Země: Rakousko Rakousko

Přejezd od Isaru k Innu

Má někdo prosím informace o přejezdu od Isarské cyklostezky /Scharnitz/ přes Seefeld k Innské cyklostezce do města Telfs. Prý je tam nějaký kratší úsek kam by měl být zakázán vjezd cyklistům ? Díky za info.

[ Zpět ]
Datum: 27.06.2011
Autor: milos26
  • Re: Přejezd od Isaru k Innu

Podle mapy od Bikelinu určitě lze přejet přes Seefeld do Zirlu, akorát je to většinou po hlavní silnici. Ale značej to jako pro kola průjezdný. Přímo do Telfsu nevím...

Sorry, víc neporadím, nejel jsem to...

[ Zpět ]
    Datum: 28.06.2011
    Autor: k.vl
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já jsem ten problematický úsek vyčetl v knížce Cyklostezky Evropy od Lucky a Michala
      Uvidím, až tam dorazím, nějak se to tam snad projede

[ Zpět ]
      Datum: 29.06.2011
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ahoj, ze Seefeldu do Zirlu je to po hlavní silnici skutečně pro kola zakázané značkou. Značená cyklotrasa vede k Innu po vedlejších do Telfsu, což je mj. velmi pěkné městečko a jen o pár km dál proti proudu Innu. Šťastnou cestu! L+M

[ Zpět ]
        Datum: 30.06.2011
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Díky. Opravuji si to v mapě :-)

[ Zpět ]
          Autor: k.vl

Díky za informaci, teď už mám jasno. Jinak vaše knížka Cyklostezky Evropy je skvělá pro inspiraci na cesty na kole všem doporučuji a těším se na další díl.

[ Zpět ]
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Pod koly se zvedá Evropa

Martin Vítek
Mladý autor této knihy se vydával na dlouhé cyklovýpravy na kole obtěžkaném bagáží s veškerým svým živobytím. Procestoval takřka celou …
229 Kč

Z útulku až k moři

Lucie Kovaříková a Michal Jon
aneb Jak se Ernest učil plavat
DOTISK úspěšného titulu s novou podobou obálky Málokterý pes u nás je tak velkým cestovatelem jako Ernest. Vždyť jen na cestě popisované v…
140 Kč
Tip na letošní dovolenou

Dunajská cyklostezka - penzion

(CK Kudrna)
23.05.2012, 5 dní
6 640 Kč
cyklistický Autobusem

Tauernská cyklostezka

(Salzburgerland info)
23.05.2012, 5 dní
6 500 Kč
cyklistický Autobusem

Zell am See MTB

(Igor Marek, CK Alpina)
23.05.2012, 5 dní
6 500 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
včera
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

21.05.2012
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

Hledám: Na těžko na GrosGlockner
21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

199 cyklistů (26 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012