reklama

NaKolácká štafeta se vrací

Foto: Autor

Kdo sem chodíte už nějaký ten pátek, určitě si vzpomenete na společnou štafetu, která proběhla v roce 2007. Cílem bylo projet se štafetovým NaKolíkem všechny české kraje v období mezi velkým jarním a podzimním NaKoláckým srazem. Jak se ukázalo, čtyři měsíce byly na projetí celého Česka trochu šibeniční termín. Na každý kraj tak připadl čas jen o něco delší než týden. Letos jsme se rozhodli tuto skvělou akci oprášit a dát štafetě více prostoru. Jaké tedy budou změny oproti prvnímu ročníku?

Pravidelná akce

Rádi bychom ze štafety udělali každoroční pravidelnou akci, podobně jako jsou velké NaKolácké srazy. Start štafety by byl vždy na jarním a cíl na podzimním srazu. Protože se bude jednat o každoroční akci, už se nebudeme muset honit po celém území Česka, ale pro příslušný ročník zvolíme jen určitý počet krajů. Letos máme start trochu opožděný, ale i tak připadnou každému kraji (kromě Prahy) na projetí tři týdny a příští rok zase poznáme kraje jiné.

Záznamy tras

Tištěné NaKolníky se už stanou minulostí a každý účastník štafety popíše svojí etapu přímo na stránky NaKole.cz. V blogu bude pro to vyhrazená nová rubrika - Štafeta. Tu ještě upravujeme, aby bylo pomocí formuláře možné vkládat fotky přímo do online mapy a sledovat tak průběžný pohyb NaKolíku spolu s místy, která spolu s vámi navštívil.

Pouzdro uvnitř NaKolíku, které sloužilo pro tištěný NaKolník, tak teď trochu ztrácí původní význam. Zřejmě do něj vložíme NaKolácké samolepky pro účastníky štafety.

Přihlašování

Jednotlivé kraje, které jsme do letošního ročníku zahrnuli, už jsou spolu s termíny uveřejněné na www.nakole.cz/stafeta. Pokud se chcete štafety zúčastnit, stačí po zalogování kliknout na odkaz u příslušného kraje. Můžete se zúčastnit štafety i ve více krajích. S přihlašováním neotálejte, odkaz zmizí 10 dní před startem štafety v příslušném kraji, abychom měli čas na zorganizování předávek NaKolíku.

Připomínky a dotazy můžete psát do připojené diskuse.

Fotogalerie

02.06.2012 vložil/a: Václav
karma článku: 3.61
Líbil se vám článek? Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé  [+]
Texty uveřejněné v sekci Blogy obsahují osobní názory autorů a nevyjadřují stanovisko redakce. Zveřejňování příspěvků v této sekci se řídí následujícími pravidly.

Štafeta 2012 - z Barrandova na Vyšehrad

Štafeta
Datum: 11.6.2012 Kdo vezl NaKolík: Václav Kdo se taky svezl: i dneska jsem s NaKolíkem vyrazil sám Trasa odkud kam: Barrandov -…
11.06.2012
Václav
(3.3)

Štafeta 2012 - fotky z první etapy (2/2)

Štafeta
Počet fotek přiřazených k blogu je zatím omezen na 20, proto připojuju ještě zbytek. Fotky se ukládají ve vyšším rozlišení a v průběhu…
10.06.2012
Václav
(3.29)

Štafeta 2012 - fotky z první etapy (1/2)

Štafeta
Ještě připojuju fotky k první etapě, který se mi nepodařilo dodatečně připojit k předchozímu článku. Každej novej systém má nějaký mouchy a…
10.06.2012
Václav
(2.96)
PR

Cascara aneb čaj z kávových třešní: Proč si ho dopřávat co nejčastěji?

 (kofishop.cz)
Myslíte si, že už jste ze světa kávy ochutnali všechno? Pak jste možná zapomněli na cascaru – pochoutku s dlouhou tradicí, která ale zatím stále stojí tak trochu ve stínu tradiční kávy. O co se vlastně jedná a proč byste měli cascaru pustit i do svého šálku?
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

260 cyklistů (18 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024