
Autorka :
V hotelu Karlov je restaurace, společenské místnosti - které my jsme ovšem nevyužili, jelikož jsme byli rádi, že jsme se doplazili na pokoj. Byla jsem tak unavená, že jsem nevyužila ani WI-Fi internet, které jsme měli přímo na pokoji. Turistické centrum Malá Morávka je vyhledávaným turistickým centrem v létě i v zimě, neboť nabízí skvělé podmínky pro vyjížďky na kolech, pěší turistiku, v zimě pak běžecké a sjezdové lyžování.
http://www.ejeseniky.com/hotel-karlov :
Nově otevřený Hotel Karlov se nachází v turistickém centru Malá Morávka
Oblast nabízí vynikající podmínky pro pěší turistiku, vyjížďky na kolech, sjezdové i běžecké lyžování. V hotelu je restaurace, společenské místnosti; na pokoji vlastní soc. zař. TV, WI-Fi internet.
-3