reklama

Z Čech k moři – Alpe – Adria

PŘÍPRAVY
KAM SE VYDAT?

Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák a zkusit něco ujet vlastní silou. Kam bylo jasné - k moři! Otázka byla jen jestli na sever, nebo na jih. A protože mě lákala výzva přejet Alpy, měl jsem jasno celkem brzy a začal jsem hledat…

[ Celý text ] [ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 11.07.2023
Autor: PetrVobo
  • Re: Z Čech k moři – Alpe – Adria

Hezký! I na ten další výjezd držím nejen palce.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

... aji moč?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: AV
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -7

Pokud jde o Pepíčka tak určitě.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 12.07.2023
        Autor: Rob144
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Pěkný výjezd.
    A za epilog palec nahoru :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Moc hezký :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Airline
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Příjemné čtení. Sice už od cesty na Spezzi před dvanácti roky jezdím jen po republice, ale tu "návykovost" potvrzuji. Ať se Ti to "další", na které se těšíš, povede dříve, než mně :-).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: drak

Večer v 11 jsem objevila tento blog, zůstala ještě venku a na mobilu si ho přečetla. To se mi pak hezky usínalo se vzpomínkami na takové cestování a na známá místa.
    Je to návykové :-) Co na tom ti lidi mají? To si často říkám, když jedu a zrovna se mi třeba něco nelíbí. A pak jedu zase.
    V podobném termínu jel na kole z Tarvisia do Grada známý s manželkou jako účastník 5denního zájezdu s cenou asi 2x 14 tisíc. Jestli byl nadšený, zatím nevím, jestli se taky bude těšit na příště.
    Přeji příjemné plánování další cykloexpedice.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Quatsch

Ano, je to nejspíš návykové. Alespoň u mě vždy pozoruju přepnutí do jiného módu v hlavě, což při nějakém jednodenním výletu nenastane. Dřív mi to "přepnutí" trvalo tak tři dny, dneska na to potřebuju pár kilometrů, takže už i víkend na kole na těžko mi způsobí tu radost.

Zažil jsem člověka, který měl problém, že potřeboval navazovat stále nové vztahy, nejspíš byl závislý na té kombinaci dopaminu a kortizolu, které se říká zamilovanost, tak kdo ví jaká chemie proběhne u nás.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: petrp
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.
21.09.2023
Ahoj.Hledam dívku,zenu na občasné cyklovýlety.

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,

Hledám: Ahoj, někdo na kolo, brusle...cokoliv,
01.09.2023
Ahoj, někdo na nějaké to sportování, radost z pohybu je mým pohonem. Ale sám se vybičovat, to už není legrace. A…

Hledám: Chlap chlapa

29.08.2023
Je mi 48 a hledám mladšího chlapa na seznámení. Miluju kolo a výlety.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

328 cyklistů (12 přihlášených)

Východní Balkán - 4. část - Bulharsko - Rodopy

Na pěkné noclehy si člověk rychle zvykne. Prostě jsme ty krásné přístřešky začali brát jako standard, až jsem…
Peggy | 22.09.2023

Východní Balkán - 3. část - Rozžhavený nejjižnější bod

Na úvod jsem zapomněla na pár důležitých informací: - Dětem už je (rok 2021) 12 a 14 let (ano, nočník jsme už…
Peggy | 11.09.2023

Z Čech k moři – Alpe – Adria

PŘÍPRAVY KAM SE VYDAT? Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák…
PetrVobo | 11.07.2023