Co najdete Holiday World 2010

Veletrh cestovního ruchu Holiday World letos potvrdil, že patří ke špičkovým akcím sezóny. Pokud netrávíte letní dovolenou zásadně na chalupě, holešovické výstaviště vás vtáhne do světa cestování a gastronomie.

Datum: 06.02.2010
Autor: Redakce
  • Re: Co najdete Holiday World 2010

Ještě bych připomněl vzmáhající se snahy poláků, jak přeshraniční, tak i vzdálenější regiony...
    Taky mě zaujala rozpolcenost prezentací, bylo by asi lepší, kdyby jeden kraj měl prezentaci na jednom místě, je to těžký, protože to je často tak, že to je kolem dokola... Ale třeba jihomoravský kraj byl asi na třech místech a to mi příjde jako plýtvání, protože jsou ty prezentace dost nejasné...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 07.02.2010
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistická tůra/vyjížďka třeba na pár dní

Hledám: Cyklistická tůra/vyjížďka třeba na pár dní
dnes
Ahoj, rád bych vyrazil na pár dní na kole nebo jen na vyjížďku. Je mi 22 let, mám dva psy :-). Letošní rok…

Hledám: Štíhlou holku na kolo a ještě raději na celý živo

29.08.2010
Jsem takovej velkej kluk i s klukovinami a rád bych poznal holku kol. 44 let se kterou bych si mohl vyjet na…

Hledám: pohodové cyklisty(stky) věk jakýkoliv

Hledám: pohodové cyklisty(stky) věk jakýkoliv
26.08.2010
Je mi 43 let a cca na dalších 40 let hledám přátele (tedy ne partnera) kteří už si sezónu bez kola těžko dovedou…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

203 cyklistů (38 přihlášených)