Země: Indie Indie

Kvalitný nosič na cyklobrašne

Zdravíčko, potreboval by som poradiť s kúpou kvalitného (na dlhšiu cestu cestou-necestou) nosiča (predný aj zadný) na 26" horský bycikel. Mali by byť oceľové. ..dobrá rada nad zlato:)
Vopred ďakujem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 20.05.2009
Autor: Duchoslav
  • Re: Kvalitný nosič na cyklobrašne

ja mám oba od sport arsenal už dest le k úplné spokojenosti,ale nevím,jestli je ještě dělají tak kvalitní teď. brašny si taky nemohu vynachválit,ale jsou taky "letité",tedy kvalitní.mám dokonce jedny z prvních brašeen sport arsenal z devadesátých let a jsou přes časté používání bez vážných závad(jen u jedné odešel zip-po úpravě funguje dál).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 20.05.2009
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Ja teda s brasnama od SA spokojen nejsem, ale nosice jsou v pohode. Mame s pritulkyni predni (na pevnou vidlici) a zadni. Oba jezdime natezko. Zkousel jsem na nej i sedat a nechat se svezt. Drzel.
    Ale bohuzel kvalita SA jde asi dolu (uz nevyrabeji v Lyse nad Labem, ale kdesi daleko na vychode), tak spise kupuj nekde v kamennem obchode a poradne si je prohledni.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 21.05.2009
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Ja mam Sport Arsenal, ale i u meho i u manzeloveho kola (oba mame mtb) drbeme nohama do brasen. Prodejce doporucil nosic stejne znacky, ale stejne pri \"espedeckach\" brasny zavazi.. Uz jsem ztratila nadeji, ze by to mohlo byt jinak..

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (katka007 (katerinamachalova.wz@seznam.cz))

"Drbeme"...je, to je hezky napsane:-))

Ja mam SA nosic a aj brasny. A nedrbu. Ale drbal jsem, protoze jsem nemival brasny posazene az uplne vzadu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

to je fakt-vzadu stačí posunout nadoraz vzad a není problém(při plném "nabalení a botě č.12(malý slon:-)) a víc nepomůže asi ani to.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Pestrý život cyklotrempa

Jan Vlasák
Čtvrtá kniha svérázného cestovatele a spisovatele
Čtvrtá kniha je výjimečná tím, že si autor kromě textu a fotografií do ní sám nakreslil obrázky uvádějící jednotlivé kapitoly a je také…
278 Kč

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Jedna z nejpozoruhodnějších a nejprodávanějších cykloturistických knih všech dob – poprvé v českém překladu
1. dubna 1980 vyjeli dva mladí Francouzi na kolech na cestu kolem světa, která, jak si mysleli, měla trvat asi tři roky. Dobrodružství se…
399 Kč
Tip na letošní dovolenou

Himálaj na kole

(CK Kudrna)
22.07.2012, 21 dní
26 780 Kč
cyklistický Letecky
Seznamka

Hledám: Kréta jaro 2012

Hledám: Kréta jaro 2012
včera
Ahoj všichni, chtěl bych letos na jaře realizovat svůj sen a objet Krétu na kole na těžko cca 14 -18 dní, …

Hledám: ženu jenž baví kolo

06.02.2012
zdravím pokud se najde žena jenž ma zajem zajezdit si po našem kraji at se ozve až skončí ty mrazy pochopitelně

Hledám: Najdu partačku

Hledám: Najdu partačku
05.02.2012
Ahoj, najde se holka,ktora by niekedy sa išla projet na kole ked bude teplo? Taky menši vylet ve dvojici.Žadne…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

81 cyklistů (12 přihlášených)

Tři kola, dvě tyčky, dvojčata a my aneb celá rodina v jednom kole

Psal se rok 2010 a na portále NaKole.cz se objevil krátký inzerát na tažnou tyč pro dvojčata. Znáte to,…
Martis | 07.02.2012

Budou cyklovozíky v ČR legální?

Přečetl jsem si pozměňovací návrh poslance poslanecké sněmovny Jiřího Petrů (ČSSD) k návrhu zákona, kterým se…
pavelm | 02.02.2012

MORDYJE - na kole povodím Moravy a Dyje - 2. díl

Díl druhý (a zároveň poslední) o dramatu v supermarketu, rodičovském strachu, špatném počasí, cestě přes…
Santi | 30.01.2012