reklama

Velikonoční lyžování v Dolomitech

Termín: 24.03.2016 - 29.03.2016, 6 dní
Cena od: 5 990 Kč

zimní Autobusem
Foto: CK Kopřiva Turist

1 NOC ZDARMA, ZA 4 NOCI UBYTOVÁNÍ PLATÍTE 3
Není třeba žádná dovolená, pátek i pondělí jsou dny pracovního klidu!

Program zájezdu

Čtyřdenní lyžování – z hotelu je možné navštívit každý den jiné lyžařské středisko. Všechna střediska patří mezi nejlepší v Itálii a jsou vhodná jak pro vyspělé lyžaře, tak pro začátečníky. Skipasy se platí vždy v EUR až na místě našemu zástupci, který je pro účastníky autobusového zájezdu zajišťuje se slevou. Lyžařská střediska, která je možné z tohoto hotelu navštívit: Plose, Val Gardena, Ratschings, Gitschberg+Jochtal, Kronplatz, Speikboden, Klausberg a po cestě zpět do Čech středisko Helm. Program lyžování bude zvolen podle aktuálních sněhových podmínek.

Ubytování

Severní Dolomity - hotel Waldesruh*** - Viums (nedaleko severoitalského města Brixen)

Ubytování ve dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím a televizí na pokoji. Hotel se vyznačuje výbornou a chutnou kuchyní, v objektu útulná restaurace, barová místnost a konferenční sál s možností příjemného večerního posezení. K dispozici je bezplatné připojení k internetu na většině pokojů, hotelový výtah, místnost se sušákem lyžařských bot, konferenční místnost a bar. Hotel Waldesruh se nachází v poklidné vesničce nedaleko Brixenu. Výhodou tohoto hotelu je možnost konzumace nejen zde zakoupených nápojů, ale i nápojů vlastních a to i s použitím hotelového skla. K maximální spokojenosti hostů přispívá i bezprostřední kontakt s majiteli hotelu, kteří jsou vždy připraveni vyjít svým hostům vstříc. Časová vzdálenost přímo k lanovkám některých lyžařských středisek: 15 - 30 min.

Stravování

Polopenze - pravá tyrolská kuchyně (snídaně - švédské stoly, večeře - předkrm/ italské nebo tyrolské speciality, hlavní chod/maso a příloha, salátová mísa a moučník). Strava začíná vždy večer v den příjezdu do Itálie večeří (pokud není v pozn. uvedeno jinak) a je ukončena v den odjezdu snídaní.

Cena zahrnuje

4x ubytování, 3x polopenze + 1 x snídaně, pobytová taxa a veškerá doprava, tj. doprava z Čech do Itálie, do místa ubytování, na lyžování po všechny dny a cesta zpět do Čech.

Cena nezahrnuje

Skipasy, které se platí vždy v EUR až na místě našemu zástupci, který je pro účastníky autobusového zájezdu zajišťuje se slevou.

Doprava

komfortním busem zahraniční výroby pro 49, 53 nebo 59 osob dle velikosti skupiny
Odjezd na zájezd ve čtvrtek 24.03.2016 ve 13:00 hod. z Prahy 4, ulice Antala Staška, parkoviště u polikliniky pro Prahu 4 a ve 14:00 hod. z Tábora - vlakové nádraží. Další možné nástupní místo České Budějovice - parkoviště u Peugota. Sraz účastníků nejpozději 20 minut před odjezdem.

Kopřiva Turist
Cestovní kancelář:
Kopřiva Turist
Náročnost: Co to znamená?
nízká - střední


sjezdové lyžování snowboarding Autobusem
Navštívené země:
Itálie Itálie

Podobné zájezdy

Vánoční lyžovačka na ledovci

 (CK Kudrna)
26.12.2024, 4 dny
17 900 Kč
zimní Autobusem
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

357 cyklistů (4 přihlášení)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | 24.04.2024

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024