reklama

Cyklistika bez hranic. Horní Rakousko a Jižní Čechy

Na kole Horním Rakouskem (© OÖ Tourismus-Erber)

PR Jarní slunko již vábí oprášit po dlouhé zimě dvoukolé miláčky a jako nadšení cyklisté jistě již přemýšlíte, jaká nová zákoutí letos prozkoumat.

Nenechte si ujít novinky mezi cyklistickými batohy

Cyklistický batoh Trans Alpine 26 (HUDYsport)

PR Oblíbenou síť outdoorových prodejen HUDYsport určitě nemusíme představovat, tak se s námi rovnou podívejte na jejich letošní nabídku cyklistických batohů. Mají opravdu pro každého něco.

Cyklovíkend se Sport Arsenalem a Cykloknihami

 (NaKole.cz)

PR Chcete zažít pohodový víkend na kolech, projet se po parádní cyklostezce kolem Labe, odpočinout si, vykoupat se, pobavit a poznat prima lidi? Máte chuť si poslechnout zajímavá vyprávění známých cyklocestovatelů? Přijeďte na víkend 21.-23. června do Poděbrad.

Na Mistrovství světa BROMPTON jižním pobřežím Anglie 24.7. – 31.7.2013

 (Brompton)

PR Již po páté vyrážíme na Mistrovství světa BROMPTON a opět můžete být u toho! Letošní ročník je nový změnou místa konání. Po několika letech opouštíme krásný park v rodišti Winstona Churchila a přesouváme se na jih Anglie na snad nejznámější závodní okruh Anglie zvaný GOODWOOD CIRCUIT.

Tretry pomohou i rekreačním cyklistům

Rekreační tretry ()

PR V dnešní době by s trochou nadsázky mohlo platit úsloví co Čech, to cyklista. Ovšem zdaleka neplatí, že co cyklista, to uživatel cyklistických treter. Mezi širokou cyklistickou veřejností spíše panuje mylný názor, že cyklistické tretry jsou vhodné pouze pro závodníky. Většina vyznavačů pohybu na dvou kolech se tak připravuje o výhody, které používání speciální obuvi na kolo přináší. Patří k nim vyšší účinnost šlapání a tím menší únava, větší pohodlí i snadné zachování správné pozice nohy na pedálu.

Láska ke kolu je jen jedna

 (Maxbike)

PR Cyklovýlety s přáteli, s rodinou nebo jen tak sám/a jsou úžasným relaxem, ale s jídlem roste chuť. Už Vám nestačí jen kolo za pár korun z hypermarketu (jehož komponenty vydrží maximálně na jednu sezónu), ale zjišťujete, že potřebujete něco lepšího.

Střední Morava: Na kole po stopách minulosti

Na kole po Střední Moravě (Střední Morava – sdružení cestovního ruchu)

PR Střední Morava se v posledních letech stává opravdovým rájem cyklistů. Stačí si jen vybrat trasu a vydat se třeba na cestu po stopách našich předků. Pro milovníky pravěké a středověké historie je připravena cesta do minulosti Moravskou bránou. Spoustu z vás jistě nadchne také trasa po pevnůstkách císařsko-královské olomoucké pevnosti z konce 18. století.

V sedle přes sedla Albánie

 (CK Kudrna)

PR Rok se s rokem sešel a CK Kudrna už má opět namířeno do osvědčeného bikového revíru v Zemi Orlů. Albánie je země, která vás jen tak nepustí. Je to taková ta „kráska se špatnou pověstí”. Kdo ji zažil, zvlášť na kole, nikdy nezapomene na tu divokou pitoreskní krajinu a její bodré obyvatele. Cesty jsou, jak známo, těmi nejhoršími v Evropě. A to je přesně to, co je tou největší výzvou pro každého ryzího bikera či nadšeného cyklistu…

Cyklistům začíná sezona, Plzeňsko a Šumava jsou dobrou volbou

Černé jezero (Plzeňský kraj)

PR Sezona cykloturistiky je za dveřmi. Jarní sluníčko už na sebe nenechá dlouho čekat. Těšíte se už také na první jarní cyklovýlet? Poradíme vám, kam se vypravit.

Cyklistická sezóna s novými koly Galaxy

Galaxy Perseus XT 2013 (Cyklošvec)

PR Pro sezonu 2013 připravila značka Galaxy mnoho horkých novinek, zejména mezi topmodely. Zcela zásadním počinem se stal vstup značky do světa velkých (myšleno 29") kol. Z nabídky si vyberou jak nejnáročnější závodníci, tak ekonomičtěji smýšlející víkendoví jezdci.

« Předchozí 1 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část

 ()
2. část - Welcome to Kazachstán!   „Tahle země není pro starý!" všimnul si Luděk, když jsme seděli v bufetu v Biškeku, konzumovali večeři, první jídlo v Kyrgyzstánu, a rozhlíželi se u toho kolem sebe. Ne že bychom se v těch asijských obličejích vyznali, ale že se všude pohybovala jenom mládež, a…
Peggy | včera

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

 ()
Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly letadlem. Jiní cykloturisté se takto přepravují dávno a běžně, já ale měla z létání strach. Nemám celoživotně ráda výšky a otevřené prostory, ale jednoho dne jsem si řekla: nemládneme, síly a…
Peggy | 24.04.2024

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

O čem se mluví:

Technické rady Technické dotazy a poznatky II před 9 minutami
Cestování na kole Sevilla a jižní španělsko vůbec 2024/4 dnes v 21:56
Komentáře k blogu Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část dnes v 21:02
Cestování na kole Směr Provence na e-kole dnes v 20:34
Vyjížďky, srazy, akce Slovenský lehozraz dnes v 18:51
Cestování na kole Karel znovu na cestě dnes v 17:23
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

306 cyklistů (15 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část

2. část - Welcome to Kazachstán!   „Tahle země není pro starý!" všimnul si Luděk, když jsme seděli v bufetu…
Peggy | včera

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | 24.04.2024

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024