reklama

Gigathlon Czech Republic 2016

Závod

Termín: 02.09.2016, 18:00h - 04.09.2016, 18:00h
Místo: Český Krumlov, Lipno nad Vltavou

Gigathlon je unikátní sportovní akce pro nadšence i profíky. Vznikla ve Švýcarsku a poprvé se letos uskuteční v Čechách v září na Lipně. Poměř své síly s ostatními v těchto disciplínách: plavání, běh, in-line brusle, jízda na horském a silničním kole. Jedná se o dvoudenní vytrvalostní, který můžeš zdolat sami, ve dvojici nebo vpětičlenném teamu.

Akce je jedinečná pro svoji originalitu nabízených služeb ve spojení se sportovními výkony, novými zážitky a návštěvou nejkrásnějších míst jižních Čech. Pečlivě vybrané trasy provedou účastníky například přes Český Krumlov, hrad Rožmberk, nejvýše položený hrad Vítkův Hrádek či oblíbenou Stezku korunami stromů.

Na Gigathlonu je o všechno postaráno, v nabídce je i půjčení plaveckých neoprenů nebo servis kol a in-­‐line bruslí. V ceně startovného je kromě organizace celého závodu také ubytování ve stanovém městečku včetně originálního stanu, který zůstavá účastníkům i po závodě, dále pak plná penze na celý víkend i mnoho dalších doprovodných služeb. Samozřejmostí je dětský koutek, masáže, relax zóna a po náročném sportovním výkonu nemůže chybět ani after párty.

Nejlepší závodníci v kategoriích Single, Couple a Team of Five získají právo startu zdarma na Gigathlonu 2017 ve Švýcarsku a odvezou si hodnotné ceny od partnerů, mimo jiné se bude soutěžit i o voucher na víkendový pobyt ve Švýcarsku. Speciálně vyhlašovanou kategorií budou firemní a akademické týmy.

Pořadatel

eventime s.r.o.
Kontakt: Dagmar Jungová, e-mail, web

Fotogalerie

Záznam vložil/a: Gigathlet

Jarní sraz 2024 kemp Vážka Varvažov

vyjížďka / sraz - Milevsko
Blíží se konec roku a na podzimním srazu jsme se nedohodli, kde bude ten příští jarní. zajistila bych ubytování, Milan Bican by v okolí…
09.05.2024

Švejkova neděle v Písku

vyjížďka / sraz - Písek
ŠVEJKOVA NEDĚLE 1. září 2024 je turistický pochod a cyklojízda za poznáním Písecka, které je pomyslným středem Švejkovy budějovické anabáze…
01.09.2024
Kalendář akcí

Kalendář akcí

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

400 cyklistů (11 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024