reklama

Cyklistická vesnice vyroste na veletrhu Regiontour v Brně

 (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Série cestovatelských festivalů a veletrhů cestovního ruchu začíná každoročně v Brně na GO/Regiontour. Historicky poprvé se na takovém veletrhu objeví také „cyklistická vesnice“ se soustředěnou nabídkou pro milovníky cykloturistiky. Pokud se na GO/Regiontour chystáte, navštivte pavilon P, kde bude mít svůj stánek i NaKole.cz.

Fotoreportáž z veletrhu Bike Brno 2011

Na veletrhu Bike Brno 2011 jsou k vidění především nové modely jízdních kol pro příští sezónu. (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Přinášíme vám fotoreportáž z prvního dne veletrhu Bike Brno.

Veletrh Bike Brno 2011

Bike Brno 2010 (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Ve čtvrtek otevře brány návštěvníkům podzimní veletrh cyklistiky Bike Brno. Na brněnském výstavišti si už tradičně dávají dostaveníčko nejen výrobci a dovozci kol, ale také servisy, prodejci doplňků, cyklistické kluby a významné osobnosti ze světa cyklistiky.

Stávka dopravců se kol netýká, do práce můžete jet po vlastní ose

Změní se Praha na jeden den v město cyklistů? (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

Chystaná stávka, která ve čtvrtek ochromí provoz na železnici a veřejnou dopravu ve větších městech, se dotkne asi každého. Pravidelní cyklisté si možná vydechnou, stávka pro ně bude jen příležitostí opět vytáhnout své miláčky, tentokrát na cestu do práce. Pro ty ostatní, kteří nejezdí na kole zcela pravidelně, se může hodit pomoc. (Aktualizováno 15.6. 2011)

For Bikes dnes otevřel svoje brány prvním návštěvníkům

Zahájení druhého ročníku veletrhu For Bikes 2011 - symbolickou pásku přestřihl Zdeněk Štybar (reprezentant v cyklokrosu) společně s Petrem Břízou (zástupce hl. m. Prahy) (NaKole.cz)

Pražský veletrh cyklistiky, který dnes odstartoval v pražských Letňanech, potrvá až do neděle. S fotoaparátem jsme se byli podívat, jak se vydařil v pořadí druhý ročník akce a co připravil pro své návštěvníky.

Odstartovala kampaň Do práce na kole

 (Jitka Vrtalová, NaKole.cz)

„Jezdit na kole do práce je normální“ – to je hlavní motto nové kampaně, kterou dnes představilo pražské sdružení Auto*Mat. V jejím rámci budou firemní týmy soutěžit o nejvyšší počet najetých kilometrů, přihlášené firmy se zase budou snažit o vytvoření nejlepších podmínek pro své zaměstnance.

Veletrh For Bikes odstartuje za dva týdny

 (NaKole.cz)

Pouhé dva týdny zbývají do spuštění veletrhu For Bikes. Úspěch prvního ročníku, který proběhl vloni, překvapil nejen pořadatele, ale i nejednoho vystavovatele. V pořadí druhý ročník startuje v pátek 25. března na výstavišti v Praze-Letňanech. Oproti loňsku se veletrh rozrostl, k vidění tu budou expozice od 120 vystavovatelů. Nahlédli jsme do zákulisí příprav For Bikes... (Aktualizace 21. 3. 2011)

Praha slibuje nové stezky pro cyklisty

 (Jitka Vrtalová)

Do konce letošního roku přibudou v Praze možnosti pro výlety na kole i pro každodenní cesty do práce. Pražský magistrát slibuje investovat do výstavby cyklostezek 30 milionů Kč, dalších 35 milionů je určeno na údržbu. Do konce letošního roku by mělo být zprovozněno 11 km nových cyklostezek. (aktualizováno 7. března 2011)

Vratislav Filler: Učíme lidi, jak se chovat v nedokonalých podmínkách

 (archiv V. Fillera)

S Vratislavem Fillerem ze serveru Prahounakole.cz jsme si povídali o tom, co se musí naučit cyklista v Praze a jak se z kartografa stane propagátor cyklistiky.

Bike Brno 2010 startuje příští týden

 (Michaela Kulíšková)

Již tento čtvrtek otevírá své brány cyklistický veletrh Bike Brno. Kromě jízdních kol čekají na brněnském výstavišti na návštěvníky testovací dráhy pro klasická kola i elektrokola, dětské cyklistické závody, zvučná jména světové i domácí cyklistiky a další doprovodný program. Pokud se zajímáte o novinky v cyklistice, určitě byste neměli tuto událost sezóny vynechat.

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další »
Blogy

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

O čem se mluví:

Vyjížďky, srazy, akce Nákolácká Štafeta 2024 dnes v 07:00
Technické rady Technické dotazy a poznatky II dnes v 06:27
Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 03:56
Cestování na kole Zase na cestě včera v 23:15
NEcyklo Co vás vytočilo 152 včera v 22:37
Ukrajina 42 včera v 21:45
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

428 cyklistů (4 přihlášení)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024