Země: Česko Česko

Poradí mi někdo????

Ví někdo o slušném ubytování i cenově v lokalitě Karlových Varů -Loket
Díky Renda50

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 28.07.2010
Autor: Renda-50
  • Re: Poradí mi někdo????

Ale, ale, to jsou k nám hosti :o)))
    Už jsem si říkala, co se děje, že jsi na nás zanevřel...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 29.07.2010
    Autor: radka
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Ahoj Ráďo kdepak zanevřít ,každou chvíli vzpomínáme ale tento rok je pro nás dost ve fofru tak že na kolo je málo času. Letos jsme zvládli jen nějaké ty výkendy kolem Prahy ,týden v Českém Ráji ,tři dny kolem Třince a Nymbursko. Máme toho naježděno málo ale rád bych Šumavu tak na 5 dní a tento výkend až do úterka jedeme kolem Lokte a KV

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Při bowlingu v KV nás vždycky ubytovávají tady
    http://www.stavebniskolakv.cz/new/index.php...

Nečekej ale zázraky - sprchy a WC společné, na chodbě kuchyňská linka s mikrovlnkou a konvicí.
    Myslím, že to provozují i jako intr, takže děti mají skříně zamknuté.
    Na přespání je to ale dostačující - je tam čisto a klid. A nonstop služba na recepci, takže se tam nikdo cizí opravdu nedostane.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka

zdravím, chtěla jsem od Tebe nějaké fotky z loňské Rozkoše, ale nejsi nikde k dohledání. Ubytování vím jen v Mariánských Lázních, jinak přeji hezké léto.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: HMS

ahojky Já jsem Ti je ale posílal hned druhý den :-((( Tak jsem to asi domotal :-))) Prosím napiš mi ještě jednou Tvoji Email adresu pošlu Ti to hned . Renda 50

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Na kole křížem krážem po Moravě a Slezsku

Kolektiv autorů, mj. Ivan Křemeček
Objevte krásy Moravy a Slezska na kole! Nechte se inspirovat 33 tipy na výlety do nejzajímavějších regionů. Každý tip obsahuje vedle popisu…
229 Kč

Ze života cyklotrempa

Jan Vlasák
Kniha, oceněná za originalitu v soutěži GO KAMERA
Tímto titulem završujeme souborné vydání všech povídání z cest Honzy Vlasáka. Tři cykloturistické a jedna horolezecká kniha dostaly…
190 Kč
Tip na letošní dovolenou

Šumava na běžkách

(CK Hoška Tour)
23.02.2012, 4 dny
2 950 Kč
zimní Autobusem

Olomoucko a Bílý kámen

(Adrenalin Centrum)
28.04.2012, 4 dny
2 490 Kč
cyklistický Vlastní doprava

Labská cyklostezka

(CK JUNIORtour.cz)
28.04.2012, 3 dny
2 990 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: ženu jenž baví kolo

06.02.2012
zdravím pokud se najde žena jenž ma zajem zajezdit si po našem kraji at se ozve až skončí ty mrazy pochopitelně

Hledám: Najdu partačku

Hledám: Najdu partačku
05.02.2012
Ahoj, najde se holka,ktora by niekedy sa išla projet na kole ked bude teplo? Taky menši vylet ve dvojici.Žadne…

Hledám: Parťačku nebo parťáka na kolo i pěší.

Hledám: Parťačku nebo parťáka na kolo i pěší.
05.02.2012
Parťačku, parťáka na výlety do okolí Brna i na delší putování. Hodně rekreační ježdění.V červnu cca týdenní…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

106 cyklistů (16 přihlášených)

Tři kola, dvě tyčky, dvojčata a my aneb celá rodina v jednom kole

Psal se rok 2010 a na portále NaKole.cz se objevil krátký inzerát na tažnou tyč pro dvojčata. Znáte to,…
Martis | včera

Budou cyklovozíky v ČR legální?

Přečetl jsem si pozměňovací návrh poslance poslanecké sněmovny Jiřího Petrů (ČSSD) k návrhu zákona, kterým se…
pavelm | 02.02.2012

MORDYJE - na kole povodím Moravy a Dyje - 2. díl

Díl druhý (a zároveň poslední) o dramatu v supermarketu, rodičovském strachu, špatném počasí, cestě přes…
Santi | 30.01.2012