Země: Kuba Kuba

Kuba

Loni jsem byl 8 měsíců pracovně na Kubě, na kole jsem tam najezdil asi 4000 km, mám dost poznatků a informací jak pro cykloturisty (stav silnic, náhr. díly a opravny, doprava kola autobusem, vlakem, taxi,...), tak pro ostatní turisty, kteří by na Kubu chtěli jet jinak než s cestovkou. Je toho hodně, na požádání zašlu.
Autorům web stránek www.nakole.cz za ně děkuji, jsou moc krásné a užitečné.
Pavel Šálek

[ Zpět ]
Datum: 04.02.2004
Autor: Neregistrovaný uživatel (Pavel Šálek (psalek@volny.xx))
  • Re: Kuba

Ahoj Pavle,

chystame se na Kubu na kolech se zenou. Par dotazu:

- chceme jet v dubnu, je to dobra volba? Jaky je tam asi tak prevladajici pocasi?
    - co mapy? Na miste?
    - jaky region doporucujes vybrat? Pojedme tak na 14 dnu, priletime nejspise do Havany.
    - brat vlastni kola (coz preferuju) nebo spolehnout na mistni zdroje? Jak moc se tam krade?
    - chceme tam pul napul prespavat ve stanu a soukromi, penzionech, jak tohle funguje?
    - cokoliv uzitecneho co te napadne...

Diky!

Karel

[ Zpět ]
    Datum: 21.03.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Karel (karel@praha.xx))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ahoj,
    diky Pavlovi Salkovi jsem dostala uzitecne informace pred nasim cyklo-vyletem na Kubu. Podarilo se mi hodit (dle meho nazoru) zajimave info o ubytovani, jidle, cestovani,... na tenhle web: http://www.sedlonka.com

[ Zpět ]
    Datum: 30.01.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (sedlonka (sedlonka@seznam.xx))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Bol by som velmi vdačný za informacie ako sa dostat na Kubu bez cestovky Skontaktovať sa na lídi ktori maju zaujem vycestova do uvedenej krajiny a tuto krjinuuž poznaju. Za poskytnute informacie vam vopred ďakujem Novák z Bardejova Ahoj

[ Zpět ]
      Datum: 12.04.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Ján Novák (novak@gutgesel.xx))

co třeba tady http://www.sedlonka.com/zahranici/kuba_05/kuba...

[ Zpět ]
        Datum: 12.04.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (sedlonka (sedonka@seznam.xx))

Byli jsme individuálně na Kubě měsíc na kolech v listopadu a prosinci 2004 (4 lidi). Ráda pošlu podrobnosti. E-mail rubasova@bpt.cz
        Ahoj.
        Y.Rubášová

[ Zpět ]
        Datum: 16.06.2006
        Autor: Yva

Ahoj Pavle.Tohle je dosti zajímavé téma.Na Kubě jsme byli přesně předrokem v únoru.A můžu říct,že Kuba je opravdu nádherná.Akorát cena na 12dní s ce stovkou byla dosti vysoká.Tak by nás zajímalo jak se dá na Kubě celkem levně pobýt asi tak na 14dní.Bydleli jsme v oblasti Varadero.A tam už bychom ani nechtěli.Můžeš mi prosim zaslat nějaké informace.Děkuji Lucka

[ Zpět ]
    Datum: 30.01.2006
    Autor: kiki
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Tip na letošní dovolenou

Kuba na kole

Nejběžnější kubánské dopravní prostředky (CK Adventura)
18.11.2012, 15 dní
57 900 Kč
cyklistický Letecky

Kuba na kole

Nejběžnější kubánské dopravní prostředky (CK Adventura)
10.02.2013, 15 dní
57 900 Kč
cyklistický Letecky
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

111 cyklistů (14 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012