V noci se soboty 25.9. na neděli 26.9 byl v Rumunské ulici ukradený dvanáct let starý homemade tandem zelenofialové barvy. Kolo bylo zabezpečené U zámkem a přivázané k dopravní značce. Pokud byste ho někde viděli, volejte 731 089 755 nebo 774 124 684 (Vláďa Galas). Na nalezení kola je vypsaná…
Panebože tak oni se kradou už i tandemy ?
Vzhledem k lokalite bych vedl výzkum do tří směrů..
1. bazary v okolí ?
2. blízké údolí nuselské ( místní pachatelé neoplívají fyzičkou)
3. není tam v okolí nějaká sběrna ?
-1
Kdyby jenom tandemy. Dívej se kolem sebe a uvidíš, kolika lidem chybí nos! Zlodějna povýšila na ceněný hobby.
P.S. V bazarech bych nehledal.
0
Léta jsem tam nedaleko bydlel.
Tam se kradl i benzín z nádrže. Jednou mě tam udělali na autě škodu za 10,000 a ukradli pouze rezervu a hever... podle mě za to mohli někde dostat do 500 kaček....
Spousta věcí se skutečně pak našla v okolních zastavárnách a bazarech...
Tandem je u nás docela nápadná a zároveň pro jednoho neužitečná věc, počítám, že to neukradl cyklista ale budˇ nějaká ožralá svině ze srandy nebo někdo do sběru...
Škoda, že není k dispozici fotka, slibuju, že si každý tandem který potkám prohlédnu ( letos jsem potkal dva jeden v Nymburce a jeden někdy docela nedávno ten mě právě překvapil protože byl osazen pouze jedním cyklistou ...jenže si zaživýhobohanemůžu vzpomenout, kde jenže to 100pro bylo někdy začátkem minulého týdne...
0
Rozklikni si "celý text", fotka tam je.
0
Taky mě překvapuje, že se kradou tandemy. Když jsme měl ten svůj nový, jedni spoluobčané se mě před krámem ptali: "To asi nejde moc prodat, co?"
0
Nebyli černí?
0
Jo, byli nějací tmavší. Asi nějakej jižní kmen.
0
řekni na rovinu cikáni sakra!
0
Trénuju politickou korektnost.
0
To se musí trénovat? Není to pak už přetvářka :-)
0
Tak jo. Dostali jste mně. Já ho teda vrátím.
0
Takhle se to nedělá, právě jsi přišel o pětikilo.
0
A doprdele!
0