První dvě hádanky neodolaly moc dlouho. :-) Tak teď zase něco jednoduššího. Kde najdete tuhle hlavu?
Podle otisku na dlažbě se zdá, že má podobné sklony k cestování jako Rapa Nui :o)
0
Také jsem si všiml :-) Na Velikonočním ostrově to ale není.
0
Břeclav, pěší zóna před Gymnáziem ;-)
Kupodivu se ta hlava jmenuje "Hlava" :-)
0
Super, tak to bylo asi opravdu lehké :-) Pro hledače souřadnice: 48°45'20.383"N, 16°53'24.12"E Příště najdu zase něco těžšího.
0
Když se tomu musí šestkrát denně vyhejbat, tak to pro něj je opravdu lehký... :-)
0
Člověk má radost, že konečně něco uhádne (přesnějí, že to VÍ) a SAMOZŘEJMĚ se musí najít nějaký šťoura, který mu tu radost zkalí... :-p
0
A co udělat dohodu, že místní se nebudou k odpovědi hlásit :-) Nekazili by tím jiným radost z hledání, případně radost těm, kteří to vědí, protože jsou zcestovalí. :-)
-1
kdyby to nenapsal on, napsal bych to já, protože ač tam nebydlím jel jsem okolo ní několikrát... Vždycky to někdo uhádne :-)
0
To je jasné, že to někdo uhádne :-) Ale když u toho bydlím, tak to není žádná hádanka. Lepší je, když to pozná někdo proto, že cestuje, nebo alespoň „požádá o spolupráci“ Google...
0
Mě to bylo hloupé to tam napsat, když jsem si hádanky všiml asi 20 minut potom, cos ji sem vložil. Taky okolo toho chodím hodně často.
0
Já to napsal až na druhý den...
0
Ty sis nebyl jistej, vid:-)))
0
Určitě se tam byl raději napřed podívat. -)).
0
3x:-) A neveril....
0