reklama

5 beauty rituálů před spaním. Vaše tělo za ně poděkuje!

 ()

PR Po namáhavém pracovním dni často nechceme nic jiného, než se brzy svalit do postele. I tak (nebo právě proto) byste neměly zapomínat na magické večerní rituály krásy!

Cyklistika je pro každého

 (sittipun punpang / Shutterstock.com)

PR Cyklistika je každým rokem stále populárnější. Na kolech jezdí všichni, včetně celebrit. Je to činnost, která se stává nedílnou součástí našeho života a v létě také každodenním dopravním prostředkem. Je to nesmírně prospěšná činnost pro naše zdraví.

Jak vybrat dobré elektrokolo a nespálit se?

 ()

PR Elektrokolo je dnes stále populárnější, vidíme jej prakticky všude. Lidé na něm jezdí po cyklostezkách, po silnici, ale také na výlety do přírody, nebo v těžším terénu.

Jak a kdy začít s během u dětí?

 ()

PR Kdy je ten nejvhodnější čas na běhání s dětmi? Jak děti motivovat, aby je běhání bavilo? Vyzkoušejte různé hry, poskoky a zkuste si s dětmi udělat z běhu zábavu.

Vyvracíme mýty o elektrokolech: rozhodně nejsou jen pro lenochy!

 ()

PR Zastánci klasických kol by mohli říci, že „se nám tady rozmohl určitý nešvar“. Elektrokola se totiž v současné době začaly na ulicích objevovat jako houby po dešti. A stejně tak jako si velmi rychle našla hodně zastánců, objevili se také jejich odpůrci.

Jak prodloužit životnost baterie do elektrokola

 ()

PR V tomto článku bych chtěl uživatelům elektrokol dát pár rad, jak prodloužit životnost jejich li-ion baterie do elektrokola.

Jak se udržet ve formě na kolo i v zimě?

Fitness výživa může být nejen zdravá, ale i lahodná ()

PR Jak cvičit doma přes zimu, aby tělo nezahálelo? Zvolit můžete kardio nebo HIIT kardio, které vás skvěle připraví na letní cyklo túry. Každou sportovní aktivitu je důležité doplnit správnou výživou pro fitness.

Máte chuť na pořádnou jízdu? Zkuste to pod Smrkem!

 (Zdroj: Unsplash)

PR Perfektní adrenalinový sjezd pro vyznavače horské cyklistiky nabízí Singltrek pod Smrkem na úpatí Jizerských hor. Zábavné svezení nabídnou místní nepříliš technicky náročné stezky zkušeným bikerům, ale i dětem a začínajícím sjezdařům.

Jak na trendy podzimní manikúru? Zaprášený design vás nečekaně rozzáří!

 (makeup.cz)

PR Déšť, mlha ani plískanice nejsou důvodem ke smutku a melancholii. Naopak: i zdánlivě trudomyslné podzimní počasí můžete jednoduše rozzářit. Jak? Jednoduše, přišel čas na trendy manikúru! Dnes vám řekneme, jaké barvy a motivy budou v manikúře převládat na podzim 2020.

Jaké jsou možnosti náhrad zubů po úrazu

 (nazuby.cz)

PR Ochránit na kole hlavu není takový problém, ale zuby se chrání těžko. Někdy se stane úraz, kdy si zub musíte nechat opravit. Jaké máte možnosti?

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 39 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

 ()
5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku nechali v zádech a najednou to bylo krásné! Zelené kopce, jurty, krávy, koně. Konečně tak, jak jsem si to vysnila. V kamenitém sjezdu, kdy to kluci napálili a my se s Šárkou naopak zpozdily,…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

 ()
4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme peníze na obživu, tak se nedivte, že se nám po jídle nechtělo „civilizaci" hned zase opouštět. Ještě jsme si chtěli někam zajít na kafe (tedy na čaj) a trochu otdychať. Moc možností tu…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

 ()
3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti alespoň malou satisfakci - byl tu jediný McDonald za celou cestu. Tedy - v Almatě jsou celkem asi čtyři a nám stačil jenom jeden, zas takoví fanoušci nejsme :-) ale mám na mysli, že pak nikde…
Peggy | 02.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část

 ()
2. část - Welcome to Kazachstán!   „Tahle země není pro starý!" všimnul si Luděk, když jsme seděli v bufetu v Biškeku, konzumovali večeři, první jídlo v Kyrgyzstánu, a rozhlíželi se u toho kolem sebe. Ne že bychom se v těch asijských obličejích vyznali, ale že se všude pohybovala jenom mládež, a…
Peggy | 28.04.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

 ()
Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly letadlem. Jiní cykloturisté se takto přepravují dávno a běžně, já ale měla z létání strach. Nemám celoživotně ráda výšky a otevřené prostory, ale jednoho dne jsem si řekla: nemládneme, síly a…
Peggy | 24.04.2024

O čem se mluví:

Komentáře k blogu Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část před 15 minutami
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. dnes v 13:40
Vyjížďky, srazy, akce JM sleh 2024 dnes v 13:05
Technické rady Rohloff výplet kola a převodník dnes v 11:07
Technické rady Využití 3D tisku a související pokec dnes v 10:05
Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 08:58
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

277 cyklistů (11 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti…
Peggy | 02.05.2024