reklama

Skládací elektrokola Dahon: Snadno složíte, rychle jedete

Skládací elektrokolo Dahon Boost (Azub Bike)

PR Letošní ročník mezinárodního cyklistického veletrhu Bike Brno jasně potvrdil trend tohoto roku v cyklistice. Stala se jím elektrokola, která letos zažívají obrovský boom. Ani lídr v oboru netradiční cyklistiky – firma Azub Bike – nezůstává pozadu a přináší na trh hned tři modely skládacích kol vybavené elektromotorem.

Dětská kola, koloběžky, odrážedla v prodeji

Fénix 12" (www.galaxy-bike.cz)

PR Široké portfolio dětských kol značky Galaxy, ve kterém jsou nabízena kola pro všechny dětské věkové i velikostní kategorie, doznalo změn zejména co se barevných provedení týče.

Skládací kolo Dahon DD21: specialita jen pro český trh

Skládací kolo Dahon Vitesse (Azub Bike)

PR Uherskobrodská společnost AZUB Bike představila speciální úpravu populárního skládacího kola Dahon Vitesse. Nový model DD21 je určený výhradně pro český trh. Výrobci vybrali ty nejlepší vlastnosti z populárního typu Vitesse D7 a upravili je přesně pro podmínky tuzemských silnic, lesních a polních cest.

Vánoční dárek pro cyklistu? Sportovní náramek a identifikační štítek!

 ()

PR Určitě to znáte Vy sami nebo Vaši blízcí či Vaše děti: ráno či večer se obléknout do sportovního, nazout si tenisky nebo tretry, případně brusle, běžky a vyběhnout do parku, do přírody, případně nasednout na kolo a svištět si to cyklostezkou, lesem nebo po asfaltce. S sebou si obvykle vzít jen pití, něco k zakousnutí, tyčinku či energetický gel, mobil. Běžná věc. Ale málokdo z nás u sebe nosí na kole, při běhání, na bruslích nebo na lyžích či běžkách osobní doklady (občanský průkaz, řidičák, pas), pokud za sportem nejede autem.

PUKY to na Pražském cyklozvonění pořádně rozjelo!

 (RHA)

PR Odrážedla, tříkolky, koloběžky, kola nebo šlapací káry – to vše si mohli nejmenší návštěvníci 19. září 2010 vyzkoušet v rámci „Pražského cyklozvonění“ na Císařské louce v Praze. Firma Domafit Fitness, s.r.o. připravila pro tento den velký výběr testovacích vozítek PUKY. Tato vozítka vyvolala u všech dětí nemalé nadšení, protože ani chvíli nezahálela. Dokonce se vytvářely skupinky dětí, které netrpělivě čekaly, až se jejich vybrané vozidlo uvolní.

Cyklotrasy 2.21: software pro vaše výlety

 (Ing. Stanislav Ubík, Eagle Software)

PR Začátkem září vyšla nová verze Cyklotras, počítačového programu pro plánování a evidenci výletů na kole. Přináší zejména možnost upravovat i aktualizovat mapy zároveň, během úprav mapy používat tlačítko vpřed a zpět, posílat trasy e-mailem, evidovat v deníku čas vysokého, středního a nízkého tepu, nebo načítat do deníku rychlost a čas z tracklogů.

Koulení kola z Lednice do Brna

 (KČT Kudrna)

PR Podle staré brněnské pověsti se roku 1636 vsadil zručný kolář Jiří Birk v šenku nad džbánkem dobrého moravského vína, že za svítání porazí strom, vyrobí z něj kolo a dokulí jej z Lednice k městským branám Brna dříve, než slunce za jeho hradby zapadne. A tak se také stalo.

Přijďte s dětmi na Cyklozvonění! PUKY rozzáří dětské obličeje!

 (RHA)

PR Chcete udělat radost sobě i svým dětem? Chcete zažít příjemné nedělní odpoledne, nechat své ratolesti vyřádit, zaskotačit a ještě mít radost ze smysluplně prožitého dne? Potom nemůžete chybět 19. září 2010 na Pražském cyklozvonění. Společnost Domafit Fitness, s. r. o. ve spolupráci s německou značkou PUKY obdaruje některé ze šťastlivců novými vozítky.

Pohodlné kilometry v sedle krosového kola Galaxy

Galaxy Orion Cross 2010 (Cyklošvec)

PR Ať už si chcete pořídit kolo pro výlety s rodinou nebo několikadenní cestování, vaší volbou bude pravděpodobně trekingové či krosové kolo. Jaké možnosti má pro vás český výrobce kol značky Galaxy?

Cyklisté se opět vydají Přes tři vrchy Vysočiny

 (Tomas Gladis)

PR Blíží se čtvrtý závod Galaxy Série, který se jede jako Trek maraton přes 3 vrchy Vysočiny 17. července v Horní Cerekvi. Na trati, která vede atraktivním terénem převážně po lesních a zpevněných cestách, jsou i tři nejvyšší kopce v okolí - Křemešník, Čeřínek a Javořice.

« Předchozí 1 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Další »
Blogy

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

O čem se mluví:

Cestování na kole Zase na cestě včera v 23:15
Technické rady Technické dotazy a poznatky II včera v 23:12
NEcyklo Co vás vytočilo 152 včera v 22:37
Ukrajina 42 včera v 21:45
Trénink a zdraví Jak sportujeme včera v 18:06
Elektrokola Výměna BMS včera v 17:58
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

283 cyklistů (1 přihlášený)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024