reklama

Péče o ruce a nehty: 4 základní pravidla

 (makeup.cz)

PR Abyste ohromili každého krásou a pečlivostí svých rukou, musíte dodržovat několik jednoduchých pravidel. Mnoho procedur jako jsou lázně na ruce, peelingy a masky lze provádět doma.

Plánujete aktivní dovolenou v přírodě?

 (www.marlazne.cz)

PR Pokud preferujete aktivní dovolenou a jste nadšenec do sportu, máme pro vás tipy, jak spojit sport, všední i nevšední aktivity a užít si každý den od rána do večera. Ať sbíráte kilometry na kole, pěšky nebo na kurtech.

Na kole za krásami Karlovarského kraje

 (zivykraj.cz)

PR Milujete, když vám vítr čechrá vlasy a pod nohama ubíhá krajina? Vydejte se na cyklovýlet po hřebenech Krušných hor nebo do sousedního Saska, projeďte se Slavkovským lesem, podél řeky Ohře či kolem Vladaře do Žlutic. V Karlovarském kraji vás pohltí čerstvý vzduch, který omlazuje a chutná po divoké přírodě. Tras pro výlety s rodinou nebo partou kamarádů je zde ale daleko více.

Projeďte se Polabím po nenáročné trase

 (Zdroj: Unsplash)

PR Kam vyrazit za sportem a poznáním ve Středních Čechách? Šlápněte do pedálů a projeďte se Polabím! Kvalitní cyklostezka zasazená do Polabské nížiny vybízí k nenáročným výletům rekreačních cyklistů i rodin s dětmi.

Výhody cestovní pojištění online

 (top-pojisteni.cz)

PR Cestovní pojištění by dnes mělo být samozřejmostí pro všechny, kteří se vydávají nejen na dovolenou. Online cestovní pojištění je pak ideální hlavně pro ty, co chtějí celou záležitost „sfouknout“ pěkně rychle z domu. A jaké jsou další výhody online cestovka?

Šetřete při nákupu kol i cyklovýbavy s Tipli

 (tipli.cz)

PR První sluneční paprsky a zvyšující se teplota jsou ideální podmínky pro vycházku či cyklovýlet. Než však vyrazíte na kole, je potřeba jej řádně zkontrolovat, případně dokoupit potřebné drobnosti či vhodné oblečení.

Tip na letní dovolenou: Na lodi a na kole v Chorvatsku

 (AGM Travel)

PR Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? A co takhle do Chorvatska, ale s lodí a s kolem. Kombinace plavby lodí a cyklovýletů po ostrovech Dalmácie zaručuje nezapomenutelné zážitky.

Na kolech na dovolenou do zahraničí

 (Nalastminute.cz)

PR Plánujete letos zahraniční dovolenou a rádi byste své jízdní kolo vzali sebou? Vůbec není potřeba mít obavy, že kolo se letecky přepravovat nesmí. S trochou trpělivosti při jeho balení, není přeprava kola letadlem žádný problém, a pokud chcete cestovat již nyní, můžete si vybrat ze široké nabídky last minute zájezdů.

Joanna: polské kosmetické prostředky pro tělo a vlasy

 ()

PR Kosmetická značka Joanna nabízí velký výběr výrobků, které si můžete koupit na internetových stránkách. Joanna je nejznámější výrobce kosmetiky nejen v Polsku, ale i v mnoha dalších zemích. Tato kosmetická značka je proslulá svými vysoce kvalitními produkty. Šampony, spreje na vlasy, tělové balzámy a peelingy - tyto a mnoho jiných produktů pomůžou Vám vypadat skvěle za jakékoliv situaci!

Repase baterie do elektrokola

 ()

PR Skončila sezóna a mnoho z vás, kteří vlastní elektrokolo, se rozhodne pro výměnu baterie. Baterie už nemá takový dojezd jako na začátku a zvláště pro starší cyklisty je kratší dojezd elektrokola značně nevyhovující.

« Předchozí 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 39 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

 ()
5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku nechali v zádech a najednou to bylo krásné! Zelené kopce, jurty, krávy, koně. Konečně tak, jak jsem si to vysnila. V kamenitém sjezdu, kdy to kluci napálili a my se s Šárkou naopak zpozdily,…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

 ()
4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme peníze na obživu, tak se nedivte, že se nám po jídle nechtělo „civilizaci" hned zase opouštět. Ještě jsme si chtěli někam zajít na kafe (tedy na čaj) a trochu otdychať. Moc možností tu…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

 ()
3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti alespoň malou satisfakci - byl tu jediný McDonald za celou cestu. Tedy - v Almatě jsou celkem asi čtyři a nám stačil jenom jeden, zas takoví fanoušci nejsme :-) ale mám na mysli, že pak nikde…
Peggy | 02.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část

 ()
2. část - Welcome to Kazachstán!   „Tahle země není pro starý!" všimnul si Luděk, když jsme seděli v bufetu v Biškeku, konzumovali večeři, první jídlo v Kyrgyzstánu, a rozhlíželi se u toho kolem sebe. Ne že bychom se v těch asijských obličejích vyznali, ale že se všude pohybovala jenom mládež, a…
Peggy | 28.04.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

 ()
Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly letadlem. Jiní cykloturisté se takto přepravují dávno a běžně, já ale měla z létání strach. Nemám celoživotně ráda výšky a otevřené prostory, ale jednoho dne jsem si řekla: nemládneme, síly a…
Peggy | 24.04.2024

O čem se mluví:

Technické rady Využití 3D tisku a související pokec dnes v 21:09
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. dnes v 20:50
Komentáře k blogu Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část dnes v 18:05
Vyjížďky, srazy, akce JM sleh 2024 dnes v 13:05
Technické rady Rohloff výplet kola a převodník dnes v 11:07
Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 08:58
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

333 cyklistů (11 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti…
Peggy | 02.05.2024