reklama

Výběr nového kola

Zdravím, rád bych požádal někoho ze zdejších zkušených cyklistů o radu. Rád bych si pořídil nové krosové kolo a trochu tápám, protože ve výbavě jednotlivých kol se příliš nevyznám.
Kolo budu jako doposud využívat pouze rekreačně, proto pro mě nemá význam kupovat příliš drahé kolo. Rád bych se vešel tak do 8000 Kč.

Zaujaly mě např. tyto modely :

Author Classic 2009
Scott Sportster P5
SCHWINN Searcher GS 2009
Leader Fox Šumava 2009

Co si o těchto kolech myslíte? Znáte popř. nějakou lepší alternativu k těmto modelům?

Děkuji

[ Zpět ]
Datum: 10.03.2011
Autor: cersew
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: partačku na předvanoční lyzovačku

Hledám: partačku na předvanoční lyzovačku
včera
Ahoj,kolo odkládáme tak proč nezajet na lyžovačku s CK do Livigna 8.-12.12. Předvánoční paráda a také pohoda před…

Hledám: Severní Thajsko v lednu 2026

Hledám: Severní Thajsko  v lednu 2026
05.11.2025
Ahoj cyklisté! Rád cestuji a jezdím na kole. V poslední době se zaměřuji na horské průsmyky. Jedu k úpatí hory a…

Hledám: Severní Thajsko v lednu 2026

Hledám: Severní Thajsko  v lednu 2026
05.11.2025
Ahoj cyklisté! Rád cestuji a jezdím na kole. V poslední době se zaměřuji na horské průsmyky. Jedu k úpatí hory a…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

336 cyklistů (4 přihlášení)

Slovinsko na kole - 5. část - Závěr

Sjezd z hor (Zgornje Jezersko) zpět do údolí k řece Sávě byl přesně takový ten táhlý a nekonečně dlouhý sjezd…
Peggy | včera

Slovinsko na kole - 4. část - Ljubljana a Kamnicko-Savinjské Alpy

Přiznám se, že už jsem se do civilizace docela těšila. Zase na chvíli mít takový ten režim, zajít si…
Peggy | 04.11.2025

Slovinsko na kole - 3. část - moře

Celý zbytek dovolené se již nenesl v žádném dramatickém duchu. Žádné další defekty ani nic jiného. Až na…
Peggy | 21.10.2025