reklama

levnější vidle při 115kg

Sháním vidlu pro přítele, který má právě těch 115kg(i kdyby zhubnul, tak mu zbyde 95). Ráda bych za ni dala tak do 3000Kč.Většinou čtu, že vidlice od Suntouru jsou moc tvrdé, takže to by možná vyhovovalo, ale vydrží aspoň nějakou dobu? A která by byla tak nejvhodnější? Dík za radu

[ Zpět ]
Datum: 19.09.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Eva ([email protected]))
  • Re: levnější vidle při 115kg

žehlím se suntourem XC pro m LO 100, je tužší, ale vyhovuje mi

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (oxi)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: levnější vidle při 115kg

Já jsem přesvědčen, že sentůrka by vzhledem k té váze vhodná byla, obecně je tvrdší, mám zkušenost pouze se systémem pružení = vzduch (to se napumpuje podle váhy jezdce), tlumení olej, jedno jestli 100 nebo 75 mm. Problém spíš u téhle vidlice vidím v tom, že někdy (třeba u mě) chodí, zatímco někteří si stěžují, že se prostě vůbec "nehýbe" (jakoby každý kus by byl originál).

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Airline)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťáka/parťačku na cyklistiku

29.09.2026
Ráda bych poznala cyklistického parťáka/parťačku na výlety na kole. Já 63 s e-kolem - pohodové, nehonící se…

Hledám: ženu kolem padesátky

20.09.2026
Hledám sympatickou dívku či ženu kolem padesátky na společné cyklovýlety. Spíš rekreačně, v klidu, bez závodění-…

Hledám: Nepál

18.09.2026
Také máš v hlavě Nepál na biku ? Dej vědět...hledám partu i jednotlivce. email:[email protected]

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

275 cyklistů (13 přihlášených)

Terst 2026

Na jednom společném pivu zase spřádáme plány, a místo předchozích megalomanských (nedalo by se dojet do Asie?…
Monolema | včera

Ze Kdyně přes Klatovy do Plzně

Letos se to povedlo, vyrážíme s Líbou už na třetí týdenní akci. Tentokrát začínáme ve Kdyni, po dvou dnech se…
Aar | 26.09.2026

Dámská Králický Sněžník

Dámská 2026Králický Sněžník a pramen Moravy Druhá desítka Dámské dávno začala, ale teprve letos jsme v plném…
HMS | 21.07.2026