reklama
Město: Praha

Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

Pět sobot , pět ran do čepice aneb pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

1. Pořadatelství , průjezd, tedy spíše neprůjezd Velké Cyklojízdy a komentáře k objízdným trasám
2. Počítání účastníků
3. Počínání skutečných účastníků
4. Politici a panoramata
5. Pespektiva aneb peší / kulturní zóna ve vztahu k dopravním cyklistům

Jelikož už máme cvičné uzavírky Smetanova nábřeží skoro za sebou, tak si dovolím popsat jak vnímám situaci okolo nábřeží po tom co nám bylo předvedeno o co jde.

Bod první: Nemohu se zbavit dojmu, že organizátoři se neodvážili lidu názorně ukázat, jak by vypadal „zlidštěný prostor bez aut“ v okamžiku průjezdu většího množství nemotorových dopravních prostředků. Přitom to byla pěkná příležitost. Taky mě docela vytočily uštěpačné, argumenty nepodložené komentáře k dopravním situacím vzniklým v okolí akce ve smyslu „ti co stáli v kolonách si za to můžou sami, a ti co na to koukali ze svých domovů nás nezajímají“.

Bod druhý: podivná a sobotu od soboty neustále rostoucí hausnumera o počtu účastníků akce. Naprosto chybí porovnání se srovnatelným obdobím mimo dobu akce. Pokud někdo napíše, že akce se účastnilo 25,000 lidí v místech kudy normálně projdou desetitisíce lidí za den tak tím nikoho nějak zvlášť nepřesvědčí.

Bod třetí: poliční prodejci pod úrovní buřtstánků z Václaváku, popíjení piva na zemi, polehávání ve „vybojovaném prostoru“ na gaučích, spánek zmožených na kusech hadru na dlažbě, to všechno mediálne přebilo několik kulturních vystoupení.
Ostatně ke kulturním vystoupením se vrátím v bodě pět.

Bod čtvrtý: riskatní strategie profilování akce ve spolupráci jen s jedním politickým proudem, lépe řečeno prakticky jen s jedním člověkem. Pokud tento proud, nebo politický zástupce odpadne z vedení Prahy, je klidně možné, že politická konkurence smete nejenom jeho ale i „jeho akce“.

[ Zpět ]
Datum: 08.10.2013
Autor: újezďák
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    Bod čtvrtý: riskatní strategie profilování akce ve spolupráci jen s jedním politickým proudem, lépe řečeno prakticky jen s jedním člověkem. Pokud tento proud, nebo politický zástupce odpadne z vedení Prahy je klidně možné, že politická konkurence smete nejenom jeho ale i „jeho akce“.
    Navíc hojné volání po tom, že chceme mít nejkrásnější panorámata bez aut, klidně může vést k nábřeží bez stromů a plném luxusních restaurací pro turisty, pivko v kelímku na procházce navíc vyrazí z rukou panorámatů chtivým agilní městská policie. Polovina zatím předvedené kultury nábřeží nebude totiž podle nové vyhlášky Hl.m.Prahy možná.

    Bod pátý : Pokud dojde k přeměně na pěší zónu, tak jsem si celkem jistý co se stane, Praha dostane další prostor k uzavírkám pro cyklisty.

    Když koalice ODS Zelených a Topky klidně uzavře pro cyklisty na dlouhou dobu náplavku od Mánesa až po Vyšehrad kvůli výstavě lodí a když se musíme prodírat tu farmářskými trhy, tu dětskými dny a tu nějakou přiblblou výstavou o čemsi, nebo nám tamtudy rovnou zakáží jezdit, tak co nás asi čeká, když dostane Praha do ruky další „zkulturněný prostor“?
    Jak se asi bude projíždět na kole mezi diváky a tanečnicemi nějaké ženské performační skupiny ?

    Blbě...

    [ Zpět ]
    Datum: 08.10.2013
    Autor: újezďák
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Ti účastníci farmářský trhů, či dětských dnů, popřípadě "přiblblých" výstav mají na tvůj sobotní či nedělní průjezd náplavkou podstatně jiný názor, a zdá se, že jich je o dost víc, než těch náhodných cyklistů.

      O víkendu může vrchem každý, když se bojí, může po chodníku. Pokud nechceme, aby nám nadávali do "cyklobuzen" měli bychom respektovat, že lidi mají rozličné zájmy, a vyjadřovat se o nich jako "přiblblých" je poněkud prasárna.

      "Zlidněné nábřeží jsem fotil v krásný slunečný den 28/9, v 11 a pak v 13 hodin, a vypadalo to takhle:

      https://plus.google.com/photos...


      Celá ta akce je zaměřená pouze n azviditelnění se skupinky parazitálních lehkoživků, za ty prachy co si z veřejných rozpočtů dělí musí předvést nějakou aktivitu, a o cyklistiku, nebo dopravu pak vůbec nejde.

      Jde jen o ty granty, dotace, subvence a hlavně o to "aby se nemuselo pracovat". To je lepší popíjet pivko na nábřeží, a tvářit se užitečně.

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: Jindra8526
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        Přiznám se, že případné sobotní a nedělní akce blokující náplavky a nábřeží mi z pohledu cyklodopravy centrem Prahy budou asi vždy úplně ukradené.
        Pokud ovšem nemají blokační přesah ( příprava, úklid) do pracovních dní kdy po Praze na kole jezdím.

        Taky bych netvrdil, že většina lidí co organizuje nábřeží jsou lehkoživkové, spíš si myslím, že to dělají ve volném čase.

        To ale nic nemění na tom, že to co nábřeží žije zatím předvedlo a to co se okolo akce od některých lidí z organizačních kruhů ozývá, mě většinou jako cyklistu občana Prahy vůbec nenadchlo.

        Pokud si chce na nábřeží o víkendu někdo povalovat na gauči, ležet na kusu strakatého hadru a vyspávat radosti života, ať si to klidě dělá, je to koneckonců životní styl, který mě vůbec nezajímá a ničím mě neimponuje.

        Pokud ale podobné věci bude někdo chtít performovat v době kdy tam ráno a zejména zdravě napružen večer jedu z práce na kole, tak nemůže moc čekat, že v době mého průjezdu na kole bude mít klid na hnípání nebo popíjení pivka v prosotru kdy jsem kdyloliv bez problému porojel na kole mezi auty.

        Na horákovi se ty holeně v barevnejch kalhotách klidně přejet klidně dají nebo se do toho pivka strčit dá :)

        Je to veřejný dopravní prostor a né žádná opilecká noclehárna.:D

        [ Zpět ]
        Datum: 08.10.2013
        Autor: újezďák
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Věc se má tak, že náplavka není primárně a výhradně určena pro cyklodopravu, a samotná cyklodoprava v matičce Stověžaté je naprosto marginální záležitostí, bezohledu na to, jestli právě Ty či kdokoliv jiný jezdí furt a myslí si opak. Proto ani přesah akcí na náplavce do všedních dní Tě vůbec neopravňuje k tomu, si jakkoliv náplavku nárokovat, abys jí ráno projel v klidau tam a večer v klidu zpátky.

          Bylo by to fakn, kdyby tomu tak bylo, ale měli bychom respektovat to, že VELKÁ VĚTŠINA obyvatel a návštěvníků Prahy náplavku za dopravní cestu pro bycikly nepovažuje, naopak, má za to, že to je místo vhodné pro trhy, dětské akce, pořádání všeljakých výstav, či k pouhému courání s kočárkem a partnerem, popřípadě čoklem, a ti se všichni nám na kole motají pod nohama, a to my to jejich motání bychom měli respektovat a tolerovat, protože prostě náplavka je všech a ne několika málo cyklounů.

          Pochopitelně, že Auto*Mat a s ním personálně spojené sdružení Oživení je parta lehkoživků parazitujících na práci ostatních spoluobčanů a s jako takovými by s nima mělo být zacházeno. Tedy v rukavičkách, ale držet vidle.
          Jak neprůhledně financují své akce se mi podařilo prokázat už u toho pomníku nemrtvým cyklistům. Pokud někdo chce bojovat proti korupci a sám veřejně a transprentně vybírá peníze, ovšem neveřejně a netransparentně je utrácí, měl by o korupci přinejmenším držet hubu.

          Ano, pěší zóna na Smetanově nábřeží by ničemu nepomohla, naopak, protože nelze eliminovat alespoň tramvaje, stala by se taková pěší zóna kde prostředkem jezdí MHD spíše zónou nebezpečných úrazů, než zónou klidu (na fotkách je vidět jak se chodci na takto uzavřeném nábřeží chovají) a pro cyklisty by se taková pěší zóna stala neprůjezdnou stejně jako ostatní pěší zóny v Praze.

          Tedy závěr je jedinný: celá tahle akce je nesmyslná a o vážně míněný koncep dopravy nejde, jen o ty granty, subvence a dotace, jak jsem již předeslal.

          [ Zpět ]
          Datum: 08.10.2013
          Autor: Jindra8526
          Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        Jen pro informaci, nemůžeš jet vrchem. Ani o víkendu ani jindy. Když vede spodem cyklostezka, tak jsi povinen jí použít.
        Já náplavkou také nerad jezdím. Děsně to drncá a na tom hladkým proužku pro cyklsty,který má šířku cca 30cm se proházejí holky s podpatkama, protože jinudy se s nima jít nedá. Je to docela fajn místo na courání a koukání se na vodu a na ty farmářské trhy apod., ale je to opuz, když se chceš někamd ostat. A to i pěšky.

        [ Zpět ]
        Datum: 13.10.2013
        Autor: Jurimír
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Tam nevede "Stezka pro cyklisty" ani "Pruh pro cyklisty". A i kdyby vedla, tak mohu jet vrchem. Co když chci někde odbočit, nebo přijedu z boční ulice?

          [ Zpět ]
          Datum: 13.10.2013
          Autor: pro_pa
          Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            Si mě vysvětlil, že ta pěšo/kolostezka taky není povinná, a tou jsou tady skoro všechny, nebo to tak není?

            [ Zpět ]
            Datum: 13.10.2013
            Autor: Jindra8526
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            Jo já vím. Taky mám tohle vysvětlení připravené nebv to nedodržuju a jezdím tam vrchem a i jinde to tak často dělám.
            Otázla je jestli je rychlejší se prodrat lidma nebo se půl hodiny dodhadovat s případným policistou :-)

            [ Zpět ]
            Datum: 13.10.2013
            Autor: Jurimír
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Oni tam moc neblbnou, tedy o víkendu.
              Teď navíc museli hlídat to Smetanovo nábřeží.

