Termín: 24.06.2011
Místo: Rožnov pod Radhoštěm
Další ročník severomoravského srazu ležáků se uskuteční v Rožnově p.Radhoštěm. Bližší podrobnosti upřesním v diskusi po zajištění ubytování.
Srdečně jsou zváni i přespolní povaleči.
Lehni
Zden42
A mám kalendář cykloakcí téměř hotový,poslední neznámý termín je podzimní sraz NaKole,ale na ten je brzy.Přijedu i kdybych měl v kopcích na Valašsku zdechnout - no jestli pojedeme vleže na Radhošť tak umřu.
0
Tak to už tedy piš závěť, protože Radhošť bude.
0
Tak jo,odkážu Ti Maxe.
0
Tak pánové a dámy, právě jsem zajistil ubytování. Bude to v kempu v Rožnově p.R. Je to na konci Rožnova u hlavní cesty směr Dolní Bečva, Žilina. Ubytování je třeba domluvit individuálně, protože při hromadném ubytování chtějí 50% zálohu. Při individuálním nechtějí nic. Možností ubytování je více - chatky, bungalovy a samozřejmě i vlastní stany. Píšu telefonní číslo a mejl, na kterém se můžete informovat a ubytování objednat.
tel: 571 648 001
mejl: [email protected]
0
Ahoj. Pokud vim tak so dva kempy na koncu Rožnova směrem na Bečvy. Tak které to je. Možná bysme se přijeli mrknot.
Zdraví PETR z OLMIKA.
.
0
Tenhle: http://www.camproznov.cz/home.htm
0
Jo, přesně. Na konci Rožnova, směr Dolní Bečva, po pravé straně. Těsně pod ním je koupaliště a opičí dráha.
0
Já teda nevím, ale jáho vidím na levý straně pokud jedu na Dolní Bečvu po E442.
Ten napravo má jinej telefon i email. Pozor, aby ty srazy nebyly opravdu dva, jeden vpravo a druhej vlevo.
Ale učitě se večer sejdem v jedný hospodě!
0
Honzo máš pravdu, je to na levé straně. Popletl jsem to. Na druhé straně je taky kemp a já jsem automaticky myslel, že je to on. Po shlédnutí fotek jsem zjistil pravdu. Ty kempy jsou naproti sobě. Takže VLEVO.
0
Ogarův dvůr máš zarezervovaný?
0
Přemýšlel jsem o tom. Jenže je to kuřácká hospoda a to by mohlo některým vadit. Za druhé se tam změnil majitel a tím pádem i pivo a točí tam 11 Pardála a 12 Budvar. Ale mám tip na páteční nebo sobotní večer - jsou u nás nově otevřeny pivní lázně. Součástí je hospoda v pivovaru a na čepu 3 druha vlastního piva.
No ještě to pořeším a uvidíme.
0
Ještě k tomu ubytování. Bylo by dobré objednat si ho s dostatečným předstihem, protože jsme turistický ráj, začínají prázdniny a tak na poslední chvíli může už být docela plno a nebo omezený výběr.
0
Tak trochu oživuju téma. Trasy mám zhruba naplánovány a věřte, nečeká Vás nic pěkného. Až to s Papjim projedeme, dáme vědět přesně. Ale budou tam Pustevny, pro drsňáky i Radhošť, Martiňák...škoda že mi do toho nevešla Lysá. Snad příště.
0
začíná to vypadat, že budu mít v tom termínu asi chřipku nebo tak něco :-)
0
Ale kdepak, ono to jen tak hrozně vypadá. Nejhorší bude vydrásat se pár kiláků na úbočí Radhoště a pak už je to vrstevnice s mírným stoupáním. A zbytek trasy je v pohodě. Je to zvlněné, ale žádné extrémy.
0
... vrstevnice s mírným stoupáním? To nebývá! (leda tak Vrstevnice (-; )
Běžnější (a oblíbenější) je klesající vrstevnice (po spádnici ...
0
Mí čechové mi rozumí.
