Země: Nizozemsko Nizozemsko

Rallye AIT u Amsterdamu

64. Rallye AIT se koná od 13. do 20. 7. 2008 v Holandsku, v Edam Volendam nedaleko Amsterdamu. Informace na http://www.anwb.nl/aitrally2008.
AIT (Alliance Internationale de Tourisme se sídlem v Ženevě), starající se především o autoturistiku (kvalita silnic, map, autokempů apod.), ale má rovněž cykloturisticko sekci, a ta každý rok (s výjimkou loňska) pořádá v některé z členských zemí sraz cykooturistů. Členy AIT jsou různé národní organizace, zabývající se cykloturistikou. Z ČR je členem AIT pouze Automotoklub ČR, účast na Rallye není vázána na žádné členství. Na Rallye za přihlašovací poplatek dostane každý účastník jiné mapky denních tras tří délek od cca 40 do 120 km, jezdí se individuelně, trasy jsou vyznačený barevnými šipkami na vozovce. Ubytování podle objednávky, od vlastních stanů na vyhrazeném tábořišti až po hotel. Minulých ročníků se účastnilo až na 1000 lidí, pořadatelé vše výborně zvládli a byla to vždy pohoda! Byl jsem na nějakých šesti srazech, obvykle jsem býval jediný z ČR, ale vlajka ČR ve vlajkoslávě nikdy nechyběla. Přihlášky jsou sice do 31.3.2008 (zprávu jsem obdržel včera z Belgie), ale do 31.5.2008 je možno se přihlásit s o 10% zvýšeným zápisným. Z Prahy do Amsterdamu a zpět je v letošním jízdním řádu spojení nočním vlakem, do kterého je možné si zarezervovat i kolo.

[ Zpět ]
Datum: 28.03.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (Bedynka)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Jedna z nejpozoruhodnějších a nejprodávanějších cykloturistických knih všech dob – poprvé v českém překladu
1. dubna 1980 vyjeli dva mladí Francouzi na kolech na cestu kolem světa, která, jak si mysleli, měla trvat asi tři roky. Dobrodružství se…
399 Kč

Případ zájezd

Jan Jícha
Příběh o nejneuvěřitelnějším zájezdu všech dob
Byli jste někdy na zájezdu a vrátili se z něj celí, se vším majetkem a všichni? Pak nevíte, co je zájezd. Znáte průvodce, kteří chodí s…
100 Kč
Tip na letošní dovolenou

Holandsko na kole

(CK Intertrans)
05.06.2012, 6 dní
7 920 Kč
cyklistický Autobusem

Putování mezi květinami

Putování mezi květinami
06.06.2012, 7 dní
6 950 Kč
cyklistický Autobusem

Holandskem na lodi i na kole - severní okruh

(Adrenalin Centrum)
22.06.2012, 9 dní
16 490 Kč
plavba na lodi Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

79 cyklistů (7 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012