reklama

Moravské pole 2022

Termín: 28.08.2022
Místo: Břeclav, Kulturní dům

26. srpna to bylo přesně 744 let, co v roce 1278 prohrál a byt zabit v bitvě na Moravském poli významný český král Přemysl Otakar II. Pojeďme proto k památníku této bitvy vzpomenout smutný okamžik české historie.:-)

Protože pojedeme přes území Rakouska, příp. i Slovenska, doporučuji vzít s sebou…

Datum: 08.08.2022
  • Re: Moravské pole 2022

Vytahuji nahoru - v neděli má být příjemné počasí, tak nezapomeňte přijet.
    Bohužel budou obchody zavřené a restaurace nejisté, tak svačinu s sebou. Na jídlo můžeme zajít po dojezdu. Pítko na doplnění vody by mělo být v provozu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.08.2022
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Snad nepojedeme sami?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 26.08.2022
      Autor: plusjedna
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nakonec jmse jeli tři, zachránil nás Laďa. Počasí vyšlo suprově, jen malá přeháňka, před kterou jsme se ukryli do kavárny. Kdo nejel, prohloupil. :-)) Památník stále stojí, jen posezení u něj se pomalu bortí. Zvedla jsem si osobní rekord na 116 km za den.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 30.08.2022
        Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak jsem si konečně pořádně na mapě prohlédl oblast Moravského pole a jeho okolí.
          Hodně členěná pole a kvanta různých cest.
          Jak to tam mají s volným používáním těch neznačených cest a pěšin?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 31.08.2022

Tak to je otázka spíš pro Jardu. Jistě ti to rád objasní. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Vzorek fotek.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: leholada
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak to je krása, že vám počasí vyšlo.
    Kdybych tam měl ráno dojet, byla by skoro celá cesta v dešti. Díval jsem se přes den pořád na radar a tam jste měli fakt štěstí.
    Tak mě aspoň nemusí tolik mrzet, že dovolená navíc fakt není (jít pak v pondělí hned do práce, to tedy už ne).

Je to taková malá "sociální jistota", co zde máme: že nějaký benefit kvůli inflaci, jako dovolená nad rámec zákoníku nebo snad nedejbože přidáno, se nás opravdu netýká.
    Systém SMM (sám mám málo).

(sorry za odbočení)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Radek

Vyfič! Sám mám málo. :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 01.09.2022
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

246 cyklistů (8 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | včera

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023