              [ Zpět ]
              Datum: 13.10.2013
              Autor: Jindra8526
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              S policistou se zásadně co? Nedohadujeme. Předložit na požádání občanku, a dál se s ním nebavit. Pro slabší povahy na naléhání policisty odmítnout, že by se jakýkoli přestupek stal, a pokud policista má přesto opačný pocit, ať pošle oznámení o přestupku. Žádné dohadování.

              [ Zpět ]
              Datum: 19.10.2013
              Autor: Akito
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                A výsledek je jaký? Kolik jsi takových jednání už absolvoval a s jakým skóre?
                Chlub se a vymýšlej si ať ti můžem závidět.

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Vysledek takovy, ze budto to vysumi do ztracena (stalo se mi jednou), anebo prijde papir od magistratu - budto prikaz, proti kteremu je treba dat odpor, nebo pozvanka ke spravnimu rizeni. Ja jsem zazil jen ten prikaz, ale podarilo se mi napsat odpor tak, ze i pres moji neucast na naslednem spravnim rizeni byla vec odlozena s tim, ze se prestupek nepodarilo prokazat.

                  Nechci se chlubit ani si vymyslet, proste to tak je. Ja se snazim prestupky nepachat (pokud nepocitam mirne prekroceni rychlosti tam kde to povazuju za bezpecne). Ale na buzeraci je treba byt pripraven a trenovat.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Autor: Akito
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Mě zastavila policie v roli řidiče zatím 2x a papíry mám zhruba 30 let.
                    Jednou v Kolíně, zacouval jsem tam cca 10 metrů do jednosměrky zaparkovat :)
                    A jednou v Polici nad Metují, kde mě policista s vážnou tváří řekl, že mě naměřili 52km/hod a já z vysílačky za ním slyšel hlášky typu Hradečák 53 , náchodák 57, náchodák 60 atd... a stavěli všechny kdo neměli "domácí značku".

                    Pokaždé se hned ptám ve smyslu zaplatím to hned, domluvy mě nezajímají, jsem rád, že vaši práci děláte dobře... no a neplatil jsem ...:)

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Autor: újezďák
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      Tak já se vždy zeptám, jestli mi nestačila jen slovní výtka :o)))
                      Tak vždycky - zatím mě chytili za rychlost jen jednou (a stačilo), ale párkrát jsem byla platit stovku za parkování...

                      [ Zpět ]
                      Datum: 21.10.2013
                      Autor: radka
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Ale takhle napsané to je úplně něco jiného než jsi psal původně. Samozřejmě pokud si je někdo jistý, že se přestupku nedopustil a policista se mýlí, tak ano, když se to nepodaří na místě ukecat, tak nemá smysl se dohadovat, ale jít ke správnímu řízení.
                    Jenomže když přestupek je, tak naopak je na místě slušnost, velká skromnost a hluboká omluva a zpravidla to je vyřešeno jako upozornění na udělanou blbost.
                    Občasného přestupku v dopravě se dopustí každý, v podstatě to bez nich snad ani nejde. Jde ale o to při nich nikoho neohrozit.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      Omlouvat se policajtovi?

                      To nedává smysl. Chybuje každý, a poškozeným v žádném případě není ten policajt. Ten je jen dozorce. Přistihnul tě při chybě, jsi po právu trestán.

                      Servilovat omluvou, to ani náhodou.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 20.10.2013
                      Autor: Jindra8526
                      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Po právu trestán? Jak kdy. Většinou je to nějak takhle:

                        [ Zpět ]
                        Datum: 21.10.2013
                        Autor: Joe-CUBE
                        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Takhle to mám nastavené já, slušné jednání je pro mě základ a myslím, že je to i levnější.
                        Mě je celkem jedno jaký kdo volí postup, klidně policajtovi můžeš vynadat a když na to máš, tak mu můžeš dát i přes hubu.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 21.10.2013
                        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          Tak já bych zase až tak benevolentní nebyla.
                          Protože pokud se někdo chová hrubě, pak se to zpravidla sveze i po těch, co se hrubě nechovají.
                          Slušnost by měla být prioritou.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 21.10.2013
                          Autor: radka
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Pochopitelně, že můžeš.
          Náplavka je o víkendech skoro vždycky neprůjezdná, včera tam i lyžovali, navozili sníh, ale jak to dopadlo, netuším protože začalo fest lejt.

          Taky to rozehnalo ty "vyrelaxované a zklidněné" ze Smetanova nábřeží. Doufejme, že natrvalo, další zóny s ruskejma bábuškama a pančovaným grogem Praha fakt nepotřebuje. Aþ si to Tvarůžek zkouší v Olomouci.

          [ Zpět ]
          Datum: 13.10.2013
          Autor: Jindra8526
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Ona to ale není cyklostezka.
          Je tam jiná velikánská hranatá modrá značka obytná zóna :)
          http://goo.gl/maps/g8djm

          [ Zpět ]
          Datum: 13.10.2013
          Autor: újezďák
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Ja jezdil tuhle trasu pred 2 roky, Vysocany-Branik a vecer zpet. Naplavku jsem nikdy nejezdil a od Palacaku jsem to roztahl aspon na 45, nebo se zahaknul v 50 za nejakou karu, ktera vedle mne stala na krizovatce. Parkrat jsem mel co delat na vytoni, kdyz ta krizovatka stala a ja do ni nevidel...jezdil jsem tak i kdyz staly svestky na vjezdu na naplavku, kde zastavovali cyklisty. nesmi se jezdit vrchem po chodniku, ale na ceste by ti nemeli nic rict. takhle jezdim i pres vysehradskou mysi diru-po kolejich s autama. daval jsem to za 25 minut i se semafory, auta jsem se snazil nebrzdit, ale nikomu to nedoporucuju. Praha je neuveritelne narocna na rychly prujezd

          [ Zpět ]
          Datum: 13.10.2013
          Autor: single
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            Zpet z Branika zase mezi auty po tom ctyrproudu, jednou tam byla kolona, sjel jsem na stezku a malem mne to stalo zivot. Ja si taky myslim ze Smetanak by se nemel predelavat na stezku s tramvajema, je to strasne nebezpecny. Nic to nevyresi. To samy v Brne, centrum by se melo uvolnit cyklistum a povolit krizeni koleji, ale soubezna jizda Masarycce a Svobodaku by se mela zakazat, kdyz uz tam ty vlaky jezdi...

            [ Zpět ]
            Datum: 13.10.2013
            Autor: single
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              A aby tech restrikci nebylo malo, jeste bych tramvajim snizil maximalku na 10km/h, v techto lokalitach. A nejen tramvajim. V Brne je to pesi zona a u Karlova mostu je to takova skrumaz lidi a vozidel, ze tam stejne jet rychleji nejde...lide by aspon pochopili, ze se jedna o verejny prostor nebo pesi zonu a ne o krizovatku, nebo hlavni prujezdni tah. Videli byste ze by tam pak ubylo aut, pribylo cyklistu a tramvaje by mely plynuly prujezd bez vetsich kolon...staci "jedna znacka", nebo se mylim? Apropo vsimli jste si jak je tam schvalne strasny povrch? Kostky jsou naschval plusminus 5cm aby se tam nedalo pohodlne jet - to samy hlavni trasa tramvaji Vodickova-Lazarska...

              [ Zpět ]
              Datum: 13.10.2013
              Autor: single
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    1. Že tamtudy neprojela cyklojízda mě moc netrápí, vzhledem k tomu, že to co tam probíhá je festival na ulici, kde se pohybuje velké množství chodců, mi to přijde naopak rozumné.
    2. a 3. Počítání účastníků mi přijde jako marginálie, byl jsem tam zatím každou sobotu a pohybovalo se tam velké množství chodců, kolik tisíc jich tamtudy za den prošlo mě moc nezajímá. Kolik tisíc lidí projde denně přes Příkopy? Zajímá to někoho?
    4. ?
    5. Čistá pěší zóna by mi tam vadila, ale myslím že moc nehrozí. Spíš nastane přerušení tranzitu zjednosměrněním ulic. Opět odkazuji na nábřeží Limmatqui v Curychu, které není pěší zónou, ale oblastí s omezením vjezdu motorových vozidel. Jezdit tady by ti vadilo? http://youtu.be/l0hViiRXWB0?t=35s
    Je velmi podobné Smetanovu, jezdí tam tramvaje, před omezením IAD tam byly intenzity 20 tisíc/den.
    Viz dva srovnávací obrázky http://www.theatlanticcities.com/commute/2012...

    [ Zpět ]
    Datum: 08.10.2013
    Autor: vlákno
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Nejprve si vyjasníme pojem TRANSIT, který je amatérskými hazardéry, kteří pořádají ty taškařice na Smetanově nábřeží zneužíván.

      TRANSIT není, když se někdo z Výtoně potřebuje dostat na Palachovo náměstí, TRANSIT je, když někdo z Brna jede na Berlín přes Prahu.

      Tento TRANSIT se tam pochopitelně neodehrává, ovšem část města jím poněkud trpí, protož enení dokončet pražský okruh. Takže TRANSIT jede například Spořilovem, Zahradním Městem a Hostivaří, a tam je to vážný problém pro lidi co tam bydlí. Tyhle vylomeniny na Smetanově nábřeží jsou proti tomu čůráním v moři.

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: Jindra8526
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      1. to mě teda trápí, nevím proč může CJ zablokovat chodce MHD a auta libovolně podél trasy v Praze a nemůže najednou , slovy organizátorů VCJ, "cyklosouznět" s liduprázdným nábřežím a případně tam zvednout kola ?
      Taky vám nějak z komentáře odpadlo, že se organizátoři posmívají lidem, kteří díky akci trpí v jiných částích prahy... já vím to nikoho nezajímá, když se kácí les,tak létají masare...

      2 je počítání a 3 je počínání né dohromady.

      2 pokud není počet účastníků důležitý tak proč se s ním argumentuje ? Proč není nikdo schopen řící prostou větu typu " většina normálních návštěvníků prostoru akce a část lidí, kteří přišli kvůli ní se bavili dobře" Kdepák, my se dovíme, že přišlo 14-20-25 tisíc lidí a jaký je to ohromný úspěch.
      Takové zářné úspěchy jsou podvod na lidech. Postavím se do vagonu metra a budu žonglovat s míčky a večer prohlásím, že mé představení vidělo 5000 lidí.... úža jaký jsem skvělý umělec a to když sde postavím na Příkopy a budu koukat tak řeknu večer, že se mnou koukalo 22,000 lidí a koho to zajímá ?
      SPONZORY milé vlákno a možná politiky.

      3. válením se v zkulturněném prostoru exemplárně ukázat jaký je to labůžo si hdát pivko a pak zahnípat... krásný příklad.


