reklama
Město: Vsetín

Cyklisté se dočkají nové stezky

Už brzy nebudou muset cyklisté směřující ze Vsetína - Ohrady do Ústí či Janové riskovat zdraví jízdou po frekventované hlavní silnici či chodníku plném nástrah v podobě vystupujících kořenů. Zbrusu nová asfaltová cyklistická stezka od Ohrady až do Janové je těsně před dokončením.

„Její realizaci urychlila dotace ve výši téměř tří milionů korun, kterou radnici poskytl Státní fond dopravní infrastruktury,“ uvedla mluvčí vsetínské radnice Eva Stejskalová. Nová stezka pro cyklisty povede vně hráze podél řeky Bečvy, bude tři metry široká a dva a půl kilometru dlouhá.

„Pozitivní je především fakt, že křížení stezky s hlavní cestou bude mimoúrovňové, tedy pod mostem v Ústí. Kolize cyklistů s auty jsou tak vyloučeny,“ doplnil místostarosta Jaromír Kudlík s tím, že tento úsek se v poslední době vyznačuje velkou nehodovostí. Tato cyklostezka bude součástí páteřní cyklotrasy, která povede z Valašského Meziříčí přes Bystřičku do Velkých Karlovic.

Zdroj: jfg | MF Dnes, 30.7.2004

[ Zpět ]
Datum: 05.08.2004
Autor: Neregistrovaný uživatel (Redakce)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádka na kolo

01.08.2026
Hledám parťačku na občasné pohodové jízdy na kole v Kolíně a okolí. Nerada jezdím sama. Jsem postarší ale stále…

Hledám: Kamarádku na cyklovýlety

Hledám: Kamarádku na cyklovýlety
31.07.2026
Ahoj, hledám kamarádky či kamarády na cyklovýlety na gravelu / MTB. Je mi 42 let, VŠ, jsem z Berounska a ráda…

Hledám: společně na kolo

18.07.2026
Ahoj, našla by se tu cykloparťačka na vyjížďky, výlety, cesty?
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

192 cyklistů (7 přihlášených)

Dámská Králický Sněžník

Dámská 2026Králický Sněžník a pramen Moravy Druhá desítka Dámské dávno začala, ale teprve letos jsme v plném…
HMS | 21.07.2026

Kolem Lužických jezer

Už celkem tradičně se s kamarádkou Líbou vydáváme na nějaký týdenní „etapový" výlet. Loni to bylo Polsko,…
Aar | 17.07.2026

Polské kolečko 2026

Blog původně vznikl pro rodinu aby věděli kde zrovna jsme. I jsem si kvůli tomu pořídil klávesnici k mobilu,…
petrp | 15.07.2026