reklama

Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

Další z řady testovaných elektrokol, Giant Twist Sport je crossové elektrokolo. Zapomeňte na elektrokola připomínající mopedy, výrobky prosté elegance, plné kompromisů nebo laděné pro město. Twist zkrátka vypadá a chová se jako jako cross a nejlépe je mu na předměstských asfaltkách a zpevněných cestách cyklotras.

Datum: 11.05.2010
Autor: Redakce
  • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

         

    Kolo zajímavé, cena taky zajímavá;-). Nikde jsem se nedočetl jestli ten akumulátor je ke kolu nějak uzamčen nebo mě ho někdo hned ukradne.

    [ Zpět ]
    Datum: 11.05.2010
    Autor: daratu
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

           

      ano baterie má zámek a kolo má také samostaný zámek

      [ Zpět ]
      Datum: 13.05.2010
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

             

        Nikde jsem se v recenzi nedočetl jestli akumuláror má napětí 24V nebo 36V a nebo ještě i jiné. Je to docela podstatná informace o množství energie kterou si sebou vezu. 9 Ah při 24V není nic moc.

        [ Zpět ]
        Datum: 13.05.2010
        Autor: daratu
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

         

    Na začátku článku je zmíněno dynamo v náboji (předpokládám, že kolo je ve skutečnosti osazeno alternátorem), ale o jeho funkci se nikde nepíše.
    Umí kolo rekuperovat energii? Za ty prachy by mohlo, ale když nemá čidlo na brzdě ani na vypnutí příšlapu, tak asi ne, že?
    Nebo takže jen převádí elektrickou energii z baterie na kinetickou, a zase zpátky na elektrickou ke svícení? To by bylo kromobyčejně vypečené:-)

    [ Zpět ]
    Datum: 11.05.2010
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

           

      "Vidíte pánský cross s nosičem a tradičním sedlem, u kterého je až na druhý pohled patrné trochu větší dynamo v přední nábě, nějaký box nad středem a atypické brašny. Právě do téhle kombinace ukryl výrobce celý pohon včetně baterie."

      To "dynamo" bude asi elektromotor, ne ?

      [ Zpět ]
      Datum: 12.05.2010
      Autor: macikm
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

             

        Ano to dynamo je motor

        [ Zpět ]
        Datum: 13.05.2010
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

           

      dynamo je motor (autor pouze popsal, že vypadá jako dynamo. Kolo neumí rekuperovat energii. Toto funguje u aut, která jsou mnohem těžší u kol by to nemělo potřebný efekt.

      [ Zpět ]
      Datum: 13.05.2010
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Ženu cyklistku

dnes
Hledam ženu+45let ke společnym vyjížďkám do Jizerek a nejbližšího okolí.

Hledám: Ženu na kolo.

včera
Najdu zde ženu na kolo a na lyže?

Hledám: muže cyklistu

01.08.2021
Žena hledá muže cyklistu 50 plus z východních Čech.Těším se na tvůj mail.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

259 cyklistů (15 přihlášených)

Dámská 2021, aneb suchou nohou mezi mraky 15.7. až 18.7. 2021

čtvrtek 15. 7., společně najeto 60 km, 228 m Plány pro letošní Dámskou byly skromné, vlastně ani hranice…
HMS | 27.07.2021

Kyjovské údolí

Když jsem se vracel z projížďky na kole, tak u zmrzliny jsem potkal kamarády z dětství (dvojčata). Jezdí taky…
vlakr | 17.07.2021

Jak jsem se poprvé toulal Šumavou

Už odmalička jsem prahnul po dobrodružství v přírodě. Později jsem našel velké zalíbení v cyklistice a sem…
JohnyB | 14.07.2021