reklama

Celoodpružené nebo pevný rám

Dobrý den
Potřeboval bych radu jestli koupit celoodpružené kolo nebo s pevným rámem. Chci jezdit hlavně po horách ale zase žádný extrémní sjezdy. Prostě po lesních cestách atd...Díky

[ Zpět ]
Datum: 22.04.2011
Autor: neros
  • Re: Celoodpružené nebo pevný rám

Nez se tu bude cokoliv resit tak si ujasni kolik do toho chces dat. Kvalitativne srovnatelne dobre fungujici celopero s aspon trosku slusnou vahou bude stat nepomerne vic nez podobne s pevnou zadni stavbou.
    Obecne potom zalezi co od kola chces, celoodpruzene vubec nemusi znamenat sjezdovy special, opacne zase fura zkusenejsich jezdcu dava prednost pevnemu ramu a pritom dokazou jezdit i docela extremy.

[ Zpět ]
    Datum: 23.04.2011
    Autor: vasek
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jen bych doplnil, že je to poslední dobou s cenou fullů o hodně lepší.
      Ve slevách se dá dnes už koupit funční full o hodně levněji než před pár lety a ta finanční hranice použitelného se hodně posunula dolu.

Levnější fully i když už budou funčkní, tak ale budou dost těžké.

[ Zpět ]
      Datum: 25.04.2011
      Autor: Mlok
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

rozhodně celopéro-tady není co řešit..tedy jen cenu;o)

[ Zpět ]
    Autor: dalinv

Hm, spíš si to někde osobně vyzkoušej, poptej se zkušených i na cenu servisu, počítám že takové seřízení celopéra asi bude o něco dražší než prostý servis vidle...

Obecně na celodpružené kolo už těžko přiděláš nosič, na což některé pevné rámy už mají přípravu.

Na projíždění po lesních cestách mě přijde kolo za ....sát tisíc až tak nějak škoda.

[ Zpět ]
    Autor: újezďák
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťačka na kolo

včera
Ahoj, hledám parťačku na jarní cyklovyjížďky Praha a okolí, na pohodu, nejde o kilometry, ale o to užít si jízdu.

Hledám: Věřím, že ještě potkám lásku.

25.04.2025
Život je náhoda a musí se mu jít naproti… a tak tu jsem a říkám si, že třeba zrovna tady bude moje druhá polovina…

Hledám: Jsem jaká jsem.

25.04.2025
Já bez závazků, hledám parťáka pro život, který už je na tom také podobně. Pouze vážně, ale s nadhledem a…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

372 cyklistů (6 přihlášených)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025