Země: Čína Čína, Mongolsko Mongolsko

Směr Asie

Ahoj. V neděli v osm večer dávali na Z1 francouzský film o páru, který projel Mongolsko a Tibet na kolech. Viděl jsem jen kousek, ale dnes v 11 večer to opakují. Koho to zajímá, ať se dívá. Ten kousek, co jsem viděl byl zajímavý, byť s francouzsky hlubokomysnými komentáři :)

[ Zpět ]
Datum: 30.03.2010
Autor: LOBO
  • Re: Směr Asie

Díky, budu na to myslet.. .:-)

[ Zpět ]
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Oni nám to pouštěli na cyklofestu, ale jen kousek, bylo to dost drsný... a myslim, že to sou Kanaďani...

[ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No jasně, Quebeck. Mluvili francouzsky :)

[ Zpět ]
        Autor: LOBO

To mně se o tom bude už jen zdát. 8-)))

[ Zpět ]
      Autor: Burajda

Jaká Čína? Tibet není Čína!!! Číňani jsou v Tibetu okupanti! Prosím přidat Tibet do seznamu zemí a vyvěsit tibetskou vlajku. Ať žije TIBET !!!

[ Zpět ]
    Autor: básník
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jo, jo, máš pravdu předsedo! Ty svině čínské mě taky neuvěřitelně serou! Jejich arogance nemá obdobu. A celý svět se může přetrhnout, aby byl s nima kamarád. Je mi z toho na blití.

[ Zpět ]
      Autor: Zden42
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nebo buduje Nakole dobré vztahy s Čínou a uvedení Tibetu v seznamu zemí by nebylo korektní?

[ Zpět ]
      Datum: 31.03.2010
      Autor: básník
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Jedna z nejpozoruhodnějších a nejprodávanějších cykloturistických knih všech dob – poprvé v českém překladu
1. dubna 1980 vyjeli dva mladí Francouzi na kolech na cestu kolem světa, která, jak si mysleli, měla trvat asi tři roky. Dobrodružství se…
399 Kč

Z cest po světě

Josef Kozák
Autor, známý čtenářům ze stránek časopisu Cykloturistika, seznamuje podrobně se svými expedicemi na východ a jihovýchod. Ta první vedla z…
289 Kč
Tip na letošní dovolenou

Tibet na kole

(CK Rajbas)
18.08.2012, 23 dní
44 000 Kč
cyklistický Letecky

Tibet na kole

Base Camp! (CK Adventura)
20.09.2012, 27 dní
74 800 Kč
cyklistický Letecky
Seznamka

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

dnes
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

dnes
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

dnes
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

339 cyklistů (47 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | včera

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012