reklama

Plánujte dovolenou včas a ušetřete až 25 % z ceny first minute zájezdů

Rádi jezdíte na dovolenou, ať už s rodinou či s přáteli? Rádi poznáváte cizí země, mezinárodní kuchyni a kulturu ostatních států? Jenže neradi za dovolenou utrácíte nekřesťanské peníze? Ano, zahraniční zájezd vás může vyjít pěkně draho, jdete-li ale na to od lesa, pak můžete na dovolené i výrazně ušetřit, a je jedno, zda plánujete pobytový zájezd nebo ten poznávací.

Cestování je velmi krásnou zálibou, díky které se můžete naučit novým jazykům, poznat nové lidi, odpočinout si a ochutnat tradiční jídla jiných zemí. Jenže doprava, ubytování i jídlo něco stojí a rozhodně se nejedná o malé částky. Vybíráte-li si však dovolenou chytře, pak můžete výrazně ušetřit.

Dlouhodobé plánování se vyplatí i při cestování

Říká se, že kdo šetří, má za tři. To samé platí i o tom, kdo plánuje. S dlouhodobými plány totiž můžete výrazně uspořit, stačí si vybrat zájezd z first minute akce a zaplatit až o 25 % nižší cenu. A to se vyplatí!

Avšak jen nízká cena first minute zájezdům nenahrává. Brzký nákup dovolené s sebou přináší i další výhody.

Bohatá nabídka zájezdů

U first minute akce máte ještě z čeho vybírat. Máte oblíbené ŘeckoPak si buďte jisti, že do last minute akce se tato země nedostane. Nejste totiž jediní, kdo by se rád podíval do Řecka. To samé platí i o Španělsku a Itálii. Navíc plánujete-li dovolenou s početnou rodinou nebo s velkou partou přátel, pak byste na poslední chvíli nemuseli sehnat dovolenou vůbec. Místa v hotelech i v letadlech jsou u last minute zájezdů omezená.

Plánování bez komplikací

Jedna dovolená vám nestačí? Pak si dobře rozplánujte, kam vyrazíte už na jaře, kam v létě a jakou destinaci si necháte na podzim. Díky tomu, že začnete plánovat s velkým předstihem, se vám nestane, že by se vám dvě levné nabídky střetly do jednoho termínu. First minute zájezdy vám tak umožní ušetřit a podívat se do více zemí.

Bonusy, kam se podíváte

Na poslední chvíli musíte brát to, co je, zatímco takzvaně v první minutě dostanete navíc ještě mnoho benefitů. Využít tak můžete dopravu či parkování zdarma na letišti a možnost změnit hotel, destinaci i termín ještě pár dní před dovolenou.

Vybírejte z first minute zájezdů chytře a z pohodlí domova

Brousíte-li si zuby na first minute nabídku zájezdů, pak vás možná nemile překvapí, že jich je tolik. Vybrat z nich tu nejlepší pro vás, proto není žádná sranda. Zapomeňte ale na obíhání cestovních kanceláří a raději si sedněte k počítači a na internetu využijte srovnávač zájezdů, díky kterému najdete ten pravý zájezd i pro vás.

Šetřit na dovolené neznamená, že se nepodíváte za hranice Česka. Stačí se jen zajímat, plánovat a být při koupi zájezdu mezi prvními. Proto pokud i vy chcete na dovolené 2018 ušetřit nějakou tu korunu, je na čase poohlédnout se po tom, co cestovní kanceláře nabízí.

- inzerce -, 14.11.2017
Vyzkoušejte
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
20 990 Kč
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
21 450 Kč
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
21 990 Kč
 (CK Vlha)

Řecké ostrovy na lodi s kolem

Řecko
11.05.2024 - 8 dní
plavba na lodi
Letecky
38 900 Kč
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
22 450 Kč
Do vaší knihovny
Blogy

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

Premiéra na Bohemia Divide

 ()
Bohemia Divide je název jednoho z dnes už asi kultovních cyklistických ultra-závodů bez podpory. 750-800 km napříč Českem od jihu k severu po cestách i necestách, nonstop a bez podpory. Mezi vyznavači tohoto podivného odvětví cyklistiky má závod své věhlasné jméno, pro mě to je ale letos…
JohnyB | 28.10.2023

6. část - Bulharsko – k moři!

 ()
Naše děti už dávno vědí, že když k moři, tak si k němu musí dojet na kole. Těšily se, ale to horko tyhle poslední dny bylo opravdu těžko snesitelné. Dvacátý pátý den mě přestalo bavit i to ranní slunce, které jsem ještě jakžtakž tolerovala, protože osušilo noční rosu a tedy i stany. Na tu blankytně…
Peggy | 18.10.2023

O čem se mluví:

NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 před 7 minutami
Ukrajina 42 před 9 minutami
Cestování na kole Zase na cestě dnes v 11:24
NEcyklo Co vás vytočilo 152 dnes v 10:15
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 145 dnes v 10:11
Vyjížďky, srazy, akce Návrhy na jarní sraz 2024 dnes v 06:04
NEcyklo LIDL pro cyklisty VIII včera v 15:41
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

229 cyklistů (13 přihlášených)

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena…
Peggy | 01.12.2023