reklama

Volné nebo přiléhavé kraťasy

Celý život jsem na kole jezdil v přiléhavých kraťasech. Teď přemýšlím nad volnou variantou s vnitřní odnímatelnou vložkou. Výhody a nevýhody prosím? Dá se případně použít vnitřní vložka samostatně (myslím funkčnost, ne estetiku). Dík za názory.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 03.08.2017
Autor: JNSK
  • Re: volné nebo přiléhavé kraťasy

Moje volné Silvini mají tendenci klouzat že zadku nebo se naopak nahrnovat do rozkroku a utlacovat. Při nějakém dramatickém terénu to občas záchytné o sedlo atak. Jinak ovšem maximální spokojenost.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.08.2017
    Autor: Billicek
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Podobná zkušenost, taky bych řekl o něco větší cena jako daň za to , že člověk není v obepínavém...

Ale má to ještě jedno řešení. tedy asi spíš zimní řešení , čistě "trenky s vložkou" , vhodné " pod cokoliv"

Kdysi jsem si takové koupil od Moiry když jsem potřeboval jezdit v mrazu něco pod jégry :)
      A funguje to skvěle...... ale v létě s tím zkušenost nemám.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: újezďák
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

....já mám od Moiry dvoje "spodní kraťasy s vložkou" a spokojenost jen zpočátku. Po zkušenosti kamaráda jsem si objednal velikost o číslo nižší než nosím. Po roce nedržely vůbec- slabá guma v pase se vytahala, to samé pruženky na nohavičkách, tímpádem padají, zmuchlají se v rozkroku, tlačí a odírají na "citlivých" místech. Podobnou zkušenost mám i se spodními odnímatelnými boxerkami s vložkou BBB i Craft- kvůli krátké nohavičce dělají to samé. Na kratší jízdy a po městě OK, na celodenní nevhodné.Proto mají "elasťáky" delší nohavičku s protiskluz. lemem a pevnější gumu v pase- aby se nevyhrnovaly a "nemuchlaly "v rozkroku a držely jak maj....

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 07.08.2017
        Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nezlobte se na mne ale mně ty cyklistické gaťě s vložkou připadají jako kdybyste vozili pod gaťama nějakou inkontinenční plenku. No ale když je to IN, tak co dělat? Všichni to musí mít, jinak by nebyli moderní.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -8

My se nezlobíme, nedělám to kvůli nějakému inismu,prostě jen nemáme tak plechové zadky jako někdo :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Když už teda musíte, tak si kupte gelové sedlo Force K2, ale s plenkou nejezděte. Ženské v tom nejsou sexy a chlapi vypadají změkčile.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -6

Nic proti, ale prostě to nevypadá jako správná karbonová šlupička :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Já vozím volné mtb kraťasy s vložkou a přijde mi to, že to snad není ani vidět.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: FilipVM
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

...mladíku- není to pro nějaký IN, ale kvůli funkčnosti(vložky jsou proti potu v hycech a antibakteriální- což gelové sedlo není) !!! To by odborník s názvem "cyklo..." ve jméně mohl ovládat....;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Nojo, ale ty jsi dvojitý odborník. Máš proti jednoduchému Cyklopoutníkovi nezaslouženou výhodu. :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: Brahma
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

No hodně je to o tom stádním myšlení. Celou zimu jezdím v kalhotech bez vložky, které jsem si koupil i na běžky a žádný problém nemám. Je to o zvyku a nesezení jako buřt na tom sedle plnou váhou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Ono hodně záleží, jakým způsobem je to šité, hlavně kudy vedou a jak jsou " vysoké" švy,

Kdysi jsem naopak " nouzově" běhal na běžkách v dlouhých cyklokalhotách a musím říci, že ta vložka překvapivě vůbec nevadila.... prostě jsem v sobotu ze starých lyžařských kalhot " vypraskl" a v neděli jsem v Klánovickém lese pobíhal s cyklo-srncem :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Jen si na tebe všichni ukazovali prstem a dělali si z tebe legraci.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -10

