reklama

Cyklotrasy 2.23: ulicemi Prahy

 (cyklotrasy.info)

PR Nejnovější verze aplikace přináší zejména podrobný cykloplán Prahy. Další změny se týkají ukládání mapy a výškového profilu do obrázku, vyhledávání, vyznačení trasy v mapě nebo otevírání stop a keší. Přibyly mapy Makarská riviéra a Biokovo, Stubai, znovu byly vytvořeny nové Rychlebské hory, Opavsko a Nové Zámky.

Dalmácie - ostrovy lodí a na kole, relax

 (AGM Travel)

PR Okružní plavba motorovou plachetnicí je jedinečnou příležitostí k poznávání krás ostrovů i pobřeží, jejich malebných zákoutí, dalmatinských osad a městeček. Pobyt na palubě lodi je plný nezapomenutelných zážitků. Plavba přináší každý den něco nového, střídají se místa kotvení, koupání, přenocování a přístavy.

Cestovatelský veletrh FOR TRAVEL – celý svět pod jednou střechou

 (ABF)

PR Již počtvrté otevře příznivcům cestování brány veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL, který se uskuteční v termínu 31. 3. – 3. 4. 2011 v Pražském veletržním areálu Letňany. Letos veletrh nabídne řadu zajímavostí jak v expozicích, tak i v rámci doprovodného programu.

Zapni si AGang televizi

 ()

PR Značka AGang přichází, v rámci své kampaně zaměřené na prezentaci modelových řad a jejich top modelů pro rok 2011, s vlastní video produkcí AG TV určené pro internet.

Oslavte Valentýna jinak! Proleťte se balonem nebo vyrazte na hory

Valentýn slaví asi 40 % Čechů, nejčastěji večeří nebo květinou. (OREA HOTELS)

PR Oslavit svátek svatého Valentýna se chystá zhruba 40 % Čechů. 14. února budou mít plno ve většině restaurací a zvýšený zájem hlásí i hotely. Ty pro zamilované páry připravili speciální romantické balíčky. Můžete se tak s partnerem nechat rozmazlit při masáži, prožít let balonem, romantiku při svíčkách ale i chvíle soukromí v privátní vířivce.

Novinky z vydavatelství Cykloknihy

 (Cykloknihy)

PR Plzeňské vydavateství Cykloknihy, jehož tituly spojuje téma jízdního kola, právě přichází se čtyřmi novými knihami ve své nabídce.

Festival cyklistiky CYKLOFEST 2010

 ()

PR Již páté mezinárodní setkání příznivců cyklistiky a cyklocestování Cyklofest 2010 se koná již tuto sobotu 4. prosince od 10:00 do 22:00 v Bio Oko (Praha 7).

Cyklotrasy: aplikace pro plánování a evidenci výletů

 (Eagle Software)

PR Nové Cyklotrasy 2.22 přináší otevírání tras z on-line deníku, propojení servisních záznamů s deníkem, nastavitelný tisk itineráře trasy, export servisů do CSV a HTML, zvýrazněná místa s fotkou nebo textem, označení stoupání v mapě a další novinky. Přibyla také mapa polských Beskyd.

Překvapte své blízké netradičním dárkem – čokoládový víkend, očistný týden nebo relax na horách

Vánoce se blíží a s nimi i nákup vánočních dárků. (OREA HOTELS)

PR Pětina Čechů dává k Vánocům peníze. Ty sice nezarmoutí, ale nejsou příliš originální. Co zkusit třeba dárkový poukaz? Nabídka je široká – začíná wellness pobyty a končí třeba víkendem se změnou vizáže.

Kolo jako dopravní prostředek

Stylové městské kolo Princes Sovereign od firmy Pashley (cyklospeciality.cz)

PR Firem, které se na našem trhu zabývají cyklistikou, coby formou dopravy není mnoho. Jednou z nich jsou brněnské cyklospeciality.cz.

« Předchozí 1 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

 ()
5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku nechali v zádech a najednou to bylo krásné! Zelené kopce, jurty, krávy, koně. Konečně tak, jak jsem si to vysnila. V kamenitém sjezdu, kdy to kluci napálili a my se s Šárkou naopak zpozdily,…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

 ()
4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme peníze na obživu, tak se nedivte, že se nám po jídle nechtělo „civilizaci" hned zase opouštět. Ještě jsme si chtěli někam zajít na kafe (tedy na čaj) a trochu otdychať. Moc možností tu…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

 ()
3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti alespoň malou satisfakci - byl tu jediný McDonald za celou cestu. Tedy - v Almatě jsou celkem asi čtyři a nám stačil jenom jeden, zas takoví fanoušci nejsme :-) ale mám na mysli, že pak nikde…
Peggy | 02.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 2. část

 ()
2. část - Welcome to Kazachstán!   „Tahle země není pro starý!" všimnul si Luděk, když jsme seděli v bufetu v Biškeku, konzumovali večeři, první jídlo v Kyrgyzstánu, a rozhlíželi se u toho kolem sebe. Ne že bychom se v těch asijských obličejích vyznali, ale že se všude pohybovala jenom mládež, a…
Peggy | 28.04.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

 ()
Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly letadlem. Jiní cykloturisté se takto přepravují dávno a běžně, já ale měla z létání strach. Nemám celoživotně ráda výšky a otevřené prostory, ale jednoho dne jsem si řekla: nemládneme, síly a…
Peggy | 24.04.2024

O čem se mluví:

Technické rady Využití 3D tisku a související pokec dnes v 19:19
Komentáře k blogu Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část dnes v 18:05
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. dnes v 13:40
Vyjížďky, srazy, akce JM sleh 2024 dnes v 13:05
Technické rady Rohloff výplet kola a převodník dnes v 11:07
Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 08:58
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

293 cyklistů (11 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 5. část

5. část - Jezero Yssyk-kul a okolí V sedle se cesta narovnala a pak zlomila. Bylo už jasné, že jsme bouřku…
Peggy | 10.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 4. část

4. část - Chtěla jsem Kyrgyzstán, mám Kyrgyzstán... Podepsaly se na nás únava, hlad a stres, jestli seženeme…
Peggy | 06.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 3. část

3. část - Krát dvě to mělo bejt Čtvrtý den od startu jsme vjeli do velkoměsta, do Almaty. Zde měly děti…
Peggy | 02.05.2024