reklama

Croozer - jak oživit barvy?

Ahojte,
máme již cca 8 let dvoumístného Croozra (takový oranžový). Jelikož jsem ho ale nechal stát na sluníčku, tak jsou barvy už dost šešlé a vypadá příšerně. Ano, jsem pták a už to více neudělám.

Nemáte někdo tip, co se s tím dá dělat? Koupit nějakou barvu ve spreji a zkusit to nastříkat?

[ Zpět ]
Datum: 24.08.2012
Autor: Rados
  • Re: Croozer - jak oživit barvy?

"... jsem ho ale nechal stát na sluníčku ..."

A to s ním jezdíš, jen když je zataženo? Jestli jezdí a nemá žádný TECHNICKÝ problém, není co řešit.

[ Zpět ]
    Autor: Burajda
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Croozer - jak oživit barvy?

Já bych to nebarvila - barvy na textil znám buď práškové "duha" a pod., nebo akrylové - ty, aby pořádně kryly, vytvoří nakonec jakousi krustu. A nejsem si jista, jak ta by reagovala na změny napětí látky (v teple/zimě, rolování, skládání). Dle mého by to popraskalo a vypadalo by to ve finále ještě hůř.
    Navíc se většina barev na textil musí fixovat zpravidla teplotou, a to si nějak nedokážu představit. Pokud to neuděláš, může to nakonec pouštět (ale zas děti by byly nadšené, že jsou indiáni;o)
    Ještě jsem koukala (když jsem hledala náhradní osičku ke kolečku), že tuším právě na Croozera nabízeli náhradní ten horní potah, ale nevím, na jaký je to typ. Bylo to na velofiala.cz.

Nalep na boční plexa samolepky všech možných památek a kempů, ať je vidět, že vozík něco pamatuje, dozadu hoď reflexní vestu a udělej z croozera "osobnost se zajímavou minulostí";o)

[ Zpět ]
    Autor: evcas
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

227 cyklistů (13 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023