      PZbytek je celkem rozumný...

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: újezďák
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    Něco z toho, jak to vidí současné vedení Prahy 1:

    "Zkouška ukázala, že když zavřeme jen Smetanovo nábřeží, odepíšeme Malou Stranu. Myšlenku, že pro tranzitní dopravu nebude průjezdné ani Smetanovo nábřeží, ani Malá Strana ale podporuji," říká v aktuálním Respektu starosta Prahy 1, Lomecký z Malé Strany.

    "Nová magistrátní koncepce dopravy v centru by po vyvedení tranzitu do komplexu Blanka měla podle Prahy 1, třeba pomocí jednosměrek, umožnit obsluhu obchodů a rezidentů a celkově dopravu zklidnit. „Varuji důrazně před nápady, ulevit jedné straně na úkor druhé. To by byla ta nejzhoubnější myšlenka. Pokud má být nějaké řešení, tak buď částečné omezení obou tras stejně, nebo úplný zákaz tranzitu, což by bylo nejlepší, a to bychom uvítali,“ říká starosta Lomecký."
    http://www.pravapraha.cz/cs/clanek/akce-nabrezi...

    [ Zpět ]
    Datum: 08.10.2013
    Autor: vlákno
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      „My pouze říkáme, že před komplexním řešením, které je možné udělat až po 1. květnu 2014, tedy po otevření tunelového komplexu Blanka, je uzavření nábřeží, jako když pozvete dva lidi na večeři a jednomu dáte dvě a druhého necháte o hladu,“ říká s nadsázkou starosta Lomecký a vysvětluje situaci.

      a dále...

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: Lanna
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        ...a dále

        "Necháme naplánované soboty doběhnout, ale z již řečeného plyne, že máme velké výhrady a do komplexního řešení již žádné další ukázkové akce nepodpoříme"

        [ Zpět ]
        Datum: 08.10.2013
        Autor: Lanna
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      A zase ten tranzit :-)

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: Jindra8526
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Mimochodem, vzpoměl jsem si na to referendum občanů Prahy 1 o ulicích a co s nima.
      Nu koukal jsem na katastru nemovitostí kdo je vlastníkem komunikace na Smetanově nábřeží.

      Není to Praha 1, ale celá Praha takže by v referendu museli hlasovat všichni občané Prahy a né jen obyvatelé jedné části.

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: újezďák
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        Jj, to je pravda, Smetanovo nábřeží patří do vybrané sítě patřící pod státní správu MHMP. Patří tam i Karmelitská, v podstatě všechny nábřeží a mosty. Já taky nechtěl referendum o SN, ale o parkování na Praze 1 :) (které sice taky řeší město, ale obec to může aspoň nějak obejít). Hlavně se ale může domluvit a tlačit na město, aby tyhle kompetence získala nebo změnila vyhláškou parkovací systém tak, aby Praha 1 mohla aspoň něco regulovat sama.
        Po otevření Blanky už nebude průjezd MS a SN pro město tak zásadní, tak by to mohlo přejít na Prahu 1.

        [ Zpět ]
        Datum: 08.10.2013
        Autor: vlákno
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Co je tohle zase za hloupost?
          Blanka je součástí okruhu a problém jak se dostat z Výtoně na Palacháč neřeší.

          [ Zpět ]
          Datum: 08.10.2013
          Autor: Jindra8526
          Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Skvele - Praha ma koncepci a Praha1 to nejak obejde.

          [ Zpět ]
          Datum: 09.10.2013
          Autor: Murphy
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Ehm, jsem zrovna četla v Respektu, že po nalomení Prahy 1 se hodlá proti postavit Praha 2.

          [ Zpět ]
          Datum: 09.10.2013
          Autor: Lanna
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Jinak, zkoušel jsem, jestli když kostku cukru postavím do sklenice s vodou tou menší stranou ke dnu, jestli se mi nerozpustí.
      Zkoušel jsem to 4 týdny, každou sobotu.

      Pokus vyhodnocuji tak, že se rozpustí, což mě trochu překvapilo, ale za pokus to stálo, že jo.

      Kvůli tomu, aby si dojiči z AM udělali trochu reklamy trpěla Malá Strana 4 soboty. Za to by měly padat hlavy.

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: Jindra8526
      Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    Za sebe můžu říct jediné.
    Někteří holt nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou.
    Zaplať bůh tajfun se už brzy přežene a bude to za náma.

    [ Zpět ]
    Datum: 08.10.2013
    Autor: Lanna
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      A čím konkrétně tě ta akce poškodila?

      [ Zpět ]
      Datum: 08.10.2013
      Autor: vlákno
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        Mne?
        Ničím, já se ji díky tomu, že se konala o sobotách vyhnula. Ale můj kamarád bydlí přímo v Karmelitské, takže nějak tuším, že nejsem na světě jenom já.
        Kdyby to bylo v pracovních dnech, tak by se to i mě dotklo vydatně.

        [ Zpět ]
        Datum: 08.10.2013
        Autor: Lanna
        Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        Poškodila moje hlavní město, otrávila spoustu lidí, které sice neznám, ale dovedu je pochopit.
        Nekompetentní akce a doufám, že si voliči dobře budou pamatovat, jak post-adolescent z Olomouce se v Praze uvedl.

        Politici a nátlakové lobbystické skupiny nemajī co rozhodovat o odborných věcech jako je doprava a cykloteroristé vůbec. 1-2 procenta dopravy neopravňuje nikoho k tomu, aby terorizoval zbylých 98-99 procent obyvatel.

        [ Zpět ]
        Datum: 08.10.2013
        Autor: Jindra8526
        Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -4
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    Gebrian o uzavírce Smetanova nábřeží:
    http://www.stream.cz/nejnovejsi/gebrianvs...

    [ Zpět ]
    Datum: 19.10.2013
    Autor: vlákno
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Docela by mne zajímalo, který BUREŠ tohohle frikulína platí.

      [ Zpět ]
      Datum: 19.10.2013
      Autor: Kadel
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    "Během sobotních (výjimečných) akcí, jejichž podoba není rozhodně to, jak by mělo nábřeží dlouhodobě vypadat, spíš dočasná zkouška potenciálu, musely být stánky (jejich přítomnost byla podmínka ODS k uskutečnění těchto akcí) a další instalace na chodníku kvůli bezpečnostním odstupům od kolejí. Pak logicky lidi museli chodit po vozovce, ale pokud víme, nenastal díky ohleduplnosti a spolupráci řidičů tramvají, kteří měli pokyny jezdit pomaleji (v pěších zónách je to max. 20 km/h) žádný problém. Pro dlouhodobé zkvalitnění fyzických podmínek prostoru není cílem, aby tam byly stánky na chodníku, pěší zóna tam asi natrvalo také nebude. Spíše je relevantní "Curyšské řešení" se zklidněnou ulicí v režimu 30 km/h, rozšířenými chodníky, a vůbec celou řadou drobných fyzických úprav. To celé za situace, že drtivá většina aut, která tudy jezdí dnes jedou po pro ně určených tranzitních trasách nebo jejich řidiči pro svou mobilitu po městě využijí jiné - v centru výhodnější - druhy dopravy."

    [ Zpět ]
    Datum: 19.10.2013
    Autor: vlákno
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Uz se tesim na tu vyhodnejsi dopravu. Ktera to bude? Nemela tahle cast byt spis ve vtipech?

      [ Zpět ]
      Datum: 19.10.2013
      Autor: Murphy
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        Furt mele blábol o "transitu" jako nacvičená vopice. Kdo může "výhodněji" jinudy, jede jinudy, kolega Vlákno toho autem asi moc nenajezdil.

        [ Zpět ]
        Datum: 19.10.2013
        Autor: Jindra8526
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Jindro, středem to bude vždy výhodnější, na délku přibližně pí/2 než po obvodu. Ale protože to středem dusí obyvatele, postavily se díry v zemi po obvodu a střed se bude muset zašpuntovat, aby autisti začli ten obvod využívat.
          Návrh s tím zklidněním na 30ku mi přijde celkem použitelný, rezidentům se to neuzavře a tranzit to odkloní na okruhy.

          [ Zpět ]
          Datum: 19.10.2013
          Autor: vlákno
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            OK, když to teda bude tzv. "zklidněné" na 30km/h, jaký bude rozdíl oproti současnému stavu?

            [ Zpět ]
            Datum: 19.10.2013
            Autor: Joe-CUBE
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Můžou se rozšířit chodníky, přidat přechody, prodloužit interval na světelně řízených křižovatkách pro chodce. Pár věcí co mě napadá.

              [ Zpět ]
              Datum: 19.10.2013
              Autor: vlákno
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                OK, rozšířit chodníky, aby se tam vedle těch vietnamských stánků (které nepochybně ty ekoethnobiofaitrade ekonomicky převálcují) vešli ještě lidi, to by bylo rozumné opatření. Ale na úkor čeho? Kolejiště, domů, zeleně nebo snad řeky? Auta tam mají většinu cesty jen jeden pruh.

                Prodloužit interval pro chodce - může být. To by nešlo za současné úpravy proč?

                Já narážím především na to, že se tam stejně rychlejc nejede, takže omezení rychlosti na třicítku by mělo úplně stejný efekt, jako povolit tam 80km/h - jen formální změna, na reálném stavu by se nezměnilo vůbec nic.

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Autor: Joe-CUBE
                Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Pres den zadny - bude se dal jezdit 30 a mene. Zato v noci tam bude pro ozraly bezpecneji a budou se vic motat po komunikaci a vyrvavat. Jo, neni nad zklidneni.
              8-)

              [ Zpět ]
              Datum: 19.10.2013
              Autor: Murphy
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            ... což je samozřejmě hloupost. Kdyby použití okruhu bylo alespoň trochu rozumně možné, tak tamtudy už dávno IAD jezdí. Ale když si vezmeme Masaří vobrázek "objízdných" tras, tak

            - magistrála. beznadějně ucpaná. nesmysl.
            - smíchovské tunely. ucpanými Holešovicemi a Letnou do relativně funkčního tunelu a šup, ucpaný Smíchov.

            Neznám jediného masochistu, kdo by jezdil centrem jen tak z plezíru, ale řadu těch, kdo prostě musí, většinou z pracovních důvodů.

            Celé to skuhrání obyvatel Phy1 o vytvoření enklávy mi přijde poněkud sobecké, když stejně pak ven z Prahy jezdí tranzitem přes P8, P9, P5, P4 ... Co jim takhle zatnout tipec pro změnu zase tady?

