reklama

Radialni vule v ulozeni tlumice Rock Shox

Ahoj,
Jsou to tri roky, co jsem zde resil axialni vuli (moznost cestovat) v hornim ulozeni tlumice Rock Shox -
https://www.nakole.cz/diskuse/28326-ulozeni...
Kratce na to jsem kolo predal memu otci a delal jen obcasny servis. Vcera jsem si vsiml, ze je v tom samem spojeni uz docela znacna vule i v radialnim smeru. Jak to ted resit? Predpokladam, ze kdyz vymenim lozisko nalisovane v oku tlumice a cep, tak bych mel problem vyresit. Je to tak? Nebo staci vymenit jen to lozisko? Otlaci se ten cep casem?
Vim, ze nemate vesteckou kouli, ale nekteri urcite nejake zkusenosti navic, tak budu rad, kdyz se o ne podelite.
Diky moc

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 04.04.2023
Autor: WRC
  • Re: Radialni vule v ulozeni tlumice Rock Shox

výměna obou dílu by to měla řešit.
    Pokud je někde vakl, většinou se omačkají obě strany, jen jedna méně, druhá víc. Pokud vyměníš jen jeden díl, budeš tam mít už od začátku nějakou vůli-> rychlejší opotřebení.
    Vycházím z klasické strojařiny, tlumiče jsem nikdy neservisoval.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.04.2023
    Autor: cibi
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.
21.09.2023
Ahoj.Hledam dívku,zenu na občasné cyklovýlety.

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,
01.09.2023
Ahoj, někdo na nějaké to sportování, radost z pohybu je mým pohonem. Ale sám se vybičovat, to už není legrace. A…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

151 cyklistů (2 přihlášení)

Premiéra na Bohemia Divide

Bohemia Divide je název jednoho z dnes už asi kultovních cyklistických ultra-závodů bez podpory. 750-800…
JohnyB | 28.10.2023

6.část - Bulharsko – k moři!

Naše děti už dávno vědí, že když k moři, tak si k němu musí dojet na kole. Těšily se, ale to horko tyhle…
Peggy | 18.10.2023

Východní Balkán - 5. část - Bulharsko - průsmyky Staré Planiny

Stará Planina, skoro 600 km dlouhý horský hřeben začíná na severovýchodě Srbska a táhne se napříč celým…
Peggy | 08.10.2023