Naštěstí jsem tě nepotkal, takže se žádný takový příběh výsměchu nestal...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Hodnocení: +8 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Když myslíš :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

nemyslím, vím...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Gratuluji k tvému přesvědčení. Rozhodně to přispívá k přesvšdčení o neomylnosti a duševní pohodě. Jen abys někdy náhodně neprozřel, to by pak mohl být docela šok.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -7

Předpokládám, že mluvíš o vlastní zkušenosti, ale přesto díky, že celkem věcnou konverzaci o vložkách dokážeš pozvednout na tvou obvyklou diskuzní hladinku, tedy že hodnotíš příspěvky dle přispěvatele místo obsahu.
                    Prostě ti to není volné a je to celkem přiléhavé k tvé metodě diskuse , tedy vložit vložku, popřít že jsi vložil vložku a nakonec rozjebat diskusi tím že se bavíš o vkládajících a ne o jejich názoru na cyklovložky .

O*

* TEČKA

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

No hlavně že máš kladný vztah k vložkám.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -6

Koukám, že máš nového Hraboshe. Ale je to slabota :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                      Datum: 05.08.2017
                      Autor: radka
                      Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Paní vy to dokonce dokážete posoudit? Úžasné...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Na tebe ta "potrefená husa" fakt sedí...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                          Datum: 06.08.2017
                          Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Nebudu se opakovat :D
                            Lelek by se zlobil.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                            Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -4

Vyzkoušej si to. Ale ne kraťasy za tři stovky z Lídlu, ale nějaké kvalitní s dobrou vložnou.
      100x pohodlnější než běžné oblačení.
      Ale když tobě jde jen o vzhled, to je pak těžké. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Když si pořídíš kožené sedlo (Brooks), můžeš po čase - vysezení sedla, jezdit v pohodě v kalhotech bez vložky. V těch dnešních vedrech je to velice příjemné.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Karel-ch
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nemám zkušenost, ale četl jsem nějaký dálkoblog kdysi v Cykloturistice, kde si někdo koupil po dobré zkušenosti s jedním sedlem (po krádeži kola), to samé kožené sedlo a vyrazil rovnou někam " kolem světa" a po několika dnech musel vzít šmirgl a odřít z toho sedla značku, která nebyla vyryta jako u starého modelu ale vystupovala... osedět to prý nešlo :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Co člověk to názor, mně na lehokole vyhovují cykloelasťáky bez vycpávky (prý se teď říká legíny, prostě 80% Polyamid + 20% Elastan).

Volné kraťasy ani kalhoty mi na lehokole moc nevyhovovaly. Netvrdím, že by to nešlo, ale u dlouhých kalhot je problém s řetězem (větší než u klasického kola) a volným kraťasům se zase při jízdě systematicky shrnovaly nohavice + riziko, že dovnitř tamtudy vlétne včela nebo vosa... :-)

Jelikož na lehokole nepotřebuju cyklovložku, beru za výhodu, že stejné oblečení můžu využít na kole, při běhu, na inliny, koloběžku... a v nouzi se dá v elasťákách i plavat (ověřeno na několika triatlonech).

Něco jiného je zařizování ve městě nebo pokud bych se v práci nemohl převléct, ale pokud je primárním cílem fyzická aktivita, zvlášť teď při teplotách nad 30C, rozhodně mi víc vyhovuje jedna prodyšná vrstva přímo na kůži než "volná" propocená látka, která se bude střídavě na tělo lepit...

Spousta lidí to bere tak, že upnuté věci smí nosit pouze holky a dokonce i jako pánské plavky jedině volné kraťasy po kolena... no řekl bych, ať si sami nosí, co chtějí... :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Jrr
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

když do horka tak jedině abaju :-p
      https://www.isasurf.org/wp-content/uploads/2012...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Do letních veder jedině takto :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

U tohodle modelu by ale mělo být nějaké věkové, nebo alespoň váhové omezení.
              Jak ale koukám na fotku, tak to omezení je pojaté přesně obráceně...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Autor: ronda
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Asi bude lepší váhové, jinak bys musel zakázat tenhle model víc jak 50% dnešních mladých holek...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

..a copak copak, že byste i Vy byli zdeformovaní těmi silikonovými kráskami, co nám je bulvár servíruje jako vzor krásy ?!?!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Autor: mildakh
                  Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Tak to ani omylem, ale co potkávám holky kolem dvacítky, tak jsou mnohdy prostorově víc než výrazné. Zkrátka čeho je moc, toho je příliš...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ochota svléknout se na veřejnosti je přímo úměrná hmotnosti a stáří.