            [ Zpět ]
            Datum: 19.10.2013
            Autor: Kadel
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Těch co jedou autem do centra jen tak pro zábavu nebude moc, ale občas někdo ano. Nic masochistického na tom není, naopak bych to doporučil každému řidiči
              aby si to alespoň jednou čtvtletně vyzkoušel.
              Když jsem jel do Prahy a zpátky nijak nespěchal a měl jsem čas, tak jsem jen tak pro zábavu a hlavně pro zopakování jak se jezdí po Praze si projel nějaké ulice v centru. Občas jsem ani nevěděl kudy jedu a byl jsem překvapený kde jsem se vymotal a co všechno jsem viděl.

              [ Zpět ]
              Datum: 20.10.2013
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Ono by stačilo i jednou za půl roku...

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Autor: radka
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Jednou za čas by 2 hodiny jízdy v hustém provozu prospěly každému.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Tak to rozhodně.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Autor: radka
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Říkám to furt, neví o čem mluví, mizivá řidičská zkušenost, pokud vůbec jaká.

              [ Zpět ]
              Datum: 20.10.2013
              Autor: Jindra8526
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            Leta jsem bydlel v Nuselskem udoli. Takze ja bych zase chtel uzavrit jak Nuselak, tak vsechny ulice v udoli. A at si to auta objizdi treba pres Smetanovo, to je mi u pr...
            Neprijde ti to hoooodne sobecne, nacpat auta v jeste vetsi hustote pod okna nekomu jinemu? Ze se nestydis! Fuj!

            [ Zpět ]
            Datum: 19.10.2013
            Autor: Murphy
            Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Tak magistrálu já osobně určitě neobhajuju a jsem všema deseti pro její humanizaci a postupný zrušení (v její současný funkci hlavního přívodu aut do centra). Ze Smetanova nábřeží by se měly tranzitní auta přesunout na městský okruh v zemi, ne na magistrálu... s lidmi na Praze 2 určitě soucítím a jejich snahy podporuju.
              http://www.osb-praha2.cz/cz/poradna-diskuze...

              [ Zpět ]
              Datum: 20.10.2013
              Autor: vlákno
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Proč používáte termín "humanizace", když jde o pouhé zakázat, omezit, vyhnat?

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Autor: ViktorA
                Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Protože pán je druhá generace pravdolásků. Patlavej dramatik taky dokázal použít termín "humanitární bombardování".

                  Nevím, o jakém "městském okruhu v zemi" tu hovoří, ale jediné, co zatím v zemi je, je tunel odnikud nikam (z Dejvic, kde není na nic napojen, na Smíchov, kde není v podstatě žádná kapacitní spojka přes vodu.

                  Zprovoznění a napojení Blanky (snad) odvede mimopražský tranzit z magistrály. Vnitropražského provozu se dotkne minimálně. Pán by si měl uvědomit, že jsme jedno město, ne vnitřní čtvrti a jejich podhradí. A dále by měl vzít na vědomí fakt, že ho nikdo nezval k tomu, aby jedné třetině dopravní obsluhy Prahy diktoval zrovna svá moudra.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Autor: Kadel
                  Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Protože humanizace znamená polidštění a kolem magistrály žijí lidé. Současný regulovaný stav odtamtud lidi vyhání, omezuje je a zakazuje jim se tam pohybovat.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Autor: vlákno
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Prosím o uvedení jediného, formálního zákazu (vyhláška, zákon, obecně závazná právní norma), která, dle Vašich slov, lidem zakazuje se pohybovat kolem magistály.

                    A nebo přehodnoťte kvalitu svých slov.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Autor: Kadel
                    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Kolem magistrály žijí lidé, kteří kolem magistrály chtějí žít. Vždyť je tam už čtyřicet let. Pokud se někdo čtyřicet let nepřestěhoval, asi mu to tolik nevadí. A ten, kdo se přistěhoval, věděl, do čeho jde.
                    Takže ne, to opravdu není argument.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Autor: ViktorA
                    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    A kolik lidí vlastně bydlí/žije v prostoru pěších zón jako jsou Příkopy, Václavské náměstí nebo Smíchov ?

                    Vyhání je někdo ?

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Autor: újezďák
                    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      Špatná otázka - kolik lidí tam bydlí a jinde bydlet nemůže? A kolik z nich netušilo, do jakého prostředí se stěhují?

                      [ Zpět ]
                      Datum: 20.10.2013
                      Autor: ViktorA
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Kolik z nich netušilo, do jakého prostředí se stěhují?!?
                        Tipuji, že ze žijících obyvatel to musel vědět absolutně každý, pokud nebyl zbaven svéprávnosti kvůli nedostatečnému IQ.
                        Ono centrum vždycky bylo poněkud náročnější na provoz.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 20.10.2013
                        Autor: radka
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          Tak tak.
                          Proto zděšeně zírám na líčení toho, jak trpí ubohé oběti bydlící třeba v Sokolské ...

                          [ Zpět ]
                          Datum: 20.10.2013
                          Autor: ViktorA
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          Bylo. Ale sama můžeš posoudit intenzitu provozu teď a před dvaceti či třiceti lety...

                          [ Zpět ]
                          Datum: 20.10.2013
                          Autor: Jurimír
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                 

                            Intenzita se ovsem zvysila vsude. Logicky je to stale horsi na podobnych mistech, kdyz jsou podobne vyuzivana.
                            Ted je na Barrandove (a ostatnich sidlistich) neunosna parkovaci situace. Pri stehovani sem mne ale ani nenapadlo, ze by se to mohlo zlepsit, nebo i jen zustat na stejne urovni.
                            Ze to nekomu nedoslo, tak budeme pro ty mene predvidave omezovat ostatni? To je jako chranit blbce pred nevyhodnymi lichvarskymi nebankovnimi pujcovnami penez, ktere jsou jeste v mezich zakona.

                            [ Zpět ]
                            Datum: 21.10.2013
                            Autor: Murphy
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                   

                              Jako, že chybí garáže? Tak nějakou postav a vyděláš na tom, když nejsou parkovací místa, ne?

                              [ Zpět ]
                              Datum: 21.10.2013
                              Autor: Jurimír
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                     

                                A jako kde postavit?!? V obýváku?!?

                                [ Zpět ]
                                Datum: 21.10.2013
                                Autor: radka
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                     

                                Jedina rozumna moznost by byvala byla, kdyz rekonstruovali detske hriste. Velka asfaltova plocha. Tam by se pod zem veslo nekolik pater. Bohuzel na tohle dost penez nemam. Jsou tam dva parovaci nekolikapodlazni domy, ale 1) plne, 2) tak daleko, ze tahnout tam nejake tezsi veci z domu, to si muzu rovnou zavolat taxika. 8-(
                                Bylo by hezke zalozit na tohle druzstvo, ale asi by se investice nikdy nevratila a poridit si garaz v cene 3+kk by asi moc lidi nechtelo, dokud prece jen nejak zaparkuji.

                                [ Zpět ]
                                Datum: 21.10.2013
                                Autor: Murphy
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                 

                            Jířo, intenzita provozu byla vždycky odpovídající aktuálním podmínkám. A troufám si říct, že v centru vždycky byla hustota provozu vyšší.
                            Je fuk, jestli jezdili koňské potahy nebo jezdí auta. Zkrátka tam, kde byly hlavní tahy, tak určitě vždycky lidé na zvýšený provoz poukazovali a hudrovali na něj.

                            To máš jako dneska - na ulici jezdí auta, tak se nadává na auta.
                            Na cyklostezce jezdí kola a brusle, tak se nadává na kola a brusle.
                            Na chodníku chodí lidi, tak se hudruje na lidi.
                            Mimochodem - včera jsem u Hvězdy potkala na chodníku dva koně (s jezdci). To už jsem ale fakt nechápala...

                            [ Zpět ]
                            Datum: 21.10.2013
                            Autor: radka
                            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Soucitite, ale nabrezi chcete uzavrit ted hned, i kdyz jeste neni kudy jinudy jet.
                Pod zem je hezke heslo, ale to musite pockat, az se dostavo Blanka a ostatni chybejici soucasti vnitrniho okruhu. Pockejte s tou agitaci. Jinak proste hodlate zit na ukor ostatnich, parazitovat.
                A i tak bude na tehle casti vnitrniho nacpano kamiony, takze cast lidi to donuti jezdit pres centrum.
                Asi by to dokazal vyresit kompletni vnejsi okruh, ale nez ten dostavi, uz stejne davno nebude dostacovat.

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Autor: Murphy
                Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  No, on už skoro stojí ... Problémem je kousek mezi Bohnicema a Suchdolem. Kdyby se alespoň ten postavil, tak provoz západsever pobere. Dnes je pro tento směr nutné objet 3/4 obvodu města a na to se každý vykašle - a drtí to Letnou, nebo magistrálou a přes Smíchov.

                  A proč není dostavěn? Kvůli pár green-piss křiklounským aktivistům ze Suchdola. Kde aktivista, tam problém.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Autor: Kadel
                  Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    V Suchdole se také našli >píp

                    [ Zpět ]
                    Datum: 20.10.2013
                    Autor: ViktorA
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      kteří si postavili domy podél plánované trasy okruhu a teď vykřikují o hluku, zničeném prostředí, znehodnocení nemovitostí.
                      A nikdo jim nedá pár facek za drzost.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 20.10.2013
                      Autor: ViktorA
                      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Ono je to takové to typické maločeské vychcánkovství, urvat něco pro sebe, nezávisle na tom, co to bude stát ostatní. Vzpomínáte si někdo na prapočátek této hysterie? Na paní Alžbětu Rejchrtovou, které náhle, po 40 letech bydlení na Kačerově začal vadit "ten hluk z magistrály"? (Rozuměj - vycítila, že z toho jde vytřískat nějaký ten populistický bodík pro dávno vyzobanou komunitněpolitickou slunečnici a na vlně euroidiocie potažno i nějaký ten groš do kapsičky)...

                        Pak se toho chytili NGO vyžírkové, jako Hrabal, Filler, Massare, Johnová a jiní, kteří stejným způsobem vycítili příležitost zisku, který nemusí být podložen poctivou prací.

                        A tak si tu teď na serveru o cyklistice povídáme o tom, jakou medvědí službu spáchali právě těm slušným a normálním cyklistům tím, že se za cyklistiku schovávají, vyvolávají nenávist a křičí po jednostranných restrikcích ve jménu vlastního profitu.

