reklama

Velebit na horském kole

Zelenobílé hory a nekonečná modř Jadranu, to je národní park Velebit na severu Chorvatska. Pro Chorvaty symbol svobody a pro nás příležitost k bajkování, která se hned tak nenaskytne.

Datum: 07.04.2011
Autor: Redakce
  • Re: Velebit na horském kole

Tak tohle je hodně dobrý. To si přečtěte polabští dobrodruzi.

Velebit na kole mi leží v hlavě už hodně dlouho. Šel jsem tam pěšky hřebenovku asi čtyři dny, tahal vodu z hlubokých studní, spal v jednoduchých chatách. Paráda.
    Moc dobrý nápad.

[ Zpět ]
    Autor: mirekbik
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přiznám se, že když jsem přečetl ten název, tak mě nejřív napadlo, jestli to není pokračování loňské akce "do kostela na kole" ,nebo jak se to jmenovalo.
    :)

(To je ale hnusné souvětí! Do příště se naučím dělat tečky.)

[ Zpět ]
    Autor: jajak
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Poslouchej, co se takhle učit drobátko zaměpis?

[ Zpět ]
      Autor: mirekbik
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak ten mi nikdy moc nešel a teď už to nedoženu. (Naštěstí v mém věku už ani nemusím).
        :)

[ Zpět ]
        Autor: jajak
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťačka na cyklistiku

22.07.2025
Ahoj, hledám tu parťačku na cyklovyjížďky kamkoli se domluvíme

Hledám: Parťáka na kolo

Hledám: Parťáka na kolo
22.07.2025
Ahoj, ráda jezdím na kole, spíše cykloturistika na pohodu. Nerada jezdím sama, hledám spolujezdce ze Svitav a…

Hledám: Spolujízdy

16.07.2025
Hledám parťáka, partačku na pravidelné ( 3 x týdně) MTB ježdění ve dvou v okolí Brna. Bydliště ideálně Brno –…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

387 cyklistů (9 přihlášených)

WISLA - proti proudu

...Teplota na místě, kde byl, klesla zatím na -47 stupňů. Tu noc, v době, která uplynula mezi Junovým…
Monolema | 29.07.2025

Dámská 2025 VVO

pramen Vltavy - Vydra - Otava - Písek - Příbram - Praha 11. 7. až 14. 7. 2025 Druhá desítka Dámských opravdu…
HMS | 25.07.2025

Hellenic Mountain Race – nekonečná stoupání v řeckých horách

Řecko si většina lidí představí jako dovolenkovou destinaci. Teplo, pláže a pohodička. Já jsem tam vyrazil na…
Fabulator | 12.07.2025