reklama

Jižní Morava na kole 2017

Jižní Morava jako dobrá alternativa pro cyklotrip 2017. Tak dopadlo mé cestování na kole pro letošek. Již každoročně podnikám několika denní výlet, cyklo putování, po vybrané zemi Evropy. Tak jako např. v roce 2015 Maďarsko, Slovinsko nebo v roce 2016 Srbsko, Rumunsko - Banát.
A proč Jižní Morava…

[ Celý text ] [ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 07.08.2017
Autor: Marťas004
  • Re: Jižní Morava na kole 2017

Černá kočka, to je prevít a zvlášť tuplovaný když běží zprava doleva, to se musí chytit a nahnat zase zpátky a tys to určitě podcenil a neudělal si to :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 07.08.2017
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťák na cyklo Jsi tu??

dnes
Hledám parťáka na cyklodovolenou --- letos zlínský kraj--- jedu v srpnu první týden. Napiš máš li zájem. Více…

Hledám: kamaráda

dnes
Kamaráda na kolo 50-60letého z Bystřice pod Hostýnem

Hledám: relax pohoda

29.03.2026
Zdravím chtěl by jsem najít skupinu lidi co jezdí na kole ..Bydlím v Hradci kralové nemám s kym by jsem jezdil po…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

143 cyklistů (6 přihlášených)

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 2. část

Ze Srbska do Černé Hory aneb když v ráji pršelo... 3. denAmbivalentní pocit je, když se vaše tchyně vybourá…
Peggy | 30.03.2026

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 1. část

1. část Srbsko – Zlatibor Naše druhá rodinná letní cesta v omezené sestavě - jen ve třech. Ani letos Víťa (18…
Peggy | 25.03.2026

Baťův kanál

Tak a teď už budu jezdit jenom roviny. To jsem si řekl v době, kdy se starší syn nastěhoval do svého nového,…
Stanley58 | 16.02.2026