Země: Česko Česko, Slovensko Slovensko

Partak na bicyklovacku

No, mam taku zaujimavejsiu otazku. Buduce leto mam vacsie cestovatelske plany. Okrem ineho by som chcel zabicyklovat cca 3000km (naozaj cca, mozno 2000, mozno 4000). A ide tu o to, ze som planoval nieco take podniknut aspon s jednou dalsiou osobou. Zial, kolegovia, znami alebo priatelia nemozu, budto su na VS, alebo nemaju peniaze, alebo uz maju rodinu. Viem ze je to dost skoro a asi aj dost divne, hladat na fore niekoho takehoto, ale ak nahodou je tu clovek, ktory rad bicykluje a bol by ochotny nieco taketo podstupit, nech ma kontaktuje e-mailom, ss, icq alebo aj inak. Pisem to tak skoro preto, lebo nechcem najst osobu na takuto cestu 2 tyzdne pred odchodom.

[ Zpět ]
Datum: 04.09.2011
Autor: exoomer
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Na kole křížem krážem po Čechách

Andrej Halada
Průvodce nabízí 45 cyklisticky nejzajímavějších regionů a oblastí Čech (Praha a okolí, Jizerské hory, Krkonoše, Šumava, Třeboňsko, Český…
229 Kč

Průvodce sklepními uličkami + pohlednice

Nadace Partnerství
Za tajemstvím vinných sklepů po Moravských vinařských stezkách
Výpravná publikace přibližuje formou poutavého vyprávění historii a současnost 62 nejzajímavějších sklepních uliček na jižní Moravě.…
245 Kč
Tip na letošní dovolenou

Krkonoše známé i neznámé

(CK JUNIORtour.cz)
31.05.2012, 4 dny
2 990 Kč
pěší turistika Autobusem

Kurzy jízdy na bruslích

(CK Kudrna)
31.05.2012, 1 den
320 Kč
In-line skating Vlastní doprava

Rychlebské cyklostezky + nové MTB trasy

(Adrenalin Centrum)
08.06.2012, 3 dny
1 500 Kč
cyklistický Vlastní doprava
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
včera
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

21.05.2012
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

Hledám: Na těžko na GrosGlockner
21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

159 cyklistů (19 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012