reklama

Známé i neznámé vrcholy Klatovska 1 – Hraničář, Kameňák

Jsem cyklista spíše závodního ražení a tomu podřizuji prakticky veškerý čas na kole. Vyjížďky pojímám formou tréninků. Stejně tak mám ale rád i cestování na kole - čas od času vyšlápnout na celý den s batůžkem na zádech nebo s brašnami na nosiči na více dní, projíždět krajinou, kochat se,…

[ Celý text ] [ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 03.09.2018
Autor: JohnyB
  • Re: Známé i neznámé vrcholy Klatovska 1 – Hraničář, Kameňák

i jedno odpoledne může být zábavné :-) Pěkný report z výletu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.09.2018
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Omlouvám se za chybu v textu - na konci. Nejedná se o žádné uzliště, ale o Uhliště. To jsou ty automatické opravy textu... ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 06.09.2018
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Pošeptám do ouška: chyba v textu blogu se dá napravit, na rozdíl od chyby v názvu.
      Pěkný povídání. Pedalošlapín mě rozesmál, určitě účinkuje líp než wobenzim, který je dobrý na na šlapání, zuby, menstruační problémy, geriatrická onemocnění....a peněženku:-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 06.09.2018
      Autor: Lanna
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Pobavila jsem se, příjemné čtení.
    Až zase někam vyrazíš, rozhodně se o zážitky poděl :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 11.09.2018
    Autor: radka
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Pěkné čtení, velmi mě blízký způsob cyklistiky. Ale jsem na tom teď stejně a strašně bojuju, zda se vrátit do kanclu zkusit výběrko na referenta přírody a krajiny na úřadu (byť možná zajímavé, ale ouřada se mi pořád být nějak nechce) a mít čas na sportování a výletování, nebo zůstat jako průvodčí u vlaků, což mě sice baví, ale bere strašně času a energie a na sport času minimálně. A o celodenních toulavých dlouhých výletech dál za humna si můžu tak nechat zdát, o občasném závodění nemluvě. Babo raď. A zas něco napiš:) A když se vydáš na Křivoklátsko, dej vědět.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 14.09.2018
    Autor: 541942
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Te je taky nezáviděníhodné dilema :-D Já na kolo nemám čas od chvíle co jsem rozvrtal chalupu - takže přes den v kanceláři a po večerech si hraji na zedníka. Na kolo už toho času opravdu moc není

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 17.09.2018
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

219 cyklistů (7 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | včera

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023