reklama

Cyklisté se opět vydají Přes tři vrchy Vysočiny

 (Tomas Gladis)

PR Blíží se čtvrtý závod Galaxy Série, který se jede jako Trek maraton přes 3 vrchy Vysočiny 17. července v Horní Cerekvi. Na trati, která vede atraktivním terénem převážně po lesních a zpevněných cestách, jsou i tři nejvyšší kopce v okolí - Křemešník, Čeřínek a Javořice.

Výbušná terénní směs

Závodit mohou i děti (Tomáš Tvrz)

PR Město Dobříš v podhůří Brdské vrchoviny premiérově přivítá závod Českého poháru v maratonu horských kol. Příznivci tohoto sportu se sem sjedou 7. srpna 2010 v rámci Trek MTB maratonu Krakatit.

Cyklotrasy 2.20

 (Ing. Stanislav Ubík, Eagle Software)

PR V červnu byla vydána nová verze Cyklotras 2.20, počítačového programu pro plánování a evidenci tras. Přináší lepší spojování a rozpojování oblastí, aktualizace map přímo z programu, označení startu a směru trasy v mapě, změny ve vykreslování mapy, širší možnosti exportu a importu stop z GPS a další novinky.

Zveme vás na již třetí ročník cyklistického závodu AvionCup!

 (AvionCup)

PR Tradičně poslední červnový víkend pořádá Avion Shopping Park Praha již třetí ročník cyklistického závodu pro dospělé i děti, tentokrát na trase Praha Zličín – Roblín - Kosoř a zpět.

Proč je důležité myslet na doplňování kvalitních iontových nápojů

 (RHA)

PR Živý organismus je na vodě závislý. Člověk bez jídla vydrží i 3 měsíce, ale bez vody umírá již za 3 dny! Nezapomínejte pít během celého dne, o to více myslete na dostatečný příjem tekutin, pokud se chystáte vyrazit za pohybovou aktivitou!

Pozvánka na Galaxy Petyša Tour 12.6.2010 – 3. závod Galaxy série

 (Cyklošvec)

PR Zveme Vás do Rožnova pod Radhoštěm na 7. ročník Galaxy Petyša Tour, která je zařazena i do Galaxy série. Pro ni beskydský závod bude třetí zastávkou. Účastníci česko-slovenského seriálu závodů s názvem Valašsko-považská MTB Série mají také napilno – poměří zde síly také již ve třetím závodě v řadě.

Trentino: Nespoutané Dolomity i klidná jezera

 (Trentino Marketing)

PR Dovolená v Trentinu, to je pohyb i odpočinek, aktivita pod širým nebem i relaxace, sport u hladiny jezera i v sedle horského kolawww.visittrentino.it

Extrémní vozík pro extrémní jízdu bez limitů: Tout-terrain single trailer

Tout-terrain single trailer (AZUB Bike)

PR První jednokolový dětský vozík za kolo přináší na trh česká firma Azub Bike. Pro aktivní rodiče, kteří si chtějí své cyklovýlety užít společně se svými potomky, se tak otevírají nové možnosti. Tout-terrain single trailer je totiž vynikajícím společníkem i pro jízdu v terénu.

Cyklovíkend se Sport Arsenalem a s Cykloknihami - 18.-20. června 2010

Na Greenways Berounka-Střela mezi Rakovníkem a Křivoklátem. (NaKole.cz)

PR Již podvanácté se příznivci cykloturistiky sjedou na víkend, který bude patřit promítání, čtení a především výletům na kolech. Po pěti letech pořádání akce v Českém ráji – třikrát na břehu Komárovského rybníka u Branžeže a dvakrát na Malé Skále, jsme se rozhodli změnit lokalitu. Bude jím kraj hlubokých lesů sahajících od tajemného hradu Křivoklátu až k prezidentskému zámku v Lánech. Také kraj Oty Pavla, dějiště jeho románů a filmů, kterým se jako stuha vine řeka Berounka.

Tour de France 2010 (97. ročník)

 (NaKole.cz)

PR Chtěli byste být přímo u toho? Zažít na vlastní kůži atmosféru tohoto jedinečného závodu a hlavně si vyšlápnout před pelotonem několik průsmyků? A samozřejmě také jedeme podpořit české želízko v pelotonu, Romana Kreuzigera.

« Předchozí 1 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

 ()
5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku nechali v zádech a najednou to bylo krásné! Zelené kopce, jurty, krávy, koně. Konečně tak, jak jsem si to vysnila. V kamenitém sjezdu, kdy to kluci napálili a my se s Šárkou naopak zpozdily,…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

 ()
4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme peníze na obživu, tak se nedivte, že se nám po jídle nechtělo „civilizaci" hned zase opouštět. Ještě jsme si chtěli někam zajít na kafe (tedy na čaj) a trochu otdychať. Moc možností tu…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

 ()
3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti alespoň malou satisfakci - byl tu jediný McDonald za celou cestu. Tedy - v Almatě jsou celkem asi čtyři a nám stačil jenom jeden, zas takoví fanoušci nejsme :-) ale mám na mysli, že pak nikde…
Peggy | 02.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část

 ()
2. část - Welcome to Kazachstán!   „Tahle země není pro starý!" všimnul si Luděk, když jsme seděli v bufetu v Biškeku, konzumovali večeři, první jídlo v Kyrgyzstánu, a rozhlíželi se u toho kolem sebe. Ne že bychom se v těch asijských obličejích vyznali, ale že se všude pohybovala jenom mládež, a…
Peggy | 28.04.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

 ()
Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly letadlem. Jiní cykloturisté se takto přepravují dávno a běžně, já ale měla z létání strach. Nemám celoživotně ráda výšky a otevřené prostory, ale jednoho dne jsem si řekla: nemládneme, síly a…
Peggy | 24.04.2024

O čem se mluví:

Technické rady Využití 3D tisku a související pokec dnes v 21:53
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. dnes v 20:50
Komentáře k blogu Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část dnes v 18:05
Vyjížďky, srazy, akce JM sleh 2024 dnes v 13:05
Technické rady Rohloff výplet kola a převodník dnes v 11:07
Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 08:58
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

203 cyklistů (7 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti…
Peggy | 02.05.2024