reklama

Elektrokolo Crussis e-Gordo

Zdravim , mate nekdo zkusenosti s elektrokolem Crussis e-Gordo 7.2 ? Zajimalo by me hlavne , jaky je tam vlastne stredovy motor a jestli si ho firma vyrabi sama nebo ho nekde nakupuje . Podle katalogu je tam motor CRUSSIS e-PERFORMANCE , paramtery jsem ale nikde nenasel . Diky

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 24.08.2017
Autor: miroslav9
  • Re: Elektrokolo Crussis e-Gordo

Řek bych že základem je motor Bafang 250W na kterém postaví pod svou značkou elektrosadu https://www.crussis.cz/produkt/elektrosada-se...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: miro5
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Elektrokolo Crussis e-Gordo

Na muj dotaz mi ve firme Crussis odpovedeli , ze středový motor Crussis e-Performance je vyráběn v kooperaci s firmou Shengyi.
      Je to Bafang ?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: miroslav9
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Najde se tu nějaká aktivně sportující parťačka?

Hledám: Najde se tu nějaká aktivně sportující parťačka?
dnes
Od jara do podzimu silniční kolo z Prahy 4 do kopců jižním směrem (možno i MTB, ale silnici preferuji), běhání,…

Hledám: cykloparťačku

24.03.2023
Ahoj, jsem z Prahy 8 a hledám kamarádku na kolo. jezdím na crossovým kole na pohodu, pauzy na svačinky, pivko atd…

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

300 cyklistů (25 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022