To je jeden z přírodních zákonů, které naše feminizované školství ignoruje.

Ale když je holka čupr, vypadá fajn i dostoblečenná...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Autor: Jindra8526

tak odtud čerpal inspiraci ten chlápek na Znojemsku, jo? :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Autor: Bruca

Díky všem za věcné názory. Na lehotříkole i koloběžce je to jasné. Na zimu na MTB mám taky spoďáry s vložkou asi od moiry. Teď se mi staré elasťáky s vložkou rozpadají, tak jsem trochu špekuloval jestli nejít do volných a případně v horku jezdit jen ve vnitřku. Ale jak to čtu, tak asi zůstanu u klasiky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: JNSK

Syn zavrhl přiléhavé kraťase, když se mu osrstily nohy. Neb po povytažení kraťasů mu látkou prolezly jeho blonďaté chlupy. Tak si koupil volné s odepínací vložkou. Říkal, že se občas někam nahrnou shrnou, musí se dobře porovnat a usadit. Ale moc toho nenajezdí, tak je spokojen. Já osobně upřednostňuji pohodlí, takže i když mám prdel jako pivovarská kobyla, jedině uplé elasťáky. Jen jsem si teď pořídila s kšandama, nikde neškrtí, netáhne na záda, ale v případě nutnosti skoku do křoví mi vadí, že musím vysléct dres. Ještě víc by to mohlo vadit náhodnému pozorovateli-mohl by utrpět šok, či přímo mrtvici!To bych vážně nechtěla mít na svědomí, raději se snažím vydržet do nějaké hospody s WC. Njn, holky to mají složitější.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: plusjedna
        Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ani ne...
          Jsou i v životě muže, kdy je nutné obnažit řiť, a pak ty šle fakt zdržujou, když se hraje o vteřiny...

Kdo z vás pamatuje ty "cyklošortky", ušité z něčeho s verikálním štráfkem, jako měl manšestr. Po dvou jízdách z "elasťáků" byly volné gatě, slušelo to vše, :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Asi bude dost záležet pro jaké účely co bude.
    Pro sportovní použití bude nejspíš vhodnější sportovní cyklo s pevnou vložkou. Pro cyklo - turistiku a jízdy po městě bude vhodnější "civilní" a ne sportovní oblečení.

Ale každý to bude mít asi trochu jinak, takže si každý musí najít to své.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Já šel opačnou cestou. Od volných kraťasů se samostatnýma "spodkama" s vložkou. A nebyly zrovna levný, dal jsem za to tenkrát (asi 11, 12 let zpátky) dva tisíce, měl jsem to párkrát a ... dodneška mi ty vnější šortky někde leží v almaře a ty vnitřní jsem asi i vyhodil, prostě mně to vadilo. Ty vnitřní (pominu-li tu estetickou část, samotný to fakt nosit nešlo) byly takový ... prostě spoďáry, střihově nic moc, furt se to někam hrnulo, nesedělo to, a navíc když je takovýhle vedro, někde kolem těch 30+, tak je ta jedna vrstva navíc sakra znát, akorát se to v prdeli žmoulalo a zpocenej jsem byl jak vrata vod chlíva.
    Krom toho je tu i otázka spojení vnitřní a vnější části. Napevno sešité, zcela samostatné nebo "nějak" odepínací, myslím si, že ideální není ani jedna varianta.
    Několik lidí tu zmiňuje estetickou stránku elasťáků. Já si to dovolím trochu rozporovat, pokud si člověk připlatí, je někde jinde krom pohodlí i vzhledová stránka. Ale to už záleží na osobním vkusu každého soudruha. Já osobně skončil u modelů s laclem a cenovkou ... no docela vysokou:). Poslední, co jsem kupoval asi 3 nebo 4 roky zpátky, byly Sugoi asi za 2300 nebo možná i 2700, přesně už nevím, a ty jsou takový docela matný.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: mira.l

Ono fakt záleži na tom jak jedeš, jaké máš sedlo a tak.