0
Vzhledem k tomu, že jsem již měla příležitost jet na Pustevny z třetí strany (tj. ne od Trojanovic ani od Rožnova, ale po cyklotrase z toho oudolí pod Smrkem), tak ti také rozumím :o)))
Mám na tu cestu opravdu nezapomenutelné vzpomínky. SLUŠNĚ, a krátce bych to řekla asi takto: "kurva, to byl kopec..." :o)))
0
Neboj, ono opravdu tak zle nebude. Rožnov, to je samá rovina, akorát nesmíš vyjet z města.:-))
0
Až budete mít s Papjim naplánovaný termín na průzkumnou jízdu, tak ho napište. Když mi vyjde volno(nebo si ho naplánuji), tak z Ostravy bych se přidal. Aspoň bychvěděl,co nás čeká.
0
Jasně, to by byla paráda, Čím víc nás bude, tím můžeme vymyslet více zlepšení. Takže tímto zvu každého, kdo by měl čas a zájem na projetí trasy, aby se přidal. Termín dám vědět. Rád bych, aby už bylo teplo a bílý sajrajt v řiti. Počítám tak během dubna - rád bych ještě před tím něco najel, abych nemusel víc tlačit než jet.
0
Tož taky bych se přidal.
0
To začíná vypadat na dva srazy. :-))
Jednodenní ( asi ) a víkendový.
0
Myslím že to vypadá na dvoudenní a víkendový
0
No pánové, pokud by jste měli zájem na dvou dnech, byla by možnost přespat u mě na chalupě. Už to tak provedl Václav s Finama a Vladaza s Radkem. Večer bychom něco opekli, vypili, pokecali, možná se i prospali a pak tradá do hor. Byla by i možnost přijet v pátek - buď autem, nebo po ose, přespat, v sobotu projet trasu, přespat a v neděli odjechat k domovu. Nechám to na vás, ale tyhle možnosti nabízím.
0
hele dej vět, kdy ta najížděcí akce bude. Začíná mě zajímat skoro víc než ten samotnej sraz...
0
Já myslel že:
" začíná to vypadat, že budu mít v tom termínu asi chřipku nebo tak něco :-)
[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: včera v 10:10
Autor: Jurimír "
0
no dyk. V termínu toho srazu přece, ale přijel bych na to najíždění. Už tomu rozumíš? :-D
0
Jasně že jo, akorát mi nějak nejde do hlavy to, že se hlásíš k opékání a pití. Zdenda určitě neměl na mysli zeleninu a vodu. :))
0
ne? :-O :-O
a co teda???
0
No, já bych to tipoval na zdraví prospěšný zlatavý mok plný vitamínů a minerálů a minimálně na dietní vepřový bůček. :-))
A dál už nerejpu a hotovo.
0
Tož takovou dietu můžu v neomezené míře.Už aby na Pustevnách roztál sníh,průzkumné výpravy se rád zůčastním.
0
Kdy že se chystá ta průzkumná výprava ?Třeba budu mít volno...
0
To by bylo skvělé. Prodiskutovali bychom naše společné leho.
Dám vědět.
0
Budu se těšit.
0
Já bych se spíš hlásil na průzkum obsahu pěkného, nerezového soudku v předsíni. Stával tam jeden, stačilo otočit kohoutkem ... Domácí chléb, ani jsem nemusel kousat, úplně se rozplýval na jazyku. Budiž pochválen!
0
Tuto trasu http://www.bikemap.net/route/830880 bychom si mohli dát před obědem a na odpoledne ještě něco vymyslíme.
0
No, podobnou trasu jsem jel ještě na horáku. Ale jen 95 km. Na lehu by to bylo obzvláště zajímavé. A vůbec, nestraš lidi dopředu!
0
Nestraší, vždyť zatajil Radhošť.
0
Radhošť je ve srovnání s Lysou procházka.
Navíc ta trasa není ta co plánujeme na sraz. Ta bude kratší a ne tak kopcovitá. Pojedeme do hor, ale nebudeme u toho padat na hubu.
0