reklama

Cyklostezka Interspar

Cyklostezka spojená s chodníkem pro pěší u hypermarketu Interspar byla otevřena počátkem srpna. Zadavatelem zakázky za 1 029 000 korun se stalo město, garantem Technické služby HK, stavbu provedla firma Novostav s.r.o. Hradec Králové. Trasa napojuje stávající chodník a cyklostezku od hypermarketu Interspar ke křižovatce v ulici Víta Nejedlého s druhým městským okruhem u bývalé Tesly. (es)

Zdroj: Zpravodaj radnice Hr. Králové, září 2003

[ Zpět ]
Datum: 15.12.2003
Autor: Neregistrovaný uživatel (Redakce)
  • Re: Cyklostezka Interspar

Myslím, že to tam celkem vyhovuje.

[ Zpět ]
    Datum: 29.10.2004
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Eva)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No nevím, mě ta cyklostezka připadá úplně naprd - moc daleko se po ní člověk nedostane a pak musí stejně pokračovat po silnici ..... myslím, že vybudování pár desítek metrů cyklostezek kolem supermarketů nic nevyřeší .... (navíc stejně není možný jet do supermarketu na kole, protože ho tam hned nějakej debil ukradne).

[ Zpět ]
      Datum: 02.11.2004
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Lucka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Souhlas s Luckou, zhruba po 5 minutách se vjede na dost frekventovanou výpadovku na Ostravu.

[ Zpět ]
    Datum: 21.11.2004
    Autor: Neregistrovaný uživatel (karol)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kámoš na kolo

01.07.2025
Ahoj, hledám kamaráda na výlety na kole. Je mi 14,jsem z Klimkovic.

Hledám: Slečna ze Sedloňova

Hledám: Slečna ze Sedloňova
28.06.2025
Rád bych, kdyby si toto přečetla slečna na bílé Orbee, kterou jsem dnes (sobota, 28.6.) potkal ve stoupání za…

Hledám: Cyklistky,cyklisty do naší skupiny

26.06.2025
hledá parta cyklistů z Prahy. Jezdíme natěžko o víkendu 1x za měsíc a 2x za rok na vícedenní akce v ČR a v…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

202 cyklistů (11 přihlášených)

Odra - Nisa, cesta mezi dvěma světy

Podnikl jsem na konci června 2025 cestu z Prahy do Štětína podél Lužické Nisy a Odry na kole natěžko se…
Brahma | 30.06.2025

Vítr ve vlasech, víno po cestě a Vídeň na dohled

Víkend na kole jsme s kamarádem chtěli udělat trochu jinak než obvykle - žádný klasický okruh kolem chalupy,…
Mirila | 21.06.2025

Z Brna na Lago di Garda a kousek zpět

Po loňském úspěchu s cestou do Říma přemýšlíme s Radkem kam dál. Padají divoké návrhy ("Monolema, zbláznil…
Monolema | 10.06.2025