reklama

anglickalegenda

Nedaleko mého bydliště se objevil krámek Anglickalegenda. Ve výloze - Brompton - ona legenda. Míjel jsem ho takřka denně na svém italském elegánovi. Vždy se podivím, zakroutím hlavou a jedu dál... Legenda? No jo, angláni jsou sví, to je dobře, ale design... Nevím proč, vybavil jsem si anglické ženy…

[ Celý text ] [ Zpět ]
Datum: 30.09.2010
Autor: polarnik
  • Re: anglickalegenda

Myslím, že každá skládačka má svoje využití.
    Kdo potřebuje skládat a rozkládat opravdu často (třeba každý den dvakrát, když to háže pod sebe ve vlaku), tak Bromptona ocení. Kdo svou skládačku potřebuje zlomit jednou za tři neděle do kufru od auta, ten tohle kolo samozřejmě nepotřebuje.

[ Zpět ]
    Datum: 01.10.2010
    Autor: Vratislav
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: anglickalegenda

Pro někoho je design důležitější než funkčnost a praktičnost, u mě je to naopak a pozor, ženy do toho nepletu, to je jiná kapitola. :-)

[ Zpět ]
    Datum: 01.10.2010
    Autor: Juras
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistky,cyklisty do naší skupiny

dnes
parta cyklistů z Prahy hledá další kamarády. Jezdíme od dubna do října 1x za měsíc o víkendu "natěžko", 1x za rok…

Hledám: 7.3. podél Berounky

dnes
Ahoj, hledám někoho na kratší projížďku na sobotu 7.3. Gravel nebo MTB na vlastní pohon. Tempo spíše svižné.…

Hledám: Parťačka na kolo

26.02.2026
Ahoj, hledám parťačku na jarní cyklovyjížky do okolí Prahy a třeba i dál do regionů, cyklistika na pohodu.
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

217 cyklistů (10 přihlášených)

Baťův kanál

Tak a teď už budu jezdit jenom roviny. To jsem si řekl v době, kdy se starší syn nastěhoval do svého nového,…
Stanley58 | 16.02.2026

Ålandy 2025 – část 3 – Švédsko

Rådasjön, pondělí 7.7. V závěru včerejšího dne jsme se dostali na systém cyklotras vedených pod názvem…
kotek | 25.01.2026

Ålandy 2025 – část 2 – Ålandy

Brändö, sobota 5.7. Dnes musíme učinit zásadní rozhodnutí. Jsou dvě možnosti jak se dostat na ostrov Aland,…
kotek | 18.01.2026