PŘÍPRAVY
KAM SE VYDAT?
Nějaký čas ve mně zrála myšlenka nechat letos, až budou děti na táboře, doma obytňák a zkusit něco ujet vlastní silou. Kam bylo jasné - k moři! Otázka byla jen jestli na sever, nebo na jih. A protože mě lákala výzva přejet Alpy, měl jsem jasno celkem brzy a začal jsem hledat…
Hezký! I na ten další výjezd držím nejen palce.
Večer v 11 jsem objevila tento blog, zůstala ještě venku a na mobilu si ho přečetla. To se mi pak hezky usínalo se vzpomínkami na takové cestování a na známá místa.
Je to návykové :-) Co na tom ti lidi mají? To si často říkám, když jedu a zrovna se mi třeba něco nelíbí. A pak jedu zase.
V podobném termínu jel na kole z Tarvisia do Grada známý s manželkou jako účastník 5denního zájezdu s cenou asi 2x 14 tisíc. Jestli byl nadšený, zatím nevím, jestli se taky bude těšit na příště.
Přeji příjemné plánování další cykloexpedice.
Ano, je to nejspíš návykové. Alespoň u mě vždy pozoruju přepnutí do jiného módu v hlavě, což při nějakém jednodenním výletu nenastane. Dřív mi to "přepnutí" trvalo tak tři dny, dneska na to potřebuju pár kilometrů, takže už i víkend na kole na těžko mi způsobí tu radost.
Zažil jsem člověka, který měl problém, že potřeboval navazovat stále nové vztahy, nejspíš byl závislý na té kombinaci dopaminu a kortizolu, které se říká zamilovanost, tak kdo ví jaká chemie proběhne u nás.