reklama

Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

Další z řady testovaných elektrokol, Giant Twist Sport je crossové elektrokolo. Zapomeňte na elektrokola připomínající mopedy, výrobky prosté elegance, plné kompromisů nebo laděné pro město. Twist zkrátka vypadá a chová se jako jako cross a nejlépe je mu na předměstských asfaltkách a zpevněných cestách cyklotras.

Datum: 11.05.2010
Autor: Redakce
  • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

         

    Kolo zajímavé, cena taky zajímavá;-). Nikde jsem se nedočetl jestli ten akumulátor je ke kolu nějak uzamčen nebo mě ho někdo hned ukradne.

    [ Zpět ]
    Datum: 11.05.2010
    Autor: daratu
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

           

      ano baterie má zámek a kolo má také samostaný zámek

      [ Zpět ]
      Datum: 13.05.2010
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

             

        Nikde jsem se v recenzi nedočetl jestli akumuláror má napětí 24V nebo 36V a nebo ještě i jiné. Je to docela podstatná informace o množství energie kterou si sebou vezu. 9 Ah při 24V není nic moc.

        [ Zpět ]
        Datum: 13.05.2010
        Autor: daratu
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

         

    Na začátku článku je zmíněno dynamo v náboji (předpokládám, že kolo je ve skutečnosti osazeno alternátorem), ale o jeho funkci se nikde nepíše.
    Umí kolo rekuperovat energii? Za ty prachy by mohlo, ale když nemá čidlo na brzdě ani na vypnutí příšlapu, tak asi ne, že?
    Nebo takže jen převádí elektrickou energii z baterie na kinetickou, a zase zpátky na elektrickou ke svícení? To by bylo kromobyčejně vypečené:-)

    [ Zpět ]
    Datum: 11.05.2010
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

           

      "Vidíte pánský cross s nosičem a tradičním sedlem, u kterého je až na druhý pohled patrné trochu větší dynamo v přední nábě, nějaký box nad středem a atypické brašny. Právě do téhle kombinace ukryl výrobce celý pohon včetně baterie."

      To "dynamo" bude asi elektromotor, ne ?

      [ Zpět ]
      Datum: 12.05.2010
      Autor: macikm
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

             

        Ano to dynamo je motor

        [ Zpět ]
        Datum: 13.05.2010
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze elektrokola Giant Twist Sport Lite

           

      dynamo je motor (autor pouze popsal, že vypadá jako dynamo. Kolo neumí rekuperovat energii. Toto funguje u aut, která jsou mnohem těžší u kol by to nemělo potřebný efekt.

      [ Zpět ]
      Datum: 13.05.2010
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kámošku

Hledám: Kámošku
dnes
Ahoj hledám kámošku 30-40 let,která by se mnou jela na hory,jak na kole tak na běžky.Jsem sportovní postavy 180cm…

Hledám: výměna pobytu

15.01.2021
Nabízím výměnu pobytu v rod. domku v Mar. Lázních za podobné v Českém ráji.Jsme senioři manželé/cykloturisti/.

Hledám: Cyklistku

15.01.2021
Ja 45 hledam cyklistku,nejen na spolecne vyjizdky. Jaro ve dvou
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

249 cyklistů (24 přihlášených)

Smutná cesta do Prahy

Trvalo mně dlouhých půl roku, než jsem sedl ke kompu a rozhodl se podělit s vámi o moji nejhorší…
Stanley58 | 04.01.2021

Jak nabíjet elektroniku na dálkových cestách

Rád bych se s vámi podělil o mé zkušenosti s dobíjením vybavení, když člověk cestuje tisíce kilometrů napříč…
failnomore | 10.12.2020

Cesta k pramenům

Nápadů na různé cyklovýlety, cyklotoulky a jiné cesty v sedle dvoukolého oře nosím v hlavě plný pytel. Každý…
JohnyB | 05.11.2020