                        Po ovoci jejich poznáte je.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 20.10.2013
                        Autor: Kadel
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          Že se mezi námi občas nějaký vychcan (nebo blb, co se o sebe neumí postarat) objeví, to mne nepřekvapuje. Co mne zaráží, je skutečnost, že je někdo bere vážně.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 20.10.2013
                          Autor: ViktorA
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Tak tohle známe, to máš Běchovice to samé...
                        V tom našem lokálním tisku byl asi před 1,5 rokem článek o tom, jak se paní přestěhovala do Běchovic, postavila si tam domek a teď je překvapena, že tam je snad plán propojit okruh Prahy a jak si to místo pečlivě vybrala, že krásný a výhled a teď dálnice... :) přitom je tam v územním plánu nakreslená asi 20 let...

                        Počítám že stejně zareagují lidé v tom úplně novém sídlišti za kruhákem v Uhřínevsi až začnou krtošit mezi D1 a Běchovicema....

                        [ Zpět ]
                        Datum: 20.10.2013
                        Autor: újezďák
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          Plánovaná R12 - výpadovka na Kolín - má také v územním plánu jasně vyhrazený prostor, přesto se těsně kolem v Kolodějích a Květnici stavělo.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 20.10.2013
                          Autor: ViktorA
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                 

                            Jo když jsme se stěhovali do Újezda, tak to byl jeden z plusů, že ta doprava do roku 2005 z centra Újezda zmizí... jenže prdlajas, pořád to odkládaj šmejdi.

                            Navíc se stavělo i v Úvalech těsně vedle plánované trasy je nové sídliště takže už vidím jak budou hysterické petice lidí a kolik lidí z jiných částí republiky si sem bude jezdit honit triko. Když si vzpomenu jak si zaměstnanci státu ( zelení z ministerstva životního prostředí) nakoupili pár metrů čtverečních třeba na trase dálnice, tak si myslím, že tu dopravu v Újezdě budeme mít pořád.

                            Kdepak aby se jezdilo mezi poli a hluk ohrožoval domy nových přistěhovalcům kteří museli vědět, že to tam má vést. V rámci jejich ochrany a ochrany řepkových polí budou samozvanci bojovat za udržení dopravy v centrech obcí Újezd nad lesy a Běchovice doslova jako o život.
                            Ostatně ani když se to postaví není záruka, že se to bude používat, loni přece zablokovali úplně nový obchvat Třemošné a ještě se tím prsili jak jsou skvělý.... :(

                            Nebo ten nájezd na okruh někde u Dolních Břežan, ten stojí ale nesmí se používat... úspěch lokálních zájmů a tak se jezdí víc přes ostatní nájezdy a trpí jiné obce... ovšem to je OK....:(

                            [ Zpět ]
                            Datum: 20.10.2013
                            Autor: újezďák
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                   

                              No u vás je tý dopravy fakt moc. Ostatně, taky tamtudy občas jezdím...

                              Na druhou stranu se toho jak se Praha rozrůstá a až se tenhle okruh dobuduje, tak se určitě bude časem dělat nějaký další, tak abych se neoctl v Praze mezi dvěma okruhama a nebyl z naší vesnice druhej Uhříněves, kde bych nehtěl bydlet ani za nic, tak toho se fakt docela bojím :-(

                              [ Zpět ]
                              Datum: 20.10.2013
                              Autor: Jurimír
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                     

                                To záleží i na vaší obci...

                                No přes nás jezdí právě jak Kolínskej směr tak i částečně děláme okruh od D1 na Boleslavskou dálnici... skutečný peklo někdy....

                                [ Zpět ]
                                Datum: 20.10.2013
                                Autor: újezďák
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          V Hostivicích se nakoupily levné pozemky a jsou překvapení, že tam lítají letadla a má se stavět nová dráha 2km od jejich domů.
                          V Horoměřicích je to dost podobné...
                          V Hostivicích si dokonce stěžovali, že mají naproti svému domu hřbitov!!!
                          A podobně je to teď ve Vodochodech, kde dřív létaly stíhačky a najednou jim letadla vadí :-/ Je jedno, že nás 10 tisíc blokuje 200 tisíc někde jinde....
                          A já teď nevím, jestli nebudu protestovat proti tomu severozápadnímu okruhu, protože ta "ekologická" varianta je úplně debilní :-D

                          [ Zpět ]
                          Datum: 21.10.2013
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                 

                            Tak oni lidi nechtějí mít u domu ani domov důchodců.
                            I u nás v Újezdě jsem dokonce loni slyšel hlas starousedlíka bydlícho u starší mateřské školky(je tam 30 let ?), že mu to vadí, že tam děti řvou, je tam moc frmolu okolo a ták...

                            Taky mám pěkný příklad jak nechtění něčeho "co chrání" zablokuje modernizace celého železničního koridoru.
                            Na kraji Úval bydlí v osamělém domku pán, který jako na potvoru nechce 3-4 metrovou protihlukovou zeď z betonových bloků... a český zákon ve své nekonečné moudrosti nesmí zmoderznizovat trať aniž by ochránil každého před děsivým hlukem :(
                            Navíc modernizace koridoru tam kde proběhla, sama o sobě slušně ztišila vlaky, protože koleje jsou bez spár a leží v lepších pražcích, takže je to fakt rozdíl, když člověk najede za Běchovicema na starý koleje...

                            No a tak díky ochraně, kterou majitel domu nechce, nelze zmodernizovat několik km trati.

                            [ Zpět ]
                            Datum: 21.10.2013
                            Autor: újezďák
                            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                   

                              Čím dál víc oblíbený styl - ochráníme vás ať chcete nebo nechcete. I před vámi samými.
                              - - -
                              Blokování stavby těch pitomých zdí je výtečný nápad.

                              [ Zpět ]
                              Datum: 21.10.2013
                              Autor: ViktorA
                              Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                     

                                Politici podléhají tlakům veřejnosti, chovají se populisticky aby se zavděčili voličům a proto máme Evropskou komisi a euroaparát, ti lidé se zodpovídají pouze svému svědomí, a bez populistických ústupků hloupých mas mohou celou Unii vést tím správným směrem.

                                Újezďák o hluku kolejiště v Úvalech nemůže vědět víc než Aaron Silberstein v bruselské centrále oro odhlučnění železnic.

                                [ Zpět ]
                                Datum: 21.10.2013
                                Autor: Jindra8526
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                       

                                  hloupým masám...

                                  studuji intenzivně eurořeč a to der, dem, des se mi nějak naváží do mateřšiny

                                  [ Zpět ]
                                  Datum: 21.10.2013
                                  Autor: Jindra8526
                                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                         

                                    Už máš dvoudílný obsáhlý slovník evropských zkratek? ;)

                                    [ Zpět ]
                                    Datum: 22.10.2013
                                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                   

                              O protihlukových stěnách ani nemluv. Nemá je rád nikdo, jejich vliv je hodně přeceňovaný (dokázali, že nemají valný efekt). Raději by místo nich měli koupit nová vozidla...

                              [ Zpět ]
                              Datum: 22.10.2013
                              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                     

                                Jeden efekt protihlukových stěn je takřka jistý. Až zase jednou dojde k železničnímu neštěstí, ta směs ohnutých plechů a potrhaného masa bude pěkně zmáčknutá mezi stěnami. A až přijedou první záchranáři, budou nejdřív shánět pneumatická kladiva, aby se k obětem dostali.

                                [ Zpět ]
                                Datum: 22.10.2013
                                Autor: ViktorA
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                       

                                  Podle toho nestesti ve Spanelsku to nevypada. Vlak si to castecne rozbije sam, castecne se odrazi a nejake misto kolem zustane.

                                  Ale co vim, tak protihlukove steny staci do vysky podvozku - kol.

                                  [ Zpět ]
                                  Datum: 22.10.2013
                                  Autor: Murphy
                                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                         

                                    Lokálka se odrazí jako ten pingpongový míček, pokud si pamatuji toho loňského elefanta dobře tak ten taky neprorazil nic.. navíc ten vlak ve Španělsku nejel po jedno nebo dvoukolejce

                                    Stačily by nízké, navíc je teď ten nový systém kolejiště bez dilatačních spár a protivibrační lože, jenže my máme plán ochránit už připravený a většina schválené dokumentace pro dotace z EU je pro vysoký zábrany tak se bude betonovat až do HalEUjá

                                    [ Zpět ]
                                    Datum: 22.10.2013
                                    Autor: újezďák
                                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                           

                                      Na jednu stranu je snaha ochránit kdekoho od hluku, ale když pak slyšíš, jakou palbu si někteří pouští do sluchátek, o hladině decibelů na různých techno/netechno party ani nemluvě, tak nad tím zůstává rozum stát.

                                      Mě by jen zajímalo, jestli se dočkám konce tohodle kocourkova. Ale on by asi byl nahrazen jiným...

                                      [ Zpět ]
                                      Datum: 22.10.2013
                                      Autor: radka
                                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
                                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                             

                                        To pozor, už nějakou dobu všechna "hudebně, přímo do uší hlučící" zařízení prodávaná na EU trhu musí mít v sobě kurvítko, které tu hlasitost v defaultním nastavení opravdu omezuje ;-)
                                        Pak jde jenom o loterii jestli to ta konkrétní MP3 apod. umí přenastavit nebo ne...
                                        A mně se tohle moc nelíbí, protože to jejich "bezpečné" nastavení je už dost potichu. Z části asi proto, že jsem možná trochu nahluchlý :-) Spíše to ale svádím na ne moc kvalitní (především ne-citlivá) sluchátka.
                                        Ještě že mám MP3, která tuhle opičárnu umí odstavit a pouštět zvuk ven tak jak má :-)

                                        [ Zpět ]
                                        Datum: 22.10.2013
                                        Autor: Jarda
                                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Mě je jedno, co si kdo pouští do kebule a jak nahlas.
                                          Ale krucinálfagot, když už musí mít volume naplno, tak ať si k tomzu pořídí i odpovídající sluchátka.
                                          Když si sednu vedle takovýho dunihlava v metru, tak mám za chvíli hlavu jak pátrací balon.
                                          Docela přemýšlím, jak by asi zareagoval, dkybych ho požádala o ztišení...

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: radka
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Radka:

                                          Nj, to je jiná věc. Když on ale ten nejlepší zvuk, a nejvyšší pohodlí, poskytují tzv. "otevřená sluchátka"... Sice hrajou super, ale pak z toho může šílet i okolí, protože to zvuk teda skoro vůbec netlumí :-)))

                                          No a pak jsou opravdoví chlušci, kterým na hlavě řve kdejaký zvuk vyluzující (na kvalitě nezáleží) krám, to se vedle vyskytující lidi fakt pomějí...

                                          Kolegyně v metru už párkrát někoho o ztlumení hudby požádala, a vždycky to, zatím, bylo s úsměvem a především omluvou toho dotyčného... Asi ale nejvíc záleží na koho kde narazíš...

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: Jarda
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Už to zkusila a nedostala po čuni?!?
                                          Hmmm, tak to je zajímavá informace :o)))

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: radka
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          No, většinou to bylo ráno a dotyčným byl nějaký normální studentík spěchající do školy, takže asi slušně vychovaný :-)

                                          Samozřejmě ho ale kolegyně slušně poprosila "jestli by to nešlo trochu ztlumit, že už to ruší okolí..." ;-)

                                          Naopak večer bych to nějakému podivnému individuu radši moc nekomentoval ;-)

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: Jarda
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          :o)))

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: radka
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Dočasná zkouška potenciálu. Je to sice newspeak, ale je to docela výstižné. Vyzkoušíme, jaký máme nátlakový potenciál. Jdu blejt, a vůbec vám, milí Pražané, nezávidím.

      [ Zpět ]
      Datum: 19.10.2013
      Autor: Akito
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    OK. Tak jsme si to tady přečetl více méně všechno a našel jen samý negtivní příspěvky.
    Takže všechno je špatně. Hmmm, dobře.
    Shodnem se alespoň na tom, že aut je čím dál víc a začíná to být fakt problém? Obzvlášť v aglomeracích? A pokud ano, co tedy s tím? D8l budem nadávat a štětit se, když bude hustá doprava vedle našeho baráku, ale v bohorovně co nejvíc smrdět komukoli jinýmu, protože to nás nezajím a nadávat, když se mu to nebude líbit?
    Co s tím?
    Tdy jsme si zatím přečetl jen to, že všechno, co se zkouší je uplně blbě. Možná je, nevím, ale nikdo nenapsal žádné lep řešení.
    Nadávat umí každej i mentálně retardovanej a nějak mě ten princip hospodkýho nadávání je čím dál více cizí. Když nevím, co s tím, tak rdši držím hubu.

    [ Zpět ]
    Datum: 20.10.2013
    Autor: Jurimír
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      V diskusi u petice "Praha 1 trpí" jsem, samozřejmě, řešení navrhl:

      - dobudovat oba okruhy do úplného obousměrného propojení kruhu, aby zmizel mimopražský tranzit z města a tranzitní IAD se VYPLATILO po něm jet,
      - nevymýšlet krávoviny typu zpoplatnění Blanky, je schopna převzít aspoň část provozu magistrály, zpoplatnění lidi vyžene zpět do běžných ulic,
      - vytvořit jednotnou parkovací kartu Pražana, platnou na celém území a tvrdě podmíněnou bydištěm v Praze. Tím z města vyloučit každodenní nájezd náplav, tam, kde překážejí
      - odbourat různá samoúčelná zneprůjezdnění enkláv ve městě a tím redukovat kolony,
      - zlikvidovat všechna samoúčelná zúžení silnic, které bývaly široké a dobře průjezdné, tím další odbourání kolon.

      Doprava je jako voda, čím víc ji budeme bránit v půtoku, tím víc se bude rozlévat do menších uliček a tím víc bude škodit. Naopak, když ji necháme co nejrychleji protéct přirozenými cestami, neublíží a zmizí rychle.

      [ Zpět ]
      Datum: 20.10.2013
      Autor: Kadel
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

             

        "vyloučit každodenní nájezd náplav"?
        Ne - nabídnout dojíždějícím lepší systém záchytných parkovišť.

        [ Zpět ]
        Datum: 20.10.2013
        Autor: ViktorA
        Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

               

          Jo, to samozřejmě, s tím jsem jaksi počítal automaticky. Většina mimopražských totiž, podle mého názoru, do centra zajíždět nepotřebuje kvůli práci či přepravovaným předmětům a tak kvalitní(!) P+R jim v drtivé většině vyhoví. Teď do centra musí, protože nemají kde odstavit. Takže naprostý souhlas.

          [ Zpět ]
          Datum: 20.10.2013
          Autor: Kadel
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                 

            Nedávno jsme přijel do Prahy autem ve třech, odstavil jsem auto na P+R a zaplatil parkovné, pak jsme jeli metrem do centra a zase zpátky. Moje blbost, bohužel jsme si předem nespočítali co nás ta blbost bude stát. Kdybych zajel autem aý do centra a na luxusním parkovišti zaplatil celodenní stání, tak mě to přišlo výrazně levněji.
            Pro mě jasné poučení, do centra jedině autem, zaplatit parkovné a zase zpátky, žádné PR a metro.

            [ Zpět ]
            Datum: 20.10.2013
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Výborně, moc hezký příklad. Čeho že?

              - že P+R musí být zdarma, aby bylo atraktivní. Místo dotování drahých displejů v autobusech a na zatávkách, či nakupování tramvajových souprav, co nemůžou do sněhu. Elektronickým systémem zajistit, že na P+R auto nestojí déle, než den (dva?), jinak hustá pokuta a odtah.
              - jízdné MHD je v současné době dotováno ze 75%, tak proč neudělat MHD rovnou za symbolickou částku, nebo zadarmo?

              Jen nápady ...

              [ Zpět ]
              Datum: 20.10.2013
              Autor: Kadel
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Mám dojem, že nějakou dobu tam byla slušná sleva na jízdenky.
                Já mám lítačku a tak mě to nezajímalo....

                Ale s MHD zadara nesouhlasím, to by se tam pak ročne za pár let nesypalo 1/5 blanky ale půl Blanky každý rok...

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Autor: újezďák
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Kdysi k tomu parkovacímu lístku z P+R byla i jedna jízdenka zdarma. Sice pro "plné auto lidí" nic moc, ale aspoň něco...

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Autor: Jarda
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Tak to už je ale opravdu dávno.
                    Hele, ono ti to sice nějakou "jízdenku" vyplivne, ale nějak jsme vůbec nepochopili, co je to za jízdenku. Ono to totiž jako jízdenka využít nejde.
                    Zřejmě je to jen jakési potvrzení za platbu.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 21.10.2013
                    Autor: radka
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Cokoliv zdarma je nesmysl a nic takového nechci. Ale cena za parkovné a MHD musí být tak rozumná abych nechal auto na okraji města a nestálo mi za to jet do centra.
                Parkoviště P+R mají ještě přijatelnou cenu, ale jenom do půlnoci, po půlnoci to už je parkování do druhého dne a cena je + 100 Kč. O ceně jízdného v MHD ani nemluvit, ta je vskutku šílená a určitě neodpovídá poskytované službě. Chápu, že se tou cenou nějak sanujou nesmyslné výhody pro místní (jízdné zdarma snad pro 1/3 lidí), ale zase to je na úkor toho, že pro mě je levnější a jezdit po Praze autem.

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  To mluvíš o jiné věci.
                  P+R funguje stejně jako metro, teda to naše.
                  Pak už se k autu nedostanu, ani metrem, ani parkovištěm.

                  Noční provoz není to, o co v tom hloupém experimentu na Smetanově nábeží šlo.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Autor: Jindra8526
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Je ta cena jízdného MHD opravdu šílená v porovnání k poskytovaným službám?
                  Já nevím, myslím, že to chce porovnávání porovnátelného.
                  Řekněme třeba čerstvá zkušenost z Říma. Pouhé 2 linky metra, 6 linek tramvají a pak teda hojně autobusy. U těch busů, ale člověk nikdy neví, kdy to pojede, jízdní řády jaksi nefungují.
                  Cenu je težké srovnávat, protože jejich systém různých druhů integrovaných či dlouhodobějších jízdenek je odlišný od našeho. Nicméně, co se kvality týče, řekla bych, že ta pražská je na tom dost dobře.
                  Samozřejmě, každý z nás může mít třeba i diametrálně jinou zkušenost.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: Lanna
                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Vzhledem k tomu, že v Praze je výnos jízdenek jen 1/3 celkových nákladů. Každý pražan pak ročně přisype 10 tisíc.
                  MHD by měla být výhodnější v tom, že je rychlejší a nemusíš parkovat... Ale finančně levnější by být mohla, ale bez metra...
                  Když chce město částečně privatizovat linky, tak jak se to už děje a funguje to, čímž by odtrhli pijavice od DP.... to bylo řevu...

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Kdyz si to tak vezmu, vypada to na kousani ruky, ktera te zivi.
                    Ja tem, co vyuzivaji MHD rocna dam 10.000 Kc (podle Tveho tvrzeni) a oni si pak dovoli remcat a nadavat, ze ja jedu autem a ze oni auta nechteji na ulicich a ze je omezuji. To je na ranu klackem.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 21.10.2013
                    Autor: Murphy
                    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Ze stejného důvodu jsme včera (byli jsme čtyři) parkovali nahoře nad Václavákem na parkovišti před ND. Za dvě hodiny tuším něco přes stovku. Cesta tam v pohodě, cesta zpátky taky v pohodě.

              Mě je to šumák. Já bych aj MHD jel. Ale kolegové k tomu nějak neměli pochopení. Smrdět v metru, platit za to šílené prachy a ještě k tomu platit za parkovné na P+R. Nehledě na to, že hrozilo, že pojedeme domu až po zavíračce parkoviště.

              [ Zpět ]
              Datum: 20.10.2013
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Mě nevadí jezdit MHD, metrem i tramvajema jezdím docela rád a protože to není tak často, tak se mi to i líbí, ale nevidím žádný důvod proč utrácet zbytečně víc než kolik musím.

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Mě to taky nevadí (v dopravě sedím denně 3-4h). Ani kolegům by to až zas tak nevadilo. Ale neměli důvod si tu cestu ztěžovat a znepříjemňovat (i když minimálně). Všichni bychom to přežili. Ale PROČ, když to jde i bez toho.

                  Lidé by měli mít dobrý důvod k tomu, aby nechávali auta na kraji města.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 20.10.2013
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Co je nad Václavákem za ND?

                [ Zpět ]
                Datum: 21.10.2013
                Autor: Kolorádo
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Že by třeba Smetanovo divadlo?!?

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: radka
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Tomu nerozumím.
              I kdyby v 5 ti, 5x32 + 20 + 5×32 = 340 Kč.
              Do centra z centra 20 km, poskakuješ žere to jako kráva. 10 na 100 tedy 350/5 = 70 Kč. Na parkování zbývá 270 Kč.
              To hravě proparkuješ, třeba "levnější" Paladiumhttp://parkovani.palladiumpraha.cz

              Jsi v centru 6 hodin a platíš víc, a to za předpokladu 5 ti dospělých platích MHD tam i zpátky.

              Když zaparkuješ na Palacháči nebo v Národním, čísla budou úplně jiná, stejně jako když jedeš sám nebo ve dvou.

              [ Zpět ]
              Datum: 20.10.2013
              Autor: Jindra8526
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Jezdím za polovic (LPG). Cenu parkování jsem nijak nezjišťoval, ale někde na ulici kde jsem se pohyboval jsem viděl volná parkovací místa s parkováním za přijatelnou cenu. Když jsem to spočítal, tak to bylo míň než nás to stálo.
                Teď už tak často do Prahy autem nejezdím jako dřív, tak to občasné parkování s autem řeším podle jiných potřeb a okolností.

                [ Zpět ]
                Datum: 20.10.2013
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Cena za parkování bývá 40,-/hod. na 2hodinovém parkingu a snad 30,-/hod. na 6ti hodinnovém parkingu.
                  Podzemní garáže jsou pak různé.
                  Třeba v Paladiu je myslím 25,-/hod. (tedy bylo asi před 2 lety), na Palachově nám. je asi 50,-/hod.).

                  Ano, místa k parkování docela najdeš, ale pak holt platíš.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: radka
                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Jasně, já furt počítám ten svůj traktor :-)

                  V centru se za přijatelnou cenu parkuje těžce, jak překročíš 2 hodiny, jsou to rakety. Stojany bývají obsazeny, a tuším, že déle než 2 hodiny ho také okupovat nesmíš.

                  Mě jednoznačně vychází parkoviště OD Chodov, 3 h grátis, nebo 20 Kč celý den. To ze směru od Brna, od vás by snad měl podobně fungovat Černý most, ale nezkoušel jsem.

                  Pochopitelné nejlevnější je dojet na Chodov na kole (24 km), maj tam místečko kam lze zamknout a pak se městem pohybovat potrubím, ale pochybuji, že bych svá děvčata k podobnému levnému způsobu dopravy donutil, i když by to šlo i na elektrokole, dojedeš na Chodov, strčíš do zásuvky PRE grátis a pak bez větší námahy domů.

                  Neviděl jsem, že by tam někdo někdy nabíjel, stejně tak na tom suchém a bezpečném parkovacím místě pro kola stojím vždycky sám a to i za krásného počasí.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: Jindra8526
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Tak to vidíš,
                  není nad dobré informace, 25 nebo 50?
                  Rozdíl 100 procent, z toho se nestřílí :-)

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: Jindra8526
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                   

              Prosím tě, na jakém P+R jsi to stavěl?!?
              Parkovné stojí 20,- na celý den. Pak jsi zřejmě potřeboval 6 jízdenek - do centra by ti stačila nepřestupní 30 min. za 24, to je 144 Kč.
              V centru si pak mohl být neomezeně dlouho.
              Parkování by si za tu cenu měl tak na 3-4 hodiny. A navíc pokud by si byl jen na 2hodinovém parkingu, tak by si musel běžet buď doplácet nebo po těch 2 hoďkách měnit místo.

              Při přestupní jízdence za 36 to vychází na 216 Kč, takže parking 5 - 6 hodin.
              To bych viděla, že to vyjde tak na stejno.

              [ Zpět ]
              Datum: 21.10.2013
              Autor: radka
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Pardon, přestupní je zas 32,-

                [ Zpět ]
                Datum: 21.10.2013
                Autor: radka
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                     

                Na Černém mostě. Byli jsme v centru asi 4 hodiny a parkovné jsem tam tuším viděl 30/hod.
                Ono i kdyby to vyšlo na +- stejně, tak nevidím důvod proč nezajet autem až do centra, když už jedu. Navíc se to dá pojmout jako cvičná kondiční jízda cizím městem :-)

                [ Zpět ]
                Datum: 21.10.2013
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  30,- Kč za hodinu to byla zelená zóna s parkováním max na 6 hodin.

                  O víkendu s parkováním v centru opravdu nevidím problém a pokud chceš do centra na 4 hoďky, pak je opravdu zbytečné parkovat na okraji. To ti pak ten parking + jízdné vyjde určitě dráž než kdyby si zaparkoval v centru.
                  Zejména, pokud by si jízdu do centra bral i ze cvičných důvodů :o)))

                  Na Čerňáku to je opravdu daleko. Zbytečně strávíš v metru min. 20 min./jedna cesta. Za tu dobu jsi z Čerňáku v centru autem také. Parkování zdarma je i na Praze 8, takže si klidně mohl popojet až téměř k Florenci a neplatil by si nic.

                  No nic. Zkušenost pro příště :o)))
                  Je dobré se před cestou kouknout na placené zóny nebo si vytipovat parking poblíž místa, kde se chci pohybovat.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: radka
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Jasně zkušenost, dnes už bych taky víc předem hledal. Nijak jsem to nezjišťoval, uvažoval jsem o ceně jízdného asi za 24 Kč a docela mě překvapila cena jízdenky a nesmyslnost parkování na okraji města mi došlo, když jsme kupovali nové lístky na cestu k autu.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 21.10.2013
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                       

                  Divné.
                  20 Kč/den, spíše než 30 Kč/h

                  viz:http://www.ropid.cz/cestujeme/p+r,-b+r,-k+r-od-1.1.2013__s191x370.html

                  Jízda potrubím se může zdát zdlouhavá, autem to rychlejší ovšem nebývá, záleží na na denním čase, večer nebo o víkendu to může být o dost svižnější.

                  Na nácvik jízdy cizím městem je Praha malá, doporučuji Paříž nebo Londýn a chceš li fakt adrenalin, tak Istanbul :-)

                  Tahle subjektivní výhodnost je přesně to, co je dost sobecké, protože ten smrad z vejfuku v tom městě prostě vytvořīš. Vím, že jde o pražáky, tak city stranou, stejně jako že jedna vlašťovka jaro nedělá, ale přesto.

                  Pochopitelně, řešením je smáznout tu subjektivní výhodnost. Šlo by jistě zlevnit jízdné o ty 4 Kč, co z každé jízdenky jdou Ritigovi, ale tudy se Praha asi ubírat nebude, tedy půjde jinou cestou, zdražení parkovného.

                  A už se to děje, když koukneš na ty ceny parkovacích domů na netu, zjistíš, že jsou poněkud jinde než v úrovni 20-30 na hodinu.

                  A tak je to správné.
                  My vesničani, když fakt nemusíme, neměli bychom do centra zbytečně jezdit.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 21.10.2013
                  Autor: Jindra8526
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Parkovné na PR bylo 20/den, těch 30/hod. bylo parkovné v centru na nějaké ulici.
                    Jasně, že já zpravidla nemusím jet autem co centra, ale když tomu nic nebrání tak proč to ne.

                    Já jsem to celé nepsal, proto, že musím mermomoci jezdit autem do města, ale jen jako pohled někoho z venku na dopravní systém Prahy. Příliš mnoho slev jízdného a jízd zdarma pro místní samozřejmě výrazně zdražuje jízdné pro venkovní, ale je to věcí města jak na to bude nahlížet. Totéž s parkováním, pokud mi bude umožněno relativně snadno a za přijatelnou cenu zaparkovat ve městě, nemám důvod parkovat někde na okraji.

                    Pro toho kdo jezdí 3 x týdně po vnitřní Praze, tak je Praha malá a pražský provoz nezajímavý a potřebuje přiměřeně větší město (7 x Paříž apod.). Naproti tomu kdo je třeba z 90 tisícového města bez tramvají, tak 13 x větší město je už dostačující na procvičení schopností jezdit ve městě.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 21.10.2013
                    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      Slevy pro místní?!?
                      Nenech se vysmát. Mám celoroční lítačku cca za 5 tis. Pokud do práce MHD, tak to projezdím, ale když začnu kombinovat s kolem, tak docela zvažuji, zda se mi to vyplatí nebo ne.
                      Za slevu bych považovala, pokud bych si lítačku mohla "nabít" a po nástupu do dopr. prostředku by se mi jízdné přes nějaký turniket odečetlo.
                      Takhle to funguje třeba v Krnově a jiných městech a myslím, že je to velmi příjemný systém.
                      Když chci jet MHD, tak si to zaplatím, když nechci, tak se nic neděje.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 21.10.2013
                      Autor: radka
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Hele mně je daleko příjemnější jezdit volně, bez turniketů, naskakovat, vyskakovat... Platit za každou jízdu je strašně otravný a většinou i za jednu stanici už platíš...
                        V Americe se hážou mince do automatu, ve Švédsku musíš platit kartou nebo nejlíp předplacenou kartou... Ale levněji to nevyjde a je to otravný...

                        [ Zpět ]
                        Datum: 21.10.2013
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      Nejsem v Praze 3x týdně, chvála Bohu.

                      Moc tomu nerozumím, jízdné je srovnatelné s Paříží, jednotlivý lístek 1,70, koupeno po deseti už jen 1,20 eur a ta síť je neuvěřitelná. Prostě krade se jako všude u nás, kde si někdo může přihrábnout z veřejných rozpočtů.

                      Pokud jde o parkování, v cizině je parkování v centru vážně brutálně drahé (což nás jako venkovany neodradí od toho si to vyzkoušet).

                      Když si vyjedeš jednou za rok, asi tolik paseky nenaděláš, největší masakr asi budou služební vozy všech těch manažérů, vicemanažérů, sekretářů a předsedů, ti jezdí denně, parkování zajištěno, tam by šlo ubrat.

                      Mě by se nejvíc líbilo všechny tyhle "orgány" silně zredukovat, a tím logicky ubrat dopravu. A co nezbytné, vyliefrovat někam na okraj, k okruhu, tam ať se nahánějí v těch nablýskaných černých vozech.

                      Mířil jsem jinam, Ty vážně jsi ta vlašťovka, ale těch příměstských jako jsem já, možná jezdí do centra víc než musí, a je to špatně.
                      Ty P+R fungujou. Moje malá zjistila, že nejrychlejší a nejlevnější je nejezdit na P+R ale zaparkovat za kopcem u vlaku. Za 20 minut je na Hlaváku a to by metrem nikdy nedala.
                      Pochopitelně, systém slev, studenti, pražská integrovaná, to také hraje význsmnou roli.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 21.10.2013
                      Autor: Jindra8526
                      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                         

                    Co jsem slysel, tak Istanbul je celkem disciplinovany. Doporucuji Neapol.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 21.10.2013
                    Autor: Murphy
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                           

                      Nejjižněji jsem si troufnul do Florencie a Sieny. Všichni mě straší, že by mě okradli.
                      A nakonec se to povedlo Rumunům u Valencie :-)

                      Tys tam byl autem?
                      Nebo snad na kole?

                      Chtěl jsem v budoucnu hodit kolo Studentem do Říma a zkusit se kouknout na ten jih, ale madam mě nechce pustit, prej je tam třeskutě nebezpečno, slyšela asi u holiče.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 21.10.2013
                      Autor: Jindra8526
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                             

                        Autem. Tesne pote, co jsem udelal ridicak. (tusim 1995) Odridil jsem vetsinu cesty tam a zpet a tyden tam jezdil.
                        Kdyz jsem odjizdel z CZ, byl jsem vyjukany z kazde krizovatky. Kdyz jsem se po tydnu vratil, prislo mi v Praze ve spicce klidno a ticho jak v kostele. Narvat se do malych mezirek najednou nebyl zadny problem, zaparkoval jsem i tam, kde to vzdal motorkar.
                        Dokonala skola rizeni! 8-)

                        [ Zpět ]
                        Datum: 21.10.2013
                        Autor: Murphy
                        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                               

                          Ok,
                          řeknu madam, že znám jednoho, co to přežil, třeba povolí.

                          To musel bejt teda masakr, sledovat cestu, vyjukanej ze světa "násilí a bezpráví" a k tomu ještě se učit řídit, taky dobrej kaskadér, to fakt jo.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 21.10.2013
                          Autor: Jindra8526
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                 

                            Ta tehdy jeste tatova S120L nevypadala ani pro tamni gaunery zajimave. 8-)

                            [ Zpět ]
                            Datum: 21.10.2013
                            Autor: Murphy
                            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                   

                              :-)
                              Já byl v roce 1990 v Anglii s tchánovou 105kou :-)

                              Jak si řešil chlazení?

                              [ Zpět ]
                              Datum: 21.10.2013
                              Autor: Jindra8526
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                     

                                Co vím tak 105/120 s tím obrovským množstvím vody neměly větší problémy s chlazením. Podstatné bylo udržet spínač ventilátoru v čistotě, občas očistit kontakty a namáznout a bylo bez problému i ve vedru ve městě.

                                [ Zpět ]
                                Datum: 21.10.2013
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                       

                                  Vytahnout ventilator na palubku a spinat rucne. Samozrejme s kontrolkou.

                                  [ Zpět ]
                                  Datum: 21.10.2013
                                  Autor: Murphy
                                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                         

                                    Zbytečné, stačilo na jaře a na podzim otřít kontakty a nebýt k DODO slepej a hluchej, občas mrknout na teploměr, navíc zapnutí vštráku bylo docela dobře slyšet.

                                    [ Zpět ]
                                    Datum: 21.10.2013
                                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                           

                                      Ja to delal zaroven s vypinacem - imobilizerem pod sedackou. Cca 5 minut prace navic. On totiz odchazel ne spinac (nebo alespon mne), ale samotny termostat. Za tech asi 9 let jsem menil snad 5x.

                                      [ Zpět ]
                                      Datum: 21.10.2013
                                      Autor: Murphy
                                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                             

                                        Tak to jsi měl na termostaty docela smůlu, ale zase jsi na to přišel za chvíli, protože motor nešel ohřát a to obzvlášť potěšilo v zimně :-)

                                        [ Zpět ]
                                        Datum: 21.10.2013
                                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                           

                                      My když jsme k té 105ce přišli, měla už svoje léta, u Calais to přestalo táhnout. Nakonec nás vzali u Fordů, koukal do toho ten v montérkách a furt kroutil hlavou, ale našel závadu, nějak se vyklepal takovej čudl, potom mě poučili, že to je termostatickej ventil, a nějak to přisávalo vzduch či co, omotal závit nějakou nití a zašrouboval to a fungovalo to, teda spíš jelo.
                                      Na Ostrově to z ničeho nic přestalo startovat, ale to bylo řešitelné, vždycky se z ničeho nic objevila skupinka chlápků co do nás drknuli a jelo se.

                                      Horší to bylo zpátky, dostat se z lodi, to jsem jel na laně a pak přes půl Evropy tak, že jsem tankoval na kopci, abych to dokázal rozstrkat.
                                      Dostala mě až kolona na přechodě Rozvadov, jak to stálo a blafalo, nesepnul ten větrák a začala teplota nebezpečně stoupat. Tak jsem musel chcípnout a počkat na brzké ranní hodiny, kdy kolona opadla a já to nastartoval na zpátečku z kopce.
                                      Domů to nakonec dojelo, volám kamarádovi co a jak, on přijel, sundal dekl u rozdělovače, něco tam zašmudlal, nastartoval a odjel.
                                      Vyhodil ten termostatický ventil, a udělal mi na ten větrák manuální spínač, ale i tak to chladilo dost mizerně, nejhorší bylo, když to pár hodin jelo po dálnici, a pak najednou zácpa a stálo to, to se většinou mě uchladit nepovedlo, musel jsem odstavit a počkat.

                                      Jo to byly časy :-)

                                      [ Zpět ]
                                      Datum: 22.10.2013
                                      Autor: Jindra8526
                                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                             

                                        Ja jezdil od jara do podzima jeden rok uplne bez starteru. Lezel u kamarada a ten se k tomu porad nemohl dostat. Po rovine jsem to na benzine klidne nahodil rozebehem.
                                        Ale jednou mne zastavili policajti na kontrolu v doliku a donutili mne vypnout motor, i kdyz jsem jim rikal, ze to asi nenastartuje. No, zkontrolovali mne. A pak potrebovali, abych vypadl, protoze se tam veslo jen jedno auto a oni potrebovali kontrolovat dal. Takze mne nakonec roztlacovali do kopce prislusnici. 8-D

                                        [ Zpět ]
                                        Datum: 22.10.2013
                                        Autor: Murphy
                                        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                             

                                        Taky jsem měl 105ku, starou tchánovu, pumpovat sytičem a tak, ale zas to bylo celý mechanicky přístupný a když to člověk otevřel, tak závada byla většinou vidět pouhým okem :)
                                        Baterka se nosila domů do tepla.

                                        Mě tchán nám ještě slavnostně předal dokumentaci,tlustá kniha linkovaných A4ek pravítkem udělaný čáry a nápisy typu
                                        Dne 28.10.1986 voskoval, dvě plechovky vosku kč xx
                                        Dne 11.11 1986 Tankoval 12 litrů benzínu kč xx
                                        dne
                                        Dne 1.12 dolil litr oleje kč xx ( mimochodem lila se tam flaška tak za 1,5 měsíce... :(

                                        No a pointa je že po půl roce chtěl vidět tu knihu, kolik mě to žere, kolik jsou ostatní náklady a ja říkal " nevím kde je" asi v autě, nevím kolik mě to žere atd..

                                        Tchán byl úplně v jeteli, knihu si vzal zpátky a loudil detaily z mojí ženy....

                                        [ Zpět ]
                                        Datum: 22.10.2013
                                        Autor: újezďák
                                        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Hele, tu knihu bych mu sebrala a uschovala jako poklad.
                                          Za pár let to bude velmi cenná rodinná památka. A dost k pobavení :o)))

                                          Já mám takhle uchovaných spoustu písemností po mých prapředcích a ze stavby našeho domu a občas se do toho velmi ráda podívám.

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: radka
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Radka ... No máme takhle kalendář po tatínkově vzdálené tetě a není to vůbec veselé čtení, umřela když mě bylo tak 10-11 ...

                                          Psala si tam co ji bolí, kolik dní neviděla jiného člověka než pošťáka a podobně, moc špatně chodila a bydlela v IV. patře bez výtahu ve staré zástavbě...

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: újezďák
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Tak veselé/neveselé čtení - záleží na tom, jak se na to díváš.
                                          Mě osobně by na tom zaujalo to, že si to takhle psala a to, jaké události mohou být pro někho zajímavé. A pak také to, co se tehdy během dne všechno mohlo dít.

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: radka
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Ja si takhle psal spotrebu tranzita do XLS tabulky. Jen naftu, ale i tak to bylo zajimave cteni.

                                          Skodovku kdysi delal tatovi p. Kohout ze Zlicina. Tusim ze to je puvodne specialista na motory z raley, nebo tak nejak. Kazdopadne motor moz oleje nezral a najezdilo to skoro 300.000 km bez generalky a zasadnich problemu s motorem.

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: Murphy
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                           

                                      Jo, tohle jsem musela praktikovat jak u naší Š120, tak i u mého červeného Favorita. Tedy na kontakty jsem nesahala, ale teploměr jsem hlídala víc jak tachometr. A jak se začal motor přehřívat, muselo se zapnout topení :o)))

                                      [ Zpět ]
                                      Datum: 22.10.2013
                                      Autor: radka
                                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                                      • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                             

                                        Jednou jsme za tou moji 120 tahli vlek s lodmi. Muselo to mit tak 1,3 t. Na Hron a zpet. Pri navratu po dalnici na Prahu maximalka 90 na treti rychlostni stupen a topeni na maximum.
                                        Jednou jsem za tim tahnul 2 t (450 vlek, zbytek pisek) ze Vsenor na Jiloviste. Dal jsem ten kopec na 2. pokus. Poprve jsem to musel cca ze 3/4 zcouvat dolu. 8-)

                                        [ Zpět ]
                                        Datum: 22.10.2013
                                        Autor: Murphy
                                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Strejda za 105 dal cca dvě tuny na půltunovém vozíku, čtyři lidi v autě... Ale jeli jsme jen asi 10 kilometrů.... No ale pak si radši koupil nový auto :-D

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                        • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

                                               

                                          Ja to pak ale jeste mnoho let chtel pouzivat a taky pouzival. Neslo mi o finalni crashtest! 8-)
                                          Navic zaver byl po rozbite polni ceste, zadny hladky asfaltik.

                                          [ Zpět ]
                                          Datum: 22.10.2013
                                          Autor: Murphy
                                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

         

    Aktivita občanů Prahy 1 - petice:
    http://www.petice24.com/praha_1_trpi

    [ Zpět ]
    Datum: 21.10.2013
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
    • Re: Smetanovo nábřeží II. Pět vlastních gólů akce nábřeží žije.

           

      Tak se na ně musí :-)

      [ Zpět ]
      Datum: 21.10.2013
      Autor: Jindra8526
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistika z Prahy

22.04.2024
Ahoj, hledám cyklistku pro spolujízdy z Prahy ven na kolo, víkendy nebo dle dohody, na pohodu

Hledám: Kamaráda nebo kamarádku na pravidelné vyjížďky

Hledám: Kamaráda nebo kamarádku na pravidelné vyjížďky
21.04.2024
Hledám kamaráda, nebo kamarádku na pravidelné vyjížďky, nejlépe z okolí Prahy 6.

Hledám: partnerku na kolo

Hledám: partnerku na kolo
19.04.2024
vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů,…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

341 cyklistů (2 přihlášení)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | 24.04.2024

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024