jů!moc se těším !:-)
a bude to v oblasti ......... ??naznačovat můžeš?:-)
Pár podrobností. Ubytování v Krnově a cíl cesty: dobít nejvyšší vrchol Moravy. Další je v jednání.
Luboši, ty nás chceš zabít!
Praděd je neškodná asfaltka do mírného kopečka. To ta Černá hora v září byla výživnější.
tož z Krnova to bude na Praděd kolem 50 km a neškodný kopeček začíná de facto už ve Vrbně /pokud trasa takto povede/, myslím, že to bude pro většinu účastníků docela výživná trasa, zkušení borci mohou z Pradědu pokračovat do Kout nad Desnou a vyjet ještě brnkačku na Dlouhé Stráně :-))
Vernířovice - Loučná - Dlouhé stráně - Kouty - Loučná - Vernířovice jsem jednou jel mezi obědem a večeří na Azubu dvojce. Bylo tam 9,5km na nejlehčí převod a pak tehdejší osobní maximum 78km/h, ale nebyl problém to stihnout na dvacetikilovém leháči leta před tím než jsem začal jezdit pořádně.
Doufám, že si tu brnkačku dáme letos sólo znova, loni to bylo super, já z Prostějova tam a zpět, Laďa z Olomouce. Letos už bych měl jezdit taky jako že 'pořádně'.
jo, když dožiju, mě se ten výjezd na Stráně po cyklotrase s vyloučením provozu aut líbí mnohem víc než frekventovaná Pradědova klasika, doufám, že se zlepšila i kvalita produktů minipivovaru v Loučné /což je Tobě celkem šumák :-)/
Přijedu,doufám,že letos to bude po ose.
Lehokolo mě láká, přijdu si to asi obhlídnout - pokud nebudu pracovat. Po 15ti letech už bych mohl upgradovat :) anebo se přijeďte pochlubit na Javorový, od května do září jsem tam skoro pořád - stačí se zeptat libovolného padáčkáře na Pavla Cyklistu.
Zatím jsem nebyl ani na jednom, je nejvyšší čas to změnit ! Poznamenám si to do kalendáře a v červnu určitě dorazím ! Na severu Moravy jsem byl zatím jen služebně. Lepší bude strávit tam pár dní dovolené....! :-))
uvidím až zveřejníš podrobnosti, zajímá mě nejen lokalita, ale i její "pivní obslužnost". proč si nepřiznat, že kvalitní mok je pro mě často lákavější než krásy přírody :-)
kup si vozík a přivez vlastní zásobu ;-)
no toto, Ty bys mě chtěl úplně ztrhat. lahváče tahám z kšeftu celoročně v batohu, na srazu si chci odpočinout u točáku se smetanovou pěnou,ideální teplotou a bohatou chutí. jo, taky vyžaduji jiskrně čistou sklenici, nekuřácké prostředí a usměvavou obsluhu /může to být i chlap/ ,jsem vlastně docala nenáročný fotřík :-)
Strhat? Ale ne, určitě máš natrénováno :-)
Kdo tu mluvil o lahváčích? :-O
když se prodává v plastu, že ? :-)
Tak už vím, kam letos nepojedu. Brácha se bude ženit, tak jsem čekal, které akce na tenhle termín padnou. Když jich bude zas víc, tak aspoň nebude dilema, na kterou jet.