A když lycru, tak fakt kvalitní, záleží na ušití, kde jsou švy a každému bude adi sedět trochu jiný střih. A s laclem, aby to drželo na místě.

Levná varianta neexistuje, a když, tak nefunguje jak má, tedy zase záleží jak daleko, nebo jak dlouho sedíš na kole.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Pravda pravda, na mojí věrnou fešnou čapku bych málem zapomněl. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Tý vole, co s sebou vozíš?
            Oni tam co jedeš neberou kreditky ani hotovost?

Ta čepice mi připomíná vojenskou šálu ČSLA (asi vzor Stalingrad). V podstatě to nebylo blbě vymyšlený, prostě pletená roura co jai napral na palici a pak omotal zbytek kolem krku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Tý krávo :-), vezl jsem samé potřebné věcí na týdenní výlet do sněhu a mrazu. Jinak tam kde přespávám opravdu kreditky ani hotovost neberou. Možná to bude tím že nejsem tak skromný a tolerantní jako ty a mám poměrně vysoké požadavky. Od svého ubytování očekávám možnost přímo na pokoji rozdělat si živý oheň, vyžaduju záchod s výhledem do lesa nebo na moře, a určitě bych netoleroval zkažení podvečerní atmosféry pozorováním ostudného chování bratra Poláka jak se na recepci snaží zbytečně neutrácet. :-)

http://cyklopoustevnik.rajce.idnes.cz/2013_-...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: +8 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Já rači popisky v češtině.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Autor: mira.l

To já taky, i bych to měl mnohem jednodušší, ale bohužel, ostrované Češtinu příliš neovládají. A nejsou sami, často tu na výletech natrefím i na jiné cizozemce, někdy i společně kousek popojedeme, někdy i ve stejném hotýlku přespíme, každý něco nafotíme, přepošleme, a pak se ta Czenglish pod obrázky docela hodí.

Jako tuhle letos na Hebridách ve Skotsku – Němec Oliver, noc jsme strávili v 5* hotelu na okraji útesu nad Atlantikem v sz cípu ostrova Lewis – jasno, teplo, bezvětří (zkrátka typické počasí na vnějších Hebridech), Oliver tam pobíhal jen v trenclích a chytal bronz. :-)

Na druhém obrázku pohled shora na hotel, a na třetím večerní výhled z našeho pokoje.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Mělo to být na odkaz o obrázek níž, ale co už,… :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Pro mě ideální outfit na kochací cykloturistiku – obyčejné civilní 3/4 gatě, volné pohodlné triko, a pohory na chození.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

No, podle kola, stylu jízdy, a počasí, univerzalní řešení neni

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přiléhavéa navostro...
    Nic jiného nefunguje pokud jedeš fakt daleko...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Mám už dlouho volné od BBB - mají sice odnímatelnou vložku, ale ne celý vnitřek a vcelku vyhovují.
    Na klasice je mám radši a výhoda je, že se v nich dá mezi lidi, třeba na nákup.
    Na lehokolo použít nejdou, tam musm mít přiléhavé a stačí cokoliv z Lidlu, aspoň to není velká škoda, když je propálím o asfalt. Vložku oceňuju i tam, už něco zachránila.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Radek

Propálíš o asfalt??? Ahá já zapomněla, že ty jezdíš tak rychle, až se asfalt žhaví a rozletuje na všechny strany!:-D:-D:-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: plusjedna

Co je na tom divného?
        Takhle už se mi povedlo zničit dvoje elasťáky. Jedny na lehokole, druhé na inlinech. Prostě po přistání na asfaltu se na stehně v kraťasech prodřela díra a vzhledem k tomu, že látka byla na okrajích tvrdá, jakoby zpečená, asi by šlo říct i že byly propálené...

Člověka ale samozřejmě víc trápí odřená (spálená?) kůže pod oblečením. Proto když už se tu hádáte o volné versus elastické, co bude lepší z hlediska padání na asfalt? Jako hlavní kritérium bych bral rozsah zranění a dobu léčení.

Předpokládám, že i když se látka při pádu prodře, je to lepší než kdyby v kontaktu s asfaltem byla holá kůže celou dobu (kratší nohavice), ale někdo už mi to minule vyvracel.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

V tom případě ocelová pletenina podložená azbestem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

A jseš si jistej, že by to dopadlo lépe?

Vloni mě totiž dost překvapilo zjištění, že když kraťasy zůstanou po pádu na hrubší asfalt nepoškozené, vůbec to neznamená, že v pořádku zůstala i kůže.
            Já si takhle nejdřív myslel, že tentokrát bude "jen" modřina a po pár minutách mě prosakující krev přesvědčila o opaku...
            Ale aspoň tenkrát stačilo ty kraťasy jen vyprat... :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

A to furt mě tu přesvědćují, že lehokolo je to pravé :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Ale to jsi špatně pochopil! :-)
                Vloni jsem už padal jenom na inlinech... s lehokolem jsem opravdu bolavě přistál jen v 2012 a zahrnovalo to zmíněné prodření elasťáků, jinak je na mě lehokolo hodné...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Ok, inlajny mě nehrozí....

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Nikdy není pozdě... ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Ba naopak. na silné zážitky není nikdy pozdě. Obuj si inline a pořádně to rozjeď, jako na ledě. Po rovině a bez nerovností to není problém. Krásně to jede. No a když přijde ta nerovnost, tak ten silný zážitek bude rychle následovat. :(

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Několikrát (přesně dvakrát) jsem udělala tu chybu, že jsem koupila volné kraťasy s vnitřními odnímatelnými cyklošortkami s vložkou. V obou případech to dopadlo tak, že jsem vnitřní příšerný a nefunkční kalhoty s vložkou vyhodila a vnější jsem si na šicím stroji upravila na normální nošení, třeba na pěšárny. Teď už to dělám tak, že si kupuju klasické fungující, dobře padnoucí, cyklokalhoty s vložkou (a koukám hlavně na to, aby fungovala ta vložka a kde přesně má švy a záhyby). Přes to, třeba do hospod nebo ve městě přetahuji zavinovací sukni nebo sukni ve předu se zipem (což chápu, že chlapi, kromě Skotů, dělat nemohou).
    Suma sumárum, já tyhle multifunkční cyklošortky nedoporučuju. Raději dobře padnoucí cyklistické kalhoty a přes to (v případě potřeby) dobře padnoucí obyčejné širší šortky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Lanna
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Super souhrn.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

No vono fakt dost záleži na sedle. Dlouhé gatě jsem měl jen s tou vložkou, kterou jsem nepřipínal, ale natáhnul jak spoďáry.
      Ujel jsem s tím fakt dost kiláků, na Authorovi.

Když jsem se stejnou výstrojí sednul na silničku, rozedřel jsem si řiť do krve ve švu té vložky.

Sukýnku k elasťákům nechci, ale hodila by se krytka, jako mají baleťáci, ušetřil bych....

To je ten starej, tátův:

30 deka točeného bych prosil.
      35, můžu to tak nechat?
      Jasně, já to stejně mám jen do trenek...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -6

....já bych řek, že nejvíc záleží na prdeli a jak si ji hejčká její vlastník!!! ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

143 cyklistů (10 přihlášených)

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023

Stezka středozemím

Inspirací pro letošní trasu byly knížky Jana Hocka o dálkových trasách v ČR (na internetu www.viaczechia.cz).…
Aar | 19.05.2023

Norsko 2022 – S děravou botou Hardangerviddou

Náhorní plošina Hardangervidda není pouze norská, nýbrž s největší určitostí i evropská nejrozsáhlejší horská…
šíp | 30.03.2023