předběhla mě o pár minut...
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aL14PNV...
Dost dobrý cvičení, kabelky a rotoped nemají chybu :-))
Vodorovné dopravní značení: "Cyklisto sesedni s kola"?
U nás by tohle nestačilo, to by na oddělení toho pruhu musely být nějaké bodáky na pneumatiky. Stále někdo v tom vyhrazeném pruhu pro cyklisty parkuje.
Asi, já pořád doufám že někde konečně uvidím tohle...
Tohle jsem před pár dny viděl na jedné internetové diskusi a ten kvikot petrolheadů stál za to :)
Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pust si ho pozpátku.
Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.
Jak se dělí dnešní mládež?
Půlka vidí svět růžově.
A ta druhá drogy nebere.
Možná né nejlepší, ale originál od O2 před pár minutama...
Tak pak napiš jak to funguje. :-D
No furt stejně, tady mají mizerný signál všichni i přes GSM. A u Vodafone je to ještě o kousek horší, tam mobil musím pokládat přesně na vyzkoušené místo na stole, jinak mi nepříjde ani SMS. :-)
Můj telefon slyší dvě GSM BTS (každou z jiného města, v naší obci nic není) a síla signálu kolísá okolo -105db.
Seznámí se kluk s holkou a ptá se, co dělá.
Ona: ,, Jsem modelka na Instagramu, Youtuberka a Tik Tok inflemuencerka a Ty?"
On: ,, No, já umím taky úplný [email protected]".
Netušíš kde se jim takhle daří a jsou přeborníci v myšlení?
Odkud je obrázek nevím, ale jedno z běžeckých koleček okolo naší vesnice mi před časem skončilo, když polní cestu existující snad od nepaměti přeťal plot se zavřenou bránou.
Hádám, že pozemek, přes který cesta vedla, prostě někdo koupil a ze všech stran oplotil. Mám pochybnosti, zda je to legální, ale nenadělám nic...
Možná by stálo za to se zeptat na vhodným místním úřadě, obvykle na takovým pozemcích bývají cesty jako věcné břemeno a co jsem pochytil ze zpráv, dost se za tím stojí a není jen tak se toho zbavit.
Bude záležet jestli ta cesta byla někde zamapovaná a tak
Jako mapy.cz ji ukazují čárkovaně, ale vzhledem k tomu, že to byla trasa, kudy jsem běhal párkrát za rok, nemám dostatečnou motivaci pouštět se do bojem s větrnými mlýny, kde bych si mohl vytvořit nové nepřátele v nedalekém sousedství a těžko něco získat, byť mě to tam štve, protože mi přetnuly hezké kolečko...
Není to ze skript právnické fakulty? Klasifikuj možné trestné činy, jejich viníky a oběti? Dědeček má slušnou šanci na hlavní roli v procesu...
Nikde není zadáno, že tento dědeček patří k této babičce. I kdyby ano, tak že jsou z otcovy strany. Pokud je babička z matčiny strany, tak to mohlo být řekněme nezodpovědné, ale ne nelegální.
Mě spíš udivuje, že podle zadání jsem se narodil o rod dříve, než se vůbec narodila moje vlastní